Gyngestativer

Det er sjovt at lære at gynge, og det er med til at hjælpe dit barn med at udvikle balance, koordinering og styrke. Vi har et stort udvalg af gyngestativer i både træ og metal – alt fra det klassiske og simple med en enkelt gynge, over i mere avancerede gyngestativer kombineret med klatretårne eller et gyngestativ med rutsjebane. Vi har et stort udvalg af forskellige gyngestativer, og det er sjovt for børnene, når de har mulighed for at have hver deres gynge eller gynge sammen. Uanset hvilken gynge der passer ind i din have og til dit barn, er du med et gyngestativ sikker på, at du har fat i et legeredskab, der vil blive brugt med stor glæde i mange år. 

Gyngestativer
Der er 40 varer.

Gyngestativer TIL HAVEN

Vi har mange forskellige slags gynger. Der findes de sikre gynger til de helt små, hvor du ikke skal være nervøs for, om den lille holder ordentligt fast, og så findes der de klassiske rektangulære gynger til de lidt større børn. Du kan også vælge, om du vil have single gynger, hvor der kun er plads til ét barn, eller om det skal være en gynge, hvor der er mulighed for at to eller flere sidder på. Dobbelt-gyngen, hvor to børn kan sidde overfor hinanden, er en sjov gynge til børnene, hvor de skal samarbejde om at få den til at gynge.

De større redegynger er også et stort hit blandt børn. Med denne gynge kan børnene ligge ned og kigge op på himlen, mens der gynges. Redegyngen er både god til små børn, der kan ligge fint i den evt. på et tæppe eller en dyne. Men den er tilmed også god til større børn, da de kan udforske højderne ved at stå op på gyngen i siderne og samarbejde om at få den højere op, end man kan alene, mens en tredje evt. ligger ned i midten.

Alle vores gyngestativer er i god kvalitet. Der er forskellige fordele afhængig af, om du vælger et gyngestativ i træ eller metal. Et gyngestativ i metal kræver ikke meget vedligeholdelse, som gyngestativer i træ gør, men et gyngestativ i træ er derimod det mest robuste.

GYNGESTATIV – STYRK BARNETS BALANCEEVNE 

Et gyngestativ er en gave til børn i udvikling. Det bringer glæde og lægger op til en masse timers leg i mange år frem. Du kan derfor roligt lade dit barn gynge en masse: Det er nemlig rigtig godt for børns motoriske udvikling og deres generelle balanceevne. Når børn gynger frem og tilbage, så stimuleres balancecentret i hjernen – også kaldet den vestibulære sans. Det er bl.a. også denne sans, som er med til at udvikle børns evner til at læse og skrive. Men det stopper ikke her. For udover at det er med til at udvikle børns sansemotoriske færdigheder, så er det også en rigtig god motionsform. Derfor er det ikke nogen tilfældighed, at gyngestativer næsten altid er en fast bestanddel af legepladser i vuggestuer, børnehaver, skoler eller på offentlige legepladser. 

Her hos Ude-leg finder du udelukkende gynger og gyngestativer, som styrker børns motoriske færdigheder. Til de helt små børn finder du f.eks. vores populære Hedstrom babygynge – inklusiv gyngestativ. Her er der virkelig tale om en praktisk gynge og gyngestativ, som passer perfekt til små børn fra 6 måneder op til 3-årsalderen. Gyngen kan både benyttes indendørs såvel som udendørs – og så er sædet aftageligt, så du nemt kan rengøre det. Eller hvad med vores Sansegynge som jo både kan snurre rundt som en karrusel og gynge frem og tilbage. Denne gynge er perfekt til udvikling af børns balanceevne – men husk at babyer og små børn kun må gynge i selskab med voksne. 

FIND ET GODT STED AT SÆTTE GYNGESTATIVET OP 

Alle vores gyngestativer og gynger er i højeste kvalitet. Men det er selvfølgelig vigtigt, at gyngestativet bliver sat op på et stabilt og jævnt underlag – det kan f.eks. være underlag som græs eller sand. Vi fraråder derimod at sætte gyngestativet op på asfalt, grus eller andre tilsvarende hårde underlag. Hvis underlaget ikke er naturligt stødabsorberende, så kan du fylde underlaget med træspåner eller træflis – og så skal du selvfølgelig også sikre dig, at der ikke er nogen hårde genstande i nærheden af gyngestativet. På den måde sikrer du dig, at sikkerheden er i orden. 

LEGETÅRN MED GYNGESTATIVER 

Er gyngestativer og gynger ikke tilstrækkeligt, så finder du også flere legetårne, som giver forskellige legemuligheder her på siden. Tag f.eks. vores Atlantic legetårn som er et legetårn med hele tre gynger, rutsjebane og klatrevæg. Under legetårnet er der tilmed plads til en sandkasse. Børn elsker at lege i legetårnet med gyngestativ, hvorfor der i hvert fald er garanteret mange timers sjov og underholdning for børn i alle aldre.  

Stort udvalg af gyngestativer

På Ude-leg.dk finder du et stort udvalg af gyngestativer i alle størrelser og former, om det skal være en dobbelt gynge, med rutsjebane eller klatrevæg er helt op til dig. Vi har ligeledes gyngestativer i alle prisklasser, så du vil helt sikkert kunne finde et billigt tilbud på et gyngestativ, uden at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Alle vores gyngestativer er nemlig af høj kvalitet, og kommer fra mange af de velkendte legeredskabsproducenter herunder Exit, Hedstrom, Aksent og Hörby.

Under denne kategori finder du også udstyr til svævebaner, som også er sjovt og udfordrende for børn i forskellige aldre.

Viser 1 - 40 af 40 produkter

Brug for hjælp?