EL løbehjul

El-løbehjul i mange forskellige modeller og farver. Elektriske løbehjul er blevet utroligt populære til både sjov og transport. Vi har et bredt udvalg af el-løbehjul til børn og el-løbehjul til voksne - og kan bruges privat og til erhverv 
Vi har 120W el-løbehjul - 250W el-løbehjul - 1000W el-løbehjul - 1300W el-løbehjul og de kan køre op til 30km/t og 45 km/t.
Du kan købe vores el-løbehjul i god kvalitet og til de bedste priser.

EL løbehjul
Der er 6 varer.

De seneste par år er el løbehjul blevet særdeles populære, hvilket giver god mening: Det er nemlig en nem måde at transportere sig fra A til B. El løbehjul kan være billigere end at anskaffe sig en cykel, og samtidig er det billigere end at tage offentlig transport. Så et el løbehjul er helt bestemt en god investering for dig.

Hos Ude-leg finder du el løbehjul til både børn og voksne. Vi har elektriske løbehjul i høj kvalitet og til de allerbedste priser. Du kan få el løbehjul med 120W og helt op til 1600W. Så du kan være helt sikker på, at du kan finde et el løbehjul, der passer til dine eller dit barns behov - og til den distance der skal køres. Vi har både løbehjul med aftageligt sæde og uden sæde. Så tag et kig på vores udvalg og køb el løbehjul hos os i dag. 

El løbehjul til børn

Hos Ude-leg finder du et bredt udvalg af el løbehjul til børn. Så er teenageren derhjemme fyldt 15, eller måske endda 16 år, kan et el løbehjul måske være noget for dem. Det er et billigt alternativ til en knallert, og det er nemmere at komme fra A til B end med en cykel. Hos Ude-leg finder du også et bredt udvalg af forskellige el løbehjul, der kan køre forskellige distancer pr. opladning. Så inden I finder et el løbehjul, skal I lige finde ud, hvad behovet er. Skal løbehjulet bruges til lange eller korte distancer? Skal det være en erstatning for en knallert eller bare et alternativ til en cykel? 

Er der f.eks. langt til skole, og skal el løbehjulet virke som en erstatning for en knallert, så er My Hood GXL el løbehjul helt sikkert et godt valg. Det kan køre op til 20 km/t og 20 km. pr. opladning. Det er selvfølgelig CE godkendt, så det må anvendes i trafikken i henhold til dansk lovgivning. 

El løbehjul til voksne

Vi har også et udvalg af el løbehjul til voksne. Vi har både el løbehjul med 120W til dig, der ikke har behov for at køre særlig stærkt og langt, og så har vi el løbehjul på 1600W til dig, som har en længere distance. Et el løbehjul på 1600W kan køre helt op til 35 km. pr. opladning. Så uanset om du har 5 km eller 12 km til arbejdet, kan el løbehjulet med garanti fragte dig til og fra dit arbejde, uden du behøver at oplade det. 

Er du på udkig efter et el løbehjul, der er lidt billigere, men som stadig kan køre mere end 10 km. pr. opladning, så er Windgoo Madrid M11 - 250W helt sikkert noget for dig. Dette el løbehjul kan køre op til 20 km. pr. opladning, og kan køre 25 km/t. Det har et LCD-display, der viser hastighed, afstand, batteri og gearindikator. El løbehjulet er perfekt som transportmiddel til og fra arbejde eller skole - eller bare at have som transportmiddel i storbyen. 

Vi har både el løbehjul med anti-punkteringshjul og brede gummidæk, så du ikke skal bekymre dig om dæk, der punkterer undervejs. 

Kontakt os

Er du i tvivl om hvilket el løbehjul, der er det bedste til dig eller til teenageren derhjemme. Eller har du nogen spørgsmål til et specifikt løbehjul, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have. Så ring til os på tlf: 35 10 56 00 eller skriv til os på: [email protected]. Så hjælper vi dig med at vælge det helt rette el løbehjul. 

Viser 1 - 6 af 6 produkter

Filtre

Aktiverede filtre:

    Brug for hjælp?