EL løbehjul

El-løbehjul i mange forskellige modeller og farver. Elektriske løbehjul er blevet utroligt populære til både sjov og transport. Vi har et bredt udvalg af el-løbehjul til børn og el-løbehjul til voksne - og kan bruges privat og til erhverv 
Vi har 120W el-løbehjul - 250W el-løbehjul - 1000W el-løbehjul - 1300W el-løbehjul og de kan køre op til 30km/t og 45 km/t.
Du kan købe vores el-løbehjul i god kvalitet og til de bedste priser.

EL løbehjul
Der er 4 varer.

El-løbehjul til børn i forskellige størrelser

Et el løbehjul byder på mange timers sjov for børnene. De kan køre rundt og hygge sig på det, lave sjove baner, de skal køre på, eller bruge det, når de skal køre i skole eller til deres fritidsaktiviteter.

Hos Ude-Leg har vi el-løbehjul i flere forskellige størrelser, så vi har el-løbehjul til børn i alle aldre. Du finder løbehjul med el til børn i alle aldre her. Vælg mellem de flere smarte modeller og størrelser.

El-løbehjul i flere farver, modeller og forskellige watt

Vi har forskellige el-løbehjul her hos Ude-Leg. Der er forskellige modeller, forskellige farver og forskellige størrelser på de el-løbehjul, vi har på lager. Alt efter hvor stort dit barn er, så skal I finde det rette el-løbehjul - vi har el-løbehjul til børn i alle aldre.

Alt efter hvor gammelt dit barn er, og hvor øvet barnet er, så skal der findes et el-løbehjul, der kan passe til både størrelse og alder på barnet. Vi har el-løbehjul på både 120 watt og 350 watt til børn.

Har du nogle spørgsmål med hensyn til de el-løbehjul, vi har hos Ude-Leg? Så tag endelig kontakt til os. 

El løbehjul regler 

Ligesom det er tilfældet med andre motoriserede køretøjer på el, er der nogle bestemte regler, man skal overholde, når man skal transportere sig rundt på et el løbehjul. 1. januar 2022 blev det f.eks. lovpligtigt at bære cykelhjelm, når man kører rundt på el løbehjul, ligesom der skal være lys på elløbehjulet uanset, hvornår på døgnet man bruger det. Derudover skal de gængse cykelregler overholdes, hvorfor kørsel på fortovet er forbudt, der skal gives tegn, når man standser eller svinger, ligesom brugen af håndholdt mobil under kørsel, heller ikke er tilladt.

Børn under 15 år må kun køre rundt i trafikken, hvis det er i følgeskab med en voksen på 18 år eller derover. Men på skiltede opholds- og legeområder – samt på private grunde – bliver der ikke stillet nogen krav om dette. Før i tiden kunne man tilkøbe et sæde, men det er ikke længere en mulighed som følge af EU-lovgivningen. 

Husk at være opmærksom på dine medtrafikanter 

Det er naturligvis vigtigt at være opmærksom på sine medtrafikanter, når du færdes i trafikken på et af vores el løbehjul. Nogle gange kan det være vanskeligt for andre trafikanter – herunder bilister – at bedømme, hvor hurtigt man kommer kørende på et el løbehjul. På lang afstand ligner man nærmest en fodgænger for en bilist – og så kan man være svær at høre, når man f.eks. overhaler andre medtrafikanter. 

Det kræver også en smule tilvænningstid at blive fortrolig med at køre rundt på et el løbehjul, hvis du ikke allerede er vant til at køre rundt på lignende eldrevne køretøjer. Derfor er det en rigtig god idé, herunder også som voksen, at øve sig på en lukket villavej eller en privat grund, uden andre medtrafikanter, så du kan blive fortrolig med elløbehjulet. 

Det er nemlig yderst vigtigt, at du først og fremmest kører sikkert og stabilt, inden du begiver dig ud i trafikken, hvor du både skal holde øje med andre trafikanter og selvfølgelig også din egen kørsel. 

 

El løbehjul til voksne 

 Du finder flere elektriske løbehjul til voksne her på siden. Tag f.eks. vores 350W el-løbehjul - 6AH Brushless fra MCU Sport. Her får du bl.a. et funktionelt og mobilt løbehjul, som kan foldes sammen, når det ikke er i brug. Løbehjulet kan tåle en maks. vægt på 120 kg, og er udstyret med kraftige LED-lys både foran og bagpå, som kan ses på hele 300 meters afstand. Derudover er løbehjulet fartbegrænset, så det ikke kan køre hurtigere end den tilladte hastighed på 20 km/t, som loven foreskriver. 

Eller hvad med vores trendy My Hood GLX el-løbehjul, som også er et elektrisk løbehjul til voksne i højeste kvalitet. Dette smarte løbehjul er forhjulstrukket med en tophastighed på 20 km/t – og så kan den køre op til 20 kilometer på en opladning. Ligesom det var tilfældet med Brushless-løbehjulet fra MCU Sport, så kan dette løbehjul også foldes helt sammen, så du nemt kan tage løbehjulet med dig i bilen, i offentlige transportmidler mv.  

Viser 1 - 4 af 4 produkter

Filtre

Aktiverede filtre:

    Brug for hjælp?