OBS: Vi kører i øjeblikket udsalg. Se vores mange udsalgsvarer her

EXIT Elegant Premium nedgravet trampolin ø427cm med Deluxe sikkerhedsnet - sort

08.40.14.00
 • Unikt, flot design
 • Meget nem at samle
 • Høj sikkerhedsgaranti
 • Super spring
 • Luksusfinish

    Vælg variant:
    Størrelse:
Kontrolleret og godkendt!

6 795,00 kr 6 795,00 kr

6795

 •   30 Dages Fuld Returret
 •   Fragtfrit over 250 kr.
 •   100% Dansk webshop

Send to a friend

EXIT Elegant Premium nedgravet trampolin ø427cm med Deluxe sikkerhedsnet - sort

EXIT Elegant Premium nedgravet trampolin ø427cm med Deluxe sikkerhedsnet - sort

 • Unikt, flot design
 • Meget nem at samle
 • Høj sikkerhedsgaranti
 • Super spring
 • Luksusfinish

Recipient :

* Required fields

Cancel or 

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

240 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 6.795 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 240 kr. Samlede kreditomk. 1.820 kr. Samlet tilbagebetaling 8.615 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 17,36%. Der er fortrydelsesret. Læs mere


Yderligere beskrivelse

EXIT Elegant Premium nedgravet trampolin ø427cm med Deluxe sikkerhedsnet

EXIT Elegant premium nedgravningstrampolin med Deluxe sikkerhedsnet er en rund in-ground trampolin i høj kvalitet. Denne trampolin graves ned i underlaget - ikke bare for ekstra sikkerhed, men den ser ligeledes fantastisk ud i din have! Elegant trampolinerne fra EXIT er både sikre, smukke og lette at samle/montere.


EXIT har ligeledes fokuseret på holdbarhed med deres Elegant model. Rammen er galvaniseret og derefter pulverlakeret, så rust ikke vil få en chance. Trampolinen er udstyret med dobbelt-koniske fjedre på 17,7 cm. Et godt hop - og så en blød og komfortabel landing, for den bedste trampolin-oplevelse! Skørtet kan fæstnes til kantpuden effektivt ved hjælp af lynlås. Kantpuden har en unik fod-beskyttelse, specielt designet af EXIT, så dine fødder ikke sidder fast mellem fjedrene når der hoppes på trampolinen.

Et sikkerhedsnet er inkluderet med EXIT Elegant Premium gound trampolinerne. Deluxe sikkerhedsnettet har en børnesikker indgang, med en overlappende flappe, og fordi trampolinen allerede står på fast underlag, er den derfor endnu mere sikker. Deluxe sikkerhedsnettet er ligeledes af rigtig høj kvalitet. Fiberglas-ringene som er fastgjort til toppen og bunden af stolperne, holder sikkerhedsnettet perfekt stramt. Stolperne til sikkerhedsnettet har desuden fået et ekstra tykt lag fastskum, for ekstra komfort.

Inkluderet i pakken:

 • Springdug
 • Kantpude med skørt
 • 96 galvaniseret 21,6 cm fjedre
 • 8 metalben
 • Deluxe sikkerhedsnet med overlappende flap
 • Fjedre-kroge

Data

Navn: EXIT Elegant Premium nedgravet trampolin ø427cm med...
Varenummer: 08.40.14.00
Mærke: Exit
Kategori: Trampoliner
EAN 8719874705158
Type:Trampolin til nedgravning
Form:Rund
Farve:Sort
Størrelse:ø 450 cm
Længde fjedre:21.6 cm
Anbefalet alder: Fra 3 år
Maks brugervægt:130 kg
Godkendelser:TÜV, CE, GS, EN 71
Forsendelse DK:Fragtmand
Pakke vægt:135 kg
ModelElegant

Anmeldelser

Ingen anmeldelser endnu!   Skriv din anmeldelse !

Skriv din anmeldelse

EXIT Elegant Premium nedgravet trampolin ø427cm med Deluxe sikkerhedsnet - sort

EXIT Elegant Premium nedgravet trampolin ø427cm med Deluxe sikkerhedsnet - sort

 • Unikt, flot design
 • Meget nem at samle
 • Høj sikkerhedsgaranti
 • Super spring
 • Luksusfinish

Skriv din anmeldelse

Faqs

  Kan min trampolin stå ude om vinteren?

  Ja! Du behøver ikke at afmontere din trampolin helt om efteråret. Men da du i løbet af vinteren bruger trampolinen sjældnere eller slet ikke, anbefaler vi dig at tage kantpude og sikkerhedsnet ind. Derudover kan du dække ramme, fjedre og springdugen med et weathercover (en specialsyet presenning)  for den besdste beskyttelse af trampolinen.

  Pas på i tilfælde af regn eller sne!

  Lange perioder med regn eller sne kan tynge springdugen ned, hvilket kan forstrække fjedrene på trampolinen. I det lange løb vil dette forringe trampolinens springevne. For at forhindre dette så meget som muligt har vores weathercovers drænhuller, der sikrer at vandet kan løbe igennem. Men når store mængder regn eller sne samles på coveret, kan hullerne muligvis fryse til eller blive tilstoppede, hvilket danner en vandpyt på trampolinen. Husk dette og fjern straks vand / sne fra trampolinen.

  Pas på omkring nytår

  Især nytårsaften kan være hård for trampolinen. Pas på gløder fra fyrværkeri, der kan brænde små huller i springdug og kantpude. De udgør et svagt punkt på især springdugen, der senere udvikle sig til større huller - eller man kan ligefrem træde igennem. 


  Hvordan rengør jeg min trampolin?

  Afhængigt af hvor snavset din trampolin er blevet, kan du bruge en tør klud eller en fugtig klud opvredet i lunkent vand. Rengør ikke trampolinen med varmt vand, rengøringsmidler eller andre opløsningsmidler.


  Er min trampolin vind- eller stormbestandig?  

  I princippet kan trampolinen godt tage nogle vindstød. Men hvis der forventes hård vind eller en storm, er det klogt at træffe følgende foranstaltninger:

  Hvis vinden er meget i hård, anbefaler vi dig at forankre trampolinen til jorden. Til stående trampoliner har vi et stormsikringssæt. Hvis du forventer en meget alvorlig storm, anbefaler vi dig at opbevare trampolinen i læ for vinden.


  Kan jeg bestille reservedele til min EXIT trampolin?

  Ja, EXIT har reservedele til alle deres udendørs legeredskaber. Vær dog opmærksom på, at det er vigtigt at vælge den rigtige trampolinserie og -størrelse, når du f.eks. bestiller en ny kantpude. Kan du ikke finde netop den reservedel, du har brug for, så kontakt os og så hjælper vi dig med at bestille den rigtige del.

  Bemærk: EXIT-kantpude er kun egnede til EXIT-trampoliner og ikke til trampoliner af andre mærker.


  Kan jeg lave min nedgravningstrampolin om til en trampolin på ben?

  Nej, rammen på trampolinen til nedgravede trampoliner eller trampoliner i jordniveau er ikke egnet til at blive lavet om til en trampolin på ben. 


  Hvordan måler jeg længden på mine trampolinfjedre?

  Du kan måle trampolinfjederen med et målebånd eller en tommestok. Tag en fjeder af trampolinen, og mål den samlede længde af fjederen fra ydersiden af krogen.