Persondatapolitik

Ude-leg.dk har en klar politik for behandlingen af dine data

Ude-leg.dk er meget opmærksom på at forhindre ethvert misbrug af disse informationer og samtidig yde den bedst mulige service til vores kunder. 

Ude-leg.dk videregiver ikke data til tredjepart.

Ude-leg.dk sender ikke informationer fra tredjepart til vores kunder

Du kan til en hver tid bede om at blive fjernet fra mailinglister, eller helt at blive fjernet fra Ude-leg.dk databaser. Du skal blot sende en mail eller kontakte os på anden vis. Personoplysninger bliver lagret indtil vi modtager besked om at blive fjernet.

Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer Ude-leg.dk måtte have om dig, og du kan gøre indsigelser, jf. persondatabehandlingsloven.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til ude-leg.dk's informationspolitik er du meget velkommen til at sende os en mail. 

Vi respekterer vores kunders og vores besøgendes ret til privatliv. Vi tager det meget alvorligt, og har lavet mange retningslinjer, der sikrer at vores kunders privatliv ikke bliver krænket. Herunder kan du læse hvad vi har gjort for at levet op til vores egne krav.

Hvilke informationer indsamler ude-leg.dk? 

Ude-leg.dk indsamler og lagrer dine oplysninger, når du køber hos os eller når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Det er dit navn, adresse og e-mail adresse, der bliver registreret. Vi gemmer disse oplysninger for at kunne ekspedere din ordre.

På Ude-leg.dk hjemmesiden kan vores statistik indsamle information om hvilke områder der besøges. Disse data bliver ikke indsamlet for den enkelte bruger. Vi videregiver ej heller information til tredjepart. Vi bruger derimod data om alle vores brugers navigation, for at forstå hvordan vores brugere som en samlet gruppe bruger ude-leg.dk, og forsøger på baggrund heraf at gøre hjemmesiden bedre. Vi kan ikke se hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet.

Vi samler information om hvad vores brugere, som gruppe, bedst kan lide af produkter. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi kan bruge information om dine køb til at sende dig gode tilbud, med mindre du ikke har tilmeldt dig denne service. Vi vil ikke sælge eller på anden måde videregive information om dine køb til tredjemand.

Du kan slette dine cookies på din computer. I Internet Explorer 10.X slettes cookies under menuen ”Internetindstillinger” -> Fanen "Generelt" under "Browserdata"-> Tryk på ”Slet”. 

Hvordan beskytter Ude-leg.dk mine informationer?

Vi har lavet forskellige tiltag for at sikre dine informationer. Dine personlige oplysninger ligger på sikre netværk, og kan kun læses af få medarbejdere med specielle rettigheder. Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger ukrypteret. Vi kommer aldrig til at se dine kredikortoplysninger, da alle transaktioner foregår gennem PBS. 

Hvordan bruger Ude-leg.dk min e-mail adresse?

Din e-mail adresse bruges til at kunne identificere dig overfor systemet. Vi bruger tillige adressen til at skrive til dig vedrørende dit køb eller de konkurrencer du har deltaget i. Desuden har du mulighed for at modtage vores nyhedsbrev. Ønsker du at til eller afmelde dette kan du klikke på afmelding i alle nyhedsbreve. 

Din godkendelse

Ved at bruge Ude-leg.dk hjemmeside, tillader du os at opsamle information, som beskrevet her på siden. Skulle vi senere ændre vores informationsdatapolitik, vil det blive skrevet på https://www.ude-leg.dk/persondatapolitik/

Data-ansvarlig

Ude-leg.dk e-handel · Bøgildsmindevej 29 · 9400 Nørresundby · Danmark · Tlf. 3510 5600 · e-mail: info@ude-leg.dk.

Persondatapolitik gældende fra 01.01.2011

Log:
15.06.2018: Ændret adresse grundet flytning samt opdateret links


Producenter

Brug for hjælp?