Handelsbetingelser

Vi i Ude-leg.dk er meget opmærksomme på at sikre vore kunder den bedste oplevelse ved nethandel - det skal helst være let som en leg!

Har du spørgsmål til vore handelsbetingelser så ring eller skriv endelig. Find kontaktoplysninger her: Kundeservice

Administration

Administration af hjemmesiden www.ude-leg.dk foretages af:
Ude-leg.dk  • Bøgildsmindevej 29 • 9400 Nørresundby • Danmark
Telefon: 3510 5600
E-mail: info@ude-leg.dk
CVR: 33009607 

Priser

De oplyste priser er inkl. 25 % moms.

Betaling

Ved betaling på hjemmesiden kan der betales med Dankort, Visa, Mastercard, og kombikort samt MobilePay. Vi tager ingen ekstragebyr for betaling med kreditkort. 

Derudover kan vi modtage betaling via vores bankkonto i Nordjyske Bank, Sæby afdeling. Kontonummer: 7420-1481541 

Ved bankoverførsel eller swipp el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes

ViaBill

Vil du dele din betaling op i mindre bidder så vælg ViaBill. Læs mere om deres betingelser her: ViaBill

Når du lægger en ordre og vælger ViaBill får du automatisk en mail fra ViaBill ligeså snart vi har sendt din pakke til dig. I denne mail får du din FI-kode som du skal bruge når du tilmelder dig betalingen via netbank. 

Kreditomkostningerne ved køb over 10.000 kr oplyses både ved det enkelte produkt og samlet for hele ordren ved valg af betalingsmetode i forbindelse med køb.

ViaBill - Månedlig betaling

Du har 2 muligheder for at betale din opkrævning til ViaBill:
  1. Betal via netbank med den FI-kode, som du får i Mit ViaBill (det er helt omkostningsfrit).
  2. ViaBill kan hæve beløbet på dit kort hver måned, så du ikke skal tænke over betalingerne (dette koster 39 kr. pr. betaling).

ViaBill - Hvad kræver det? 

  • Du er over 18 år
  • Du har et dansk CPR nummer
  • Din adresse må ikke være hemmelig
  • Du har et af følgende betalingskort: Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Visa Debet, MasterCard, MasterCard Debet
  • Dit betalingskort må ikke være udstedt i udlandet
  • Du ikke har en aftale med ViaBill A/S i forvejen, som enten er over kredit maksimum (10.000 kroner), eller som ikke er blevet overholdt 
   
Du kan læse mere om Viabill's handelsbetingelser lige her
Hvis du har nogle spørgsmål omkring ViaBill så kan du kontakte ViaBill på: 88 826 826

Leveringsomkostninger - DK

Kunden betaler leveringsomkostningerne. Priserne opgivet på hjemmesiden er dog som udgangspunkt alle inklusive fragtomkostninger, med mindre andet er tydeligt angivet. Ved småpakker under 20 kg leverer vi som regel gratis til nærmeste GLS pakkeshop / Postbutik - med mulighed for at betale ekstra for hjemmelevering, hvilket typisk koster fra 20 til 100 kr. afhængig af vægt.

Forsendelser med fragtmand (herunder legehuse, trampoliner mv.) leveres som standard gratis til fastlandet og alle brofaste øer i Danmark. Kontakt os for yderligere information om forsendelser til de ikke-brofaste øer, da det kan medføre meromkostninger. 

Vi bruger primært Dachser og Brink Transport til transport af større emner. Bemærk at fragtmanden kun forpligtiger sig til levering til kantsten - typisk er de dog flinke til at sætte varerne ind i en garage eller skur, hvis det er nemt tilgængeligt. 

Til pakker under 30 kg benyttes GLS og PostDanmark

Bor du på en Ø?:

Forsendelser med fragtmand (herunder legehuse, trampoliner mv.) leveres som standard gratis til fastlandet og alle brofaste øer i Danmark. Kontakt os for yderligere information om forsendelser til de ikke-brofaste øer, da det kan medføre meromkostninger og ekstra leveringstid. 

Ordre til udland - DE, NO, SE, FI, IS, GL

Kontakt os venligst ved levering til udlandet samt Grønland og Færøerne. Hvis varen skal til et land uden for EU, fratrækkes den danske moms. Kontakt os derfor for yderligere information om forsendelser til udland, da det kan medføre meromkostninger.

Leveringtid

Tid for levering af varer fra Ude-leg.dk er angivet på produktsiden. De fleste mindre varer såsom løbehjul og fodboldmål er lagervarer der leveres indenfor typisk 1-2 dage. Enkelte større varer såsom legehuse og trampoliner lagerføres ikke i Danmark, men sendes fra et europæisk centrallager, hvorved leveringstid kan være op til én uge. Derudover kan levering tage længere tid såfremt du bor i udlandet eller på en ø. 

Ca. leveringstid fremgår af varens produktside.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret fra det tidspunkt, du modtager varen. Leveringstidspunktet er når du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte os på mail info@ude-leg.dk, telefon 3510 5600, eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Returadresse kan være forskellige fra vare til vare - hvilket vil blive oplyst af administrationen. 

Ved returnering medsendes fakturanummer, kopi af faktura eller anden identifikation af købet. 

Returnering ved fortrydelse

Returnering kan ske ved at kontakte os på mail: info@ude-leg.dk. Returadresse kan svinge fra vare til vare - hvilket vil blive oplyst ved kontakt til os. 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder f.eks. for legeredskaber så som legehuse og trampoliner

Udgifterne for returnering forventes ved pakker højst at beløbe sig til ca.200 kr., elbiler ca. 400 kr. og legehuse/trampoliner ca. 600 DKK fra fastland og brofaste øer. Fra udlandet og øer må påregnes yderligere omkostninger.

Ved returnering medsendes fakturanummer, kopi af faktura eller anden identifikation af købet. Den returnerede vare skal være i væsentligt samme stand som ved leveringen.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Varen returneres forsvarligt emballeret. Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde, hvis emballagen ikke følger med. Husk derfor altid så vidt muligt, at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen.

Det er ikke hensigtsmæssigt at benytte gaffatape og andet som skæmmer emballagen. Har du haft emballagen åbnet forventes det man pakker varen i samme stand som modtaget og benyttes der tape, skal den være af samme og lignende beskaffenhed som benyttet fra producentens side. Klar tape er ofte at foretrække da vi efterfølgende ellers skal afmontere gaffetapen. Derfor fratrække vi 5% i håndteringsgebyr såfremt gaffetape benyttes. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Ude-leg.dk
Bøgildsmindevej 29
9400 Nørresundby

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation

Hvis kunden har modtaget en vare behæftet med fejl, skal kunden hurtigst muligt reklamere, og senest inden 24 måneder. Ude-leg.dk betaler leveringsomkostningerne ved tilbageforsendelsen. Ved reklamation oplyses fakturanummer eller anden identifikation af købsaftalen.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler som forbruger på www.ude-leg.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Vi foretrækker at benytte egne forsendelsesfirmaer, som vi har aftaler med, da det som oftest er billigst for begge parter. Derfor opfordrer vi til, at du tager kontakt til os før pakken afsendes, så vi i fællesskab kan finde den billigste løsning.  Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt, Vedlæg kopi af faktura til varen der returneres.

Returnering ved reklamation

Returnering eller reklamation kan ske ved at kontakte os på mail: info@ude-leg.dk. Returadresse kan svinge fra vare til vare - hvilket vil blive oplyst af kontoret.

Ved returnering medsendes fakturanummer, kopi af faktura eller anden identifikation af købet. Den returnerede vare skal være i væsentligt samme stand som ved leveringen.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse på e-mail info@ude-leg.dk, eller på telefon 3510 5600. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Center for klageløsning, Carl Jacobsensvej 35, 3300 Valby. www.forbrug.dk.

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

Ude-leg.dk’s ansvar:

Ude-leg.dk påtager sig ikke yderligere ansvar end hvad Ude-leg.dk er forpligtet til efter Dansk ret. Det forudsættes, at kunden er bekendt med Ude-leg.dks leveringsbetingelser. Den nyeste version af leveringsbetingelserne vil altid være annonceret på https://www.ude-leg.dk/content/3-handelsbetingelser. Se også vores persondatapolitik på https://www.ude-leg.dk/content/6-persondatapolitik

PERSONDATAPOLITIK

UDE-LEG.DK HAR EN KLAR POLITIK FOR BEHANDLINGEN AF DINE DATA

Ude-leg.dk videregiver ikke data til tredjepart.

Ude-leg.dk sender ikke informationer fra tredjepart til vores kunder

Du kan til en hver tid bede om at blive fjernet fra mailinglister, eller helt at blive fjernet fra Ude-leg.dk databaser. Du skal blot sende en mail eller kontakte os på anden vis. Personoplysninger bliver lagret indtil vi modtager besked om at blive fjernet. I forhold til lovkrav skal vi dog gemme betaling og faktureringsoplysninger i 5 år.

Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer Ude-leg.dk måtte have om dig, og du kan gøre indsigelser, jf. persondatabehandlingsloven.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til ude-leg.dk's informationspolitik er du meget velkommen til at sende os en mail på info@ude-leg.dk .

Vi respekterer vores kunders og vores besøgendes ret til privatliv. Vi tager det meget alvorligt, og har lavet mange retningslinjer, der sikrer at vores kunders privatliv ikke bliver krænket. Herunder kan du læse hvad vi har gjort for at levet op til vores egne krav.

HVILKE INFORMATIONER INDSAMLER UDE-LEG.DK?

Ude-leg.dk indsamler og lagrer dine oplysninger, når du køber hos os eller når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Det er dit navn, adresse og e-mail adresse, der bliver registreret. Vi gemmer disse oplysninger for at kunne ekspedere din ordre.

På Ude-leg.dk hjemmesiden kan vores statistik indsamle information om hvilke områder der besøges. Disse data bliver ikke indsamlet for den enkelte bruger. Vi videregiver ej heller information til tredjepart. Vi bruger derimod data om alle vores brugers navigation, for at forstå hvordan vores brugere som en samlet gruppe bruger ude-leg.dk, og forsøger på baggrund heraf at gøre hjemmesiden bedre. Vi kan ikke se hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet.

Vi samler information om hvad vores brugere, som gruppe, bedst kan lide af produkter. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi kan bruge information om dine køb til at sende dig gode tilbud, med mindre du ikke har tilmeldt dig denne service. Vi vil ikke sælge eller på anden måde videregive information om dine køb til tredjemand.

Du kan slette dine cookies på din computer. I Edge slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies”.

HVORDAN BESKYTTER UDE-LEG.DK MINE INFORMATIONER?

Vi har lavet forskellige tiltag for at sikre dine informationer. Dine personlige oplysninger ligger på sikre netværk, og kan kun læses af få medarbejdere med specielle rettigheder. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi kommer aldrig til at se dine kreditkortoplysninger, da alle transaktioner foregår gennem PBS.

HVORDAN BRUGER UDE-LEG.DK MIN E-MAIL ADRESSE?

Din e-mail adresse bruges til at kunne identificere dig overfor systemet. Vi bruger tillige adressen til at skrive til dig vedrørende dit køb eller de konkurrencer du har deltaget i. Desuden har du mulighed for at modtage vores nyhedsbrev. Ønsker du at til eller afmelde dette kan du klikke på afmelding i alle nyhedsbreve.

DIN GODKENDELSE

Ved at bruge Ude-leg.dk hjemmeside, tillader du os at opsamle information, som beskrevet her på siden. Skulle vi senere ændre vores informationsdatapolitik, vil det blive skrevet på https://www.ude-leg.dk/persondatapolitik/

DATA-ANSVARLIG

Ude-leg.dk e-handel · Bøgildsmindevej 29 · 9400 Nørresundby · Danmark · Tlf. 3510 5600 · e-mail: info@ude-leg.dk.

Har du spørgsmål til vore handelsbetingelser så ring eller skriv endelig. Find kontaktoplysninger her: Kundeservice

Persondatapolitik opdateret 15.06.2018 

Pricerunner købergaranti

Pricerunner Købergaranti Ude-leg.dk

Få dit køb sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. Som medlem på PriceRunner får du altid Købsgaranti hos os. Denne ydelse er gratis og gælder for alle registrerede brugere på PriceRunner.

PriceRunner Købsgaranti dækker dig, der er privatperson og bosat i Danmark. Garantien omfatter sager, hvor butikker ikke påtager sig deres ansvar ifølge loven og afhjælper et opstået problem inden for 60 dage.

Hvis du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem, så kan du inden for en time efter dit køb gennemføre din registrering. Det koster ingenting og tager mindre end tre minutter, og vupti så er dit køb omfattet af garantien! Få PriceRunner Købsgaranti i dag

For at Købsgarantien skal gælde er det nødvendigt, at bestillingen er adresseret til dig som forbruger. Du har ret til erstatning, hvis noget går galt i forbindelse med dit køb såsom at varen er beskadiget, en vare mangler ved levering, varen er forkert eller fejlbehæftet eller leveringen udebliver.

Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. PriceRunner Købsgaranti giver altså ingen erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

Besøg PriceRunner for at se de endelige betingelser samt en liste med kategorier, der er undtaget garantien.

Log:

26.06.2023: Rettet banknummer

18.11.2019: Tilføjet info omkring Pricerunner Købergaranti

15.06.2018: Ændret adresse grundet flytning samt opdateret links


Producenter

Brug for hjælp?