Fodboldmål

Fodbold kan næsten spilles overalt - men er nok mest praktisk at holde udenfor. Vores kvalitetsfodboldmål indbyder til leg og træning i haven. Målene har et lækker indbydende design og vil se godt ud i haven - og er alle vedligeholdelsesfrie - og vil holde i mange år. Fodboldmålene findes i mange forskellige størrelser til både børn og voksne - og kan bruges i haven eller de større fodboldmål eventuelt i fritids- eller sportsklubben.

Fodboldmål
Der er 66 varer.

STORT UDVALG AF FODBOLDMÅL TIL HAVEN

Danmarks nationalsport nr. 1 er ubetinget fodbold, der kan spilles af alle – overalt. Fodbold kræver ikke andet end en bold, og så er du i gang. Men du kan give dit barn de bedste forudsætninger for at udvikle deres fodboldtalent ved at anskaffe træningsredskaber til brug i haven, institutionen, gården eller lignende.

Et fodboldmål til haven giver eksempelvis dit barn mulighed for at øve sin skudpræcision hver evig eneste dag året rundt – hvis vejret altså tillader det. Ligeledes er det bevist – ligesom ved mange andre sportsgrene – at træning, repetition og øvelse er lige så væsentligt som et naturligt fodboldtalent. Fodboldspilleren Cristiano Ronaldo ville næppe være blevet kåret til verdens bedste fodboldspiller af flere omgange, hvis det ikke var for hans hårde arbejde og dedikation.

STORE SÅVEL SOM SMÅ FODBOLDMÅL

Vi har fodboldmål i alle størrelser. Store såvel som små fodboldmål. Du finder ligeledes fodboldmål i alle prisklasser, funktioner og kvaliteter. Alt fra det lette begyndermål til Exits fodboldtrampolin eller deres avancerede maestro præcisions mål til skudtræning. Med en fodboldtrampolin kan dit barn træne et-to-sammenspil alene, da redskabet har en ”kickback rebounder” funktion, hvilket betyder, at bolden flyver tilbage til den, der sparker. 

Derudover findes der også den elegante Striker fra Exit, som kan anvendes til at øge skud – eller afleveringspræcision. Strikeren er en slags målmand med indbygget fløjte, som giver lyd fra sig, når ”målmanden” rammes. Hvis du investerer i et fodboldmål eller et træningsredskab, er dit barn garanteret mange års glæde og underholdning.   

Hvis man vælger at købe et fodboldmål, kan man også investere i træningskegler, Exit Kickback Multi Station eller et komplet fodboldtræningssæt. Disse typer af redskaber har alle de samme ting tilfælles. Det er nemlig udstyr, som man kan bruge til at træne sine fodboldfærdigheder i kombination med fodboldmål til haven. 

  • Træningskeglerne kan man bruge til at lave baner, som man skal drible igennem inden man afslutter på fodboldmålet i haven.

  • Exit Kickback Multi Stationen kan bruges til mange typer øvelser, hvor man både kan øve skud, hovedstød, målmandsredninger og meget mere. 

  • Det komplette fodboldtræningssæt kan man bruge til at opsætte driblebane, jongleringer og afslutninger. 

FODBOLDMÅL FRA EXIT, AXI OG SUNSPORT

Blandt vores udvalg kan du finde træningsudstyr og fodboldmål fra populære mærker som Exit, Axi, og Sunsport. På Ude-leg.dk går vi nemlig op i kvalitet, og derfor køber vi kun testede og godkendte produkter, der kan give dit barn mange timers glæde og leg i haven. Udover fodboldmålenes funktioner, kommer de samtidig med et elegant design, som ser godt ud i din have. Desuden er alle fodboldmålene i vores sortiment vedligeholdelsesfrie uanset størrelse.

BILLIGE TILBUD PÅ FODBOLDMÅL I ALLE STØRRELSER

På Ude-leg.dk har vi hyppigt tilbud på fodboldmål og fodboldtræningsredskaber. Blandt vores store udvalg af træningsredskaber og fodboldmål til haven, finder du kun produkter af allerhøjeste kvalitet, uden at du behøver at gå på kompromis med prisen. Når vi køber fodboldmål hjem, handler vi nemlig i store mængder, så vi opnår rabatter, og derfor kan du finde billige fodboldmål i vores webshop.

