Exit Trampoliner

Exit er et nyt hollandsk mærke af kvalitetstrampoliner med spændende funktioner og flotte designs. Exit går ikke på kompromis med kvaliteten og skubber konsekvent til grænser indenfor industrien – der er kræset for detaljerne ved hver trampolin, og hvert eneste design kommer med et helt særligt præg. Exit specialiserer sig i innovation og med deres udvalg af trampoliner i alle former, størrelser og farver lader denne kreativitet sig mærke.

Exit Trampoliner
Der er 28 varer.

Exit – nytænkning, kvalitet og design

Exit er et spændende nyt hollandsk mærke af trampoliner, hvor kvalitet er i højsædet, og hvor der altid skubbes til grænserne. Ved Exit er hver detalje velovervejet, og hvert produkt kommer med sine egne særlige muligheder. I Exit-trampolinerne ser vi nogle af de mest originale trampoliner på markedet, og derfor er nøgleordene nytænkning, kvalitet og design.

Nytænkning

Exit er altid de første til at prøve nye muligheder af – derfor finder du i dette udvalg både runde og firkantede trampoliner, trampoliner til nedgravning og trampoliner over jorden og meget mere. Der er kræset for hver detalje, og leder du efter noget lidt ud over det sædvanlige, er en Exit-trampolin lige noget for dig.

Kvalitet

Når det kommer til kvalitet, vil Exit ikke gå på kompromis. Kanten er ikke mindre end 30 mm tyk og kan med et tykt PVC-betræk klare det meste vejr. Samtidig er dugen i stærkt og fleksibelt materiale, som giver godt spring – både sikkerhed og sjov er altså helt i top. Alle ståldele og fjedre er varmgalvaniserede, hvilket sikrer en holdbar korrosionsbeskyttelse – Exit-trampolinerne kan holde mange år frem, uden at den høje kvalitet tager den mindste skade.

Design

Foruden de originale koncepter og den høje kvalitet har alle Exit-trampolinerne et lækkert og minimalistisk design, som elegant falder i ét med haven. Hver trampolin har sit eget helt særlige velovervejede præg, og vi anbefaler at du selv tager et kig rundt på siden for at se flotte designs.

 

Alt i alt er Exit-serien en række af produkter, som vi her hos Ude-leg er meget stolte af, og vi er sikre på, at hverken du eller børnene ville fortryde et køb af en trampolin i denne kvalitet.

Viser 1 - 28 af 28 produkter

Brug for hjælp?