Skateboards

Et skateboard er det perfekte redskab for barnet som er klar på at udfordre sig selv og undersøge sin egen krops potentiale. Skateboarding er nemlig meget mere end den almindelige legs lille adrenalinsus – barnet er nødt til at bruge tid på træning, og halvdelen af tiden går gerne med at udforske nye måder at bruge skateboardet på. Ved regelmæssigt at træne og udforske lærer barnet at finde en fornøjelse i selvstændig dedikeret læring – og succesoplevelsen når de endelig gennemfører et svært trick skal nok holde engagementet kørende i noget tid.

På Udeleg har vi et stort udvalg af både skateboards, udstyr og hjelme.

Skateboards
Der er 5 varer.

Skateboard til børn

Er I på udkig efter et skateboard til børn? Så er I kommet til det rette sted. Hos Ude Leg har vi et fedt udvalg af skateboards til børn. Få fart over feltet og styrk balancen med et sejt skateboard, som børn i flere aldre kan have det sjovt på.

At stå på skateboard kan i sig selv være lidt udfordrende. Det kræver en god balance, som er perfekt at træne på skateboardet. Når børnene står på skateboard, får de også flettet en god omgang motion ind i hverdagen. Skateboards kan også erstatte cyklen eller løbehjulet, når børnene skal i skole eller hen til deres fritidsaktiviteter, hvis de er tæt på hjemmet. Og et stort plus er den friske luft, der selvfølgelig følger med, når børnene står på skateboard.

Begynder skateboard

Skal dit barn til at stifte bekendtskab med skateboards? Hos Ude Leg finder du flere eksempler på et godt begynder skateboard. Begynders skateboards har gode, skridsikre overflader, så de små kan stå godt fast, mens de lærer at stå på skateboard.

At stå på skateboard er nærmest lig med god beskyttelse. Derfor finder du også beskyttelse til at stå på skateboard her på siden. Der er for eksempel flere seje hjelme og gode beskyttelsessæt med både håndleds-, albue- og knæbeskyttere.

Børne skateboard

Børne skateboard er en fed måde at aktivere børnene på. Med børne skateboard kan børnene både få motion, træne deres balance og have det sjovt alene eller sammen med søskende og venner i det gode vejr.

Når børnene holder træningen på skateboardet ved lige, vil det til sidst være som en leg at stille sig op på boardet. Om det bruges som transportmiddel i skole eller kun til sjov og leg, så er det en fed måde at komme rundt på.

Billige skateboard

Hos Ude Leg er der rig mulighed for, du kan finde billige skateboard. Du finder seje skateboards til fine priser her på siden. Når du bestiller et skateboard her på siden, er der hurtig levering. Små varer som skateboards kan leveres indenfor 1-3 hverdage.

Er du i tvivl, om det lige præcis er et skateboard, der skal være det næste til dit barn? Måske har I også snakket om løbehjul, rulleskøjter eller en cykel. Det finder du også hos os. Under fanen ‘leg på hjul’ finder du hele vores udvalg af spændende og sjove transportmidler på hjul til børn - alt sammen til gode priser og med hurtig levering.

Viser 1 - 5 af 5 produkter

Filtre

Aktiverede filtre:
    Størrelse

    Brug for hjælp?