Velkommen til Ude-leg.dk - Lidt om os:

Vi håber du vil finde denne hjemmeside brugervenlig og informativ. Vi ønsker at du vil blive tilfreds med dit køb, så vores mål er at give dig alle de nødvendige oplysninger, der vil hjælpe dig med at vælge det rigtige produkt, der passer til hele familien.

Find vore kontaktoplysninger her: Kontakt os <- klik her

Om ude-leg - vælg den aktiverende leg!

Ude-leg.dk er placeret i Nørresundby, Nordjylland og forhandler redskaber og legetøj målrettet udendørs leg. 

Udvikling, motion og glæden ved legen bliver større og bedre udendørs. I en tid med megen indendørs leg og stillesidende aktiviteter er det vigtigt, at give børn redskaber og idéer til at inspirere til den gode udendørs leg. Vi forsøger at finde de gode redskaber og sjove legetøj til den udendørs leg - der både kan bruges individuelt, og endnu bedre sammen med venner eller familien. 

Lad dig inspirere her på siden og sig til hvis vi kan hjælpe.

Leg dig glad! 

Historie 

Ude-leg.dk er en udspringer af Fjernstyret.dk, som er en internet basseret hobbyvirksomhed, der forhandler fjernstyrede biler, både, helikoptere m.v. Ude-leg.dk blev i 2011 skilt ud for at kunne fokuserer målrettet på produkter til udendørs leg.

I 2011 flyttede