Så uanset dit behov finder du på Ude-leg.dk træningsredskaber eller fodboldmål til haven til billige priser online. 

FODBOLDMÅL TIL HAVEN

Bor du i et hus med have? Og har du børn? Så snyd ikke dine børn for den kæmpemæssige glæde, som det er, at have et fodboldmål stående. Det kan også være, dit barn, eller børn, allerede går til fodbold – og hvis det er tilfældet, så er et fodboldmål til haven nærmest uundværligt. Med et fodboldmål til haven kan dit barn øve sparketeknikker og generelt blive en bedre målscore, hvilket er noget, som dit barn direkte kan få gavn af til fodboldtræningen, eller når der skal spilles kamp. Sagt med andre ord: Børn, der har et fodboldmål stående i haven, kan hurtigt og effektivt blive en endnu dygtigere fodboldspiller. 

Men hvor skal et fodboldmål i haven så stå? I haver med masser af plads kan der f.eks. være plads til to fodboldmål, så der kan fløjtes op til kamp. Men uanset om der er plads til ét eller to fodboldmål, så er det en rigtig god idé at placere fodboldmål op ad et hegn eller en hæk, så det er nemt at få fat på bolden, hvis der skydes forbi målet.

FORDELE VED ET FODBOLDMÅL I HAVEN

FORBEDRER DINE FÆRDIGHEDER 

Når du har et fodboldmål i din have, kan du øve dig når som helst. Det giver dig mulighed for at forbedre dine skydefærdigheder, teknik og præcision. Udover at du kan forbedre dine færdigheder, er det også en god måde at blive underholdt på i flere timer. 

Børnene kan spille fodbold, når det passer dem, og de har rig mulighed for at spille enten med familie, venner eller sig selv. Et fodboldmål i haven er en perfekt tilføjelse til aktive børn, som elsker at dyrke motion og have det sjovt.

SUNDT FOR KROP OG SJÆL

Ikke alene er det godt for dine fodboldfærdigheder, men det er også en fantastisk måde at holde sig i form på. Fodbold er en cardio træning, der også kan hjælpe med at forbedre din mentale sundhed. Fodbold er en god måde at træne flere egenskaber, som man kan bruge livet igennem. Det er blandt andet godt til koordination, balance, sammenspil og meget mere. 

FODBOLDMÅL TIL BØRN – FIND DEN RIGTIGE STØRRELSE

Når du skal ud og købe et nyt fodboldmål her fra siden, så er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser om, hvilke mål fodboldmålet – eller fodboldmålene – skal have. Det er nemlig vigtigt, at fodboldmålet er i den rigtige størrelse, så de passer til børnenes alder og størrelse. For store børn er det selvfølgelig sjovere og mere udfordrende med et stort mål, ligesom små børn også får mere glæde af et mindre mål. 

Til større børn – og hvis du har masser af plads i haven – så er My Hood PRO Champion fodboldmål et godt og fornuftigt valg. Dette store fodboldmål har en bredde på 550 cm og en højde på 213 cm, hvorfor det svarer til et klassisk 7-mands mål, som man kender fra fodboldklubber mv. Fodboldmålet er i galvaniseret stål, hvilket gør det til et yderst robust fodboldmål, som både børn og voksne kan have glæde af i mange år.

Til små børn anbefaler vi bl.a. vores Bazooka Goal fodboldmål, som er et mindre fodboldmål med en længde på 120 cm og en højde på 75 cm. Dette mål har ovenikøbet en helt unik spolekonstruktion. 

Denne spolekonstruktion gør, at målet “springer” tilbage i tilfælde af, at nogle sparker hårdt på mål. Desuden vejer målet kun 5 kg, og derfor er det meget nemt at flytte rundt.

Viser 1 - 66 af 66 produkter

Brug for hjælp?