Baseball

Baseball er en stolt amerikansk tradition, som gennem mange generationer er blevet ført videre gennem børneopdragelsen. Der er næppe et ikon, der så meget kendetegner den amerikanske kultur, som forælderen der står i haven og lærer sit barn at spille baseball.

Spillet er dog ikke unikt for USA, og baseball er da også stille og roligt ved at vinde ind i Danmark. Her på siden har vi alt det nødvendige udstyr til barnet, som er klar på at lære spillet at kende.

Baseball
Der er 5 varer.

BASEBALL – EN AMERIKANSK FAMILIETRADITION

Den amerikanske sport baseball har gennem generationer været USA’s store passion, og for nyligt er sporten da også begyndt at vinde ind i Danmark. I den amerikanske børneopdragelseskultur er der nærmest ikke noget ikon, der står ligeså klart, som forælderen der står ude i haven og lærer sit barn at spille baseball. Her på siden sælger vi alt det nødvendige baseballudstyr – gribehandsker, batterhandsker, baseballbolde, og bat i både aluminium og træ. Så hvis der er en lille Babe Ruth gemt i dit barn, så har vi det perfekte udstyr til at komme i gang med træningen.

 

BASEBALL UDSTYR VED OPSTART

Skal dit barn starte til baseball træning for første gang,  er det vigtigt med det rigtige udstyr. Her på siden findes alt nødvendigt i udstyr som baseball bat, baseball hansker og baseballbolde. Se for eksempel vores baseballsæt til børn fra svenske Bex Sport som indeholder et klassisk træbat, kastehandske, baseballbold og en gribehandske. Dette opstartssæt er et rigtig godt udgangspunkt til barnet, der er ny i sporten og skal have det nødvendige udstyr. I takt med at barnet bliver dygtigere og måske dyrker baseball som konkurrencesport bør man overveje om der skal benyttes et træbat eller et aliminiumsbat.

 

TRÆ- ELLER ALUMINIUMSBAT 

Traditionelt set spilles baseball typisk med træbat, men i de seneste årtier har aluminium vundet ind som et alternativt materiale og dominerer nu i høj grad amatørbaseball. I professionel baseball er det dog almindeligvis stadig træbattet der anvendes. Der er fordele og ulemper ved begge typer bat, og disse forskelle er værd at overveje, inden man vælger et materiale.

Først og fremmest kan et aluminiumsbat typisk slå betydeligt længere end et almindeligt træbat, så hvis der er tale om baseball som konkurrencesport, og det er tilladt at bruge aluminiumsbat, er det sandsynligvis det optimale valg. Derudover er aluminiumsbat lettere og mere holdbare end træbat.

Når det så er sagt, så har aluminiumsbattet også dets problemer – for eksempel er faren ved at komme til skade noget større ved et aluminiumsbat end ved et træbat, så der kan godt være sikkerhedsmæssige grunde til at vælge et træbat. Derudover er og bliver træbattet det traditionelle baseballbat – det er det de professionelle bruger, og der er mange amerikanske baseballentusiaster, som ville hævde, at et aluminiumsbat bare ikke føles rigtigt.

Uanset hvad du foretrækker, så har vi det her på Udeleg så kig endelig vores udvalg igennem og find det bat, der passer perfekt til dig og dine børn.

Viser 1 - 5 af 5 produkter