Skateboards

Et skateboard er det perfekte redskab for barnet som er klar på at udfordre sig selv og undersøge sin egen krops potentiale. Skateboarding er nemlig meget mere end den almindelige legs lille adrenalinsus – barnet er nødt til at bruge tid på træning, og halvdelen af tiden går gerne med at udforske nye måder at bruge skateboardet på. Ved regelmæssigt at træne og udforske lærer barnet at finde en fornøjelse i selvstændig dedikeret læring – og succesoplevelsen når de endelig gennemfører et svært trick skal nok holde engagementet kørende i noget tid.

På Udeleg har vi et stort udvalg af både skateboards, udstyr og hjelme.

Skateboards
Der er 25 varer.

Skateboarding – kunsten at udfordre sig selv

Skating er ikke noget man mestrer over en eftermiddag – og det er en god ting. Skating handler nemlig ligeså meget om udfordringen, som det handler om legen, hvilket enhver skater som har prøvet at bruge utallige timer på at mestre et enkelt trick kan fortælle dig. Så hvorfor er det alligevel værd at investere sin tid i skating?

Først og fremmest er skating en god måde at arbejde med et nyt sæt færdigheder. Uanset om man konstant lærer nye teknikker, eller om man bare prøver at finde ud af det grundlæggende, så er arbejdet med at prøve nye ting og gøre sig nye erfaringer essensen af at holde hjernen engageret og aktiv. Arbejdet er et mål i sig selv.

Skating er en sund og sjov sport som på mange måder kan bidrage til et psykisk overskud, men hvis der er én mental egenskab som særligt trænes, så er det vedholdenheden. Nogle gange bruger man en dag på at lære et trick bare for at glemme det næste dag. Andre gange føler man sig som verdens bedste, lige inden man snubler og falder ned i asfalten. Andre gange igen bruger man månedsvis på at lære et simpelt trick, uden succes. Pointen er at uanset hvad, så bliver man ved med at prøve. Man lærer værdien i at blive ved med at træne, selv når det ikke er let, og selvom man er alene om at stå i vejen for bare at give op. Denne stædige vedholdenhed er grundstenen i at skate.

Skating træner desuden kroppen på en helt unik måde. Da en stor del af at skate handler om balance, er det især din ”core” som bliver stærkere. Derudover trænes benene selvfølgelig også godt, og når man skater rundt på banen, kan man godt gå hen at blive forpustet. Det er ikke svært at smide et par kilo når man drøner rundt på skateboard hele eftermiddagen, og hvis det bliver en seriøs hobby, skal man nok opbygge en sej og atletisk krop.

Viser 1 - 25 af 25 produkter