Telte

Teltet i haven er stedet, hvor barnet kan søge hen, når det har brug for lidt alenetid. Det er stedet, hvor man kan bruge timer på at blive opslugt af en spændende bog, og det er stedet, hvor man kan sove med naturen i de varme sommeraftener. Teltet er barnets helt egen verden, hvor der er plads til fantasien samt freden, roen og hyggen.

Telte
Der er 1 vare.

Teltet i haven – et rart lille fristed

Der er noget eventyrligt over hulebyggeri. Om det så bare er et tæppe over to stole, så er hulen i barnets verden et helt særligt sted, hvor man frit kan være sig selv. Muligheden for at gribe en god bog, yndlingsbamsen, eller bedstevennen og bare gemme sig lidt for det hele i fred og ro og hygge er et vigtigt element i barnets udvikling som individ.

Endnu skønnere end tæppehulen i stuen er dog børneteltet i haven. I teltet er tv’ets summen i baggrunden erstattet med lyden af fugle og vind og med mor og far gemt langt væk inde i huset, kan man føle sig helt alene i sin egen verden. Teltet kan være centrum for den sjove udendørsleg med vennerne, det kan være indianerhøvdingens base eller bjergbestigernes lejr. Når mørket falder på, kan man lægge sig ind og overnatte sammen, før man vågner næste morgen til duggræs og lejrbål.

På Ude-leg har vi børnetelte i flere forskellige størrelser og former. Vi har både tipier og almindelige telte, så du kan selv vælge det telt der passer bedst til jeres børn og jeres have. Fælles for alle teltene er en høj kvalitet og et holdbart design som er egnet til hyppig udendørs brug. Derudover er teltene lette at sætte op og lette at pille ned igen, så de ikke fylder i haven når, de ikke bliver brugt.

Teltene er i en lille størrelse som opfordrer til en rolig og hyggelig pause i legen, hvor der er plads til at spille et brætspil eller læse en bog. Denne funktion som rolig pause gør også teltet til et naturligt omdrejningspunkt for udendørslegen, hvor børnene kan forlade teltet for at gynge eller lege tagfat og vende tilbage til teltet igen, når de er udmattede og har brug for en lille pause.

Viser 1 - 1 af 1 produkter