Exit Trampoliner

Exit er et nyt hollandsk mærke af kvalitetstrampoliner med spændende funktioner og flotte designs. Exit går ikke på kompromis med kvaliteten og skubber konsekvent til grænser indenfor industrien – der er kræset for detaljerne ved hver trampolin, og hvert eneste design kommer med et helt særligt præg. Exit specialiserer sig i innovation og med deres udvalg af trampoliner i alle former, størrelser og farver lader denne kreativitet sig mærke.

Exit Trampoliner
Der er 32 varer.

EXIT Trampolin

Exit er et spændende mærke fra Holland, med fokus på produktionen af bl.a. trampoliner. Her kan du være sikker på at kvalitet er sat i højsædet, ligesom der altid skubbes til grænserne ved udvikling og produktion. Ved EXIT er hver en detalje velovervejet, og hvert produkt kommer med sine egne særlige muligheder. Ved netop Exit trampolinerne ser vi nogle af de mest originale trampoliner på markedet, og derfor er nøgleordene nytænkning, kvalitet og design.

Et er naturligvis hvad vi kan fortælle om selve virksomheden og produktionen, men noget helt andet er EXITs store sortiment af trampoliner i forskellige størrelser og prisklasser. Hos Ude-leg finder du et bredt udvalg af forskellige trampoliner til de større børn, som kan få gang i leg, aktivitet og dermed tilføjelsen af et sundt element, skabt til sjov i børnenes hverdag.

Nytænkning, kvalitet og design 

EXIT er altid de første til at prøve nye muligheder af – derfor finder du i dette udvalg både runde og firkantede trampoliner, trampoliner til nedgravning, normale trampoliner til placering over jorden og meget mere. Der er kræset for hver detalje, og leder du efter noget lidt ud over det sædvanlige, er en Exit-trampolin lige noget for dig.

Når det kommer til kvalitet, vil Exit ikke gå på kompromis. Kanten er ikke mindre end 30 mm tyk og kan med et tykt PVC-betræk klare det meste vejr. Samtidig er dugen i stærkt og fleksibelt materiale, som giver godt spring – både sikkerhed og sjov er altså helt i top. Alle ståldele og fjedre er varmgalvaniserede, hvilket sikrer en holdbar korrosionsbeskyttelse – EXIT-trampolinerne kan holde mange år frem, uden at den høje kvalitet tager den mindste skade.

Foruden de originale koncepter og den høje kvalitet har alle EXIT trampolinerne et lækkert og minimalistisk design, som elegant falder i ét med haven. Hver trampolin har sit eget helt særlige velovervejede præg, og vi anbefaler at du selv tager et kig rundt på siden for at se flotte designs.

Alt i alt er EXIT-serien en række af produkter, som vi her hos Ude-leg er meget stolte af, og vi er sikre på, at hverken du eller børnene ville fortryde et køb af en trampolin i denne kvalitet.

Forskellige typer af EXIT trampoliner

I vores sortiment af trampoliner fra EXIT findes et bredt udvalg af kvalitetstrampoliner. Er du eksempelvis til den klassiske, ovale trampolin? Så har vi flere modeller i forskellige størrelser, til nem opstilling over jorden. Vi har ligeledes trampoliner til nedgravning og et bredt udvalg af reservedele til EXIT-trampolinerne.

Firkantede og ovale EXIT trampoliner

Du kender med garanti til den ovale trampolin, som står placeret i mange danske haver. Denne samles på et skelet, hvorefter der monteres et sikkerhedsnet før legen kan gå i gang. Her har vi mindre modeller med en diameter på 140 cm, men skal det være større, så har vi også EXIT trampoliner i 366cm og 427 centimeter, så hele nabolaget kan lege med. Netop denne type af trampolin foretrækker mange, da den er nemmere at få i brug end en trampolin til nedgravning. 

Skal trampolinen graves ned? Så har vi også på markedet for trampoliner til nedgravning et bredt udvalg. Du finder samme størrelser som nævnt i ovenstående afsnit, men kan ligeledes vælge at købe en firkantet trampolin til nedgravning, hvis dette passer bedre ind i haven eller børnenes ønsker. Denne type af trampolin kan ofte findes med enten sikkerhedsnet, eller sikkerhedsfliser til montering rundt om trampolinen, efter den er gravet ned.


Har du spørgsmål til valget af trampolin, levering eller andet? Tøv ikke med at kontakte os på telefon: 3510 5600 eller skriv en mail til info@ude-leg.dk – så guider vi dig resten af vejen. 

Viser 1 - 32 af 32 produkter

Brug for hjælp?