Hoppeborge

Stort udvalg af kvalitetshoppeborge til timevis af sjov i haven. Vælg mellem en hoppeborg, et hoppeslot, en hoppepude eller prøv de sjove hoppeborge med vandrutsjebane.

De er nemme at opstille (de pustes op på få minutter) - og nemme at pakke væk igen. Hoppeborge kan købes til gode priser og er et godt og sjovt alternativ til en trampolin.

Hoppeborge
Der er 21 varer.

Hoppeborge til haven

Havde du som barn altid en drøm om at få din helt egen oppustelig hoppeborg? Måske husker du tilbage på nogle bestemte glædelige barndomsminder, måske en børnefødselsdag eller lignende, hvor hoppeborge var omdrejningspunktet? I mellemtiden er du blevet voksen, hvorfor din egen fascination og interesse for hoppeborge nok er falmet en smule. Men hvis du i mellemtiden har fået børn, så er der vel ikke noget bedre, end at kunne glæde dem med deres helt egen hoppeborg? Hos Ude-leg.dk har vi massevis af kvalitetshoppeborge, hvor sikkerhed og glæde er de helt store prioriteter. Vi får vores hoppeborge fra nogle af verdens mest anerkendte producenter, som selvfølgelig overholder alle de gældende europæiske sikkerhedsregler.        

Mange timers leg med hoppeborge

Har du først set dit barn lege og hoppe på en hoppeborg, så ved du også, hvor ellevilde og begejstrede de bliver, når de hopper og tumler rundt på en hoppeborg. Hoppeborgen er også et spændende og originalt alternativ til en havetrampolin, som efterhånden er blevet et allemandseje rundt omkring i de danske villahaver.

Mange af de hoppeborge til børn, som du finder her hos Ude-leg.dk, besidder flere funktioner end blot at kunne hoppes på. Hvis dit barn eksempelvis har en stor interesse for fodbold og sport, så ville det være oplagt at give dit barn en spændende fodboldhoppeborg. Denne hoppeborg har indbygget rutsjebane, basket ring og - selvfølgelig - et fodboldmål. Derfor er der garanteret mange timers underholdning til den lille hoppe- og fodboldentusiast med denne fodboldhoppeborg.

Hoppeborge med vand

Ydermere har vi hoppeborge, som virkelig er gavnlige, når den danske sommer viser sig fra sin allerbedste side med temperaturer på 25 grader eller derover. Vi har nemlig hoppeborge med vand, så dit barn kan få en forfriskende dukkert i sommervarmen. Eksempelvis finder du vores HappyHop Water Park, som er en hoppeborg med 2 sjove vandrutsjebaner, et mindre poolområde, basketball ring, boksebolde og én tør men relativ stejl rutsjebane. Derudover finder du også vores HappyHop Kamikaze Double Slip And Slide, som er en lynhurtig vandrutsjebane med indbyggede klatrevæg. Fælles for alle vores hoppeborge er, at de er lavet i et utroligt slidstærkt materiale i form af PVC nylon med ekstra stærke syninger. Den medfølgende blæser sørger for, at der hurtigt og effektivt kommer luft i hoppeborgen.

Viser 1 - 21 af 21 produkter