EL løbehjul

El-løbehjul i mange forskellige modeller og farver. Elektriske løbehjul er blevet utroligt populære til både sjov og transport. Vi har et bredt udvalg af el-løbehjul til børn og el-løbehjul til voksne - og kan bruges privat og til erhverv 
Vi har 120W el-løbehjul - 250W el-løbehjul - 1000W el-løbehjul - 1300W el-løbehjul og de kan køre op til 30km/t og 45 km/t.
Du kan købe vores el-løbehjul i god kvalitet og til de bedste priser.

EL løbehjul
Der er 6 varer.

El-løbehjul til børn i forskellige størrelser

Et el løbehjul byder på mange timers sjov for børnene. De kan køre rundt og hygge sig på det, lave sjove baner, de skal køre på, eller bruge det, når de skal køre i skole eller til deres fritidsaktiviteter.

Hos Ude-Leg har vi el-løbehjul i flere forskellige størrelser, så vi har el-løbehjul til børn i alle aldre. Du finder løbehjul med el til børn i alle aldre her. Vælg mellem de flere smarte modeller og størrelser.

El-løbehjul i flere farver, modeller og forskellige watt

Vi har forskellige el-løbehjul her hos Ude-Leg. Der er forskellige modeller, forskellige farver og forskellige størrelser på de el-løbehjul, vi har på lager. Alt efter hvor stort dit barn er, så skal I finde det rette el-løbehjul - vi har el-løbehjul til børn i alle aldre.

Alt efter hvor gammelt dit barn er, og hvor øvet barnet er, så skal der findes et el-løbehjul, der kan passe til både størrelse og alder på barnet. Vi har el-løbehjul på både 120 watt og 350 watt til børn.

Har du nogle spørgsmål med hensyn til de el-løbehjul, vi har hos Ude-Leg? Så tag endelig kontakt til os.

Viser 1 - 6 af 6 produkter

Filtre

Aktiverede filtre:

    Brug for hjælp?