EL løbehjul

El-løbehjul i mange forskellige modeller og farver. Elektriske løbehjul er blevet utroligt populære til både sjov og transport. Vi har et bredt udvalg af el-løbehjul til børn og el-løbehjul til voksne - og kan bruges privat og til erhverv 
Vi har 120W el-løbehjul - 250W el-løbehjul - 1000W el-løbehjul - 1300W el-løbehjul og de kan køre op til 30km/t og 45 km/t.
Du kan købe vores el-løbehjul i god kvalitet og til de bedste priser.

EL løbehjul
Der er 7 varer.

El-løbehjul til børn og voksne

Er du et rigtigt legebarn, som elsker at suse afsted? Med et el-løbehjul har du nu muligheden for at gøre din transport meget sjovere. Et el-løbehjul er et spændende og sjovt alternativ til de mere konventionelle måder at drive sig frem på som: cykler, biler og diverse offentlige transportmidler, hvorfor de er oplagte at benytte sig af. Så uanset om du skal bruge et el-løbehjul til sjov og spas - eller om du vil benytte det som transportmiddel rundt omkring på private veje - så er el-løbehjulet et valg, du ikke vil fortryde. Hos Ude-leg.dk finder du et væld af forskellige el-løbehjul, som både kan benyttes af unge og voksne.

El-løbehjul som substitut for cyklen

Når vintersæsonen er over Danmark, foretrækker mange at benytte sig af transportmidler, hvor man ikke skal gebærde sig i de bidende frosttemperaturer. Men så snart foråret står på spring, og solen lys lige så stille begynder at give lidt kulør på kinderne, så vil mange atter igen springe på cyklen. Men myldretrafikken på jernhesten kan til tider være hektisk, og derfor kan man nemt komme lettere svedende og træt frem til ens destination. Ved at anvende et el-løbehjul som substitut for cyklen undgår man imidlertid at komme svedende og træt frem.

El-løbehjul i kvalitet hos Ude-leg

Hos Ude-leg finder du alt hvad hjertet kan begære inden for el-løbehjul. Mange tror fejlagtigt, at el-løbehjul kun kan køre få kilometer på en opladning, men det forholder sig helt anderledes, da de kan køre over 30 kilometer på en enkelt opladning. Ladetiden for dem varierer, alt efter hvilket el-løbehjul der er tale om - en god tommelfingerregel er imidlertid, at de er fuldt opladt efter 8-10 timer.

Hos Ude-leg.dk kan vi eksempelvis tilbyde vores MCU-sport 500W, som skyder en hastighed op til 25 kilometer i timen. MCU-SPORT 500w kan nemt foldes sammen, så det bl.a. er ingen sag at tage den med i toget, bussen, bilen mv.

Endvidere kan vi tilbyde vores flagskib, Brushless 1600W, hvor du virkelig får meget for pengene. Dette el-løbehjul er gennemsyret af kvalitet, og er uden tvivl ét af markedets allerbedste el-løbehjul. Med ægte gummidæk og skivebremser - både for og bag - er du garanteret en solid og sikker køreoplevelse på dette eminente el-løbehjul. Fælles for alle vores løbehjul er imidlertid, at de først må benyttes fra 16-års-alderen, ligesom at de kun må benyttes på private veje, stisystemer mv.

Om el-løbehjul

1) Ladetid og køretid:

Ladetiden for et el løbehjul er 6-10 timer og det er forskelligt fra løbehjul til løbehjul hvor lang tid de kan kører pr. ladning. Det afhænger af batteriets størrelse, hvor hurtigt man kører og vægten af føreren.

2) Levering:

El-løbehjulet leveres med alt hvad der skal bruges inkl. oplader, batteri m.v.

3) Regler for el-løbehjul:

De er ikke registreret til at køre på offentlige veje og skal derfor bruges på privat vej eller evt. på jobbet, men der er helt sikkert garanti for mange timers underholdning.

Viser 1 - 7 af 7 produkter