Køb roligt dine julegaver hos Ude-leg.dk. Vi bytter julegaver til og med 24. februar 2021. God jul! :-)

Skateboards

Et skateboard er det perfekte redskab for barnet som er klar på at udfordre sig selv og undersøge sin egen krops potentiale. Skateboarding er nemlig meget mere end den almindelige legs lille adrenalinsus – barnet er nødt til at bruge tid på træning, og halvdelen af tiden går gerne med at udforske nye måder at bruge skateboardet på. Ved regelmæssigt at træne og udforske lærer barnet at finde en fornøjelse i selvstændig dedikeret læring – og succesoplevelsen når de endelig gennemfører et svært trick skal nok holde engagementet kørende i noget tid.

På Udeleg har vi et stort udvalg af både skateboards, udstyr og hjelme.

Skateboards
Der er 28 varer.

Er du til andrealin-sus og fart på skatebanen, så er et skateboard og rampe måske noget for dig!
Skateboards har i mange år været utroligt populære, og et ganske glimrende transportmiddel - på den seje måde! Er du til tricks og kunster, så er en skaterampe absolut et must til at øve dine tricks, udfordre din krops muligheder - og ikke mindst imponere vennerne på vejen, banen eller i skolegården.

Hos Ude-leg.dk har vi et stort udvalg af skateboards - hvad enten du er begynder eller øvet, til transport eller tricks. Vi forhandler desuden skateramper og grind rails, så du virkelig kan fin-pudse teknikken og dine tricks derhjemme efter skole!

Og husk det nu: har du hjul under fødderne, skal der en hjelm på hovedet!
Pssst! Vi har også beskyttelse til knæ og albuer!

Viser 1 - 28 af 28 produkter

Filtre

Aktiverede filtre:
    Producent

    Brug for hjælp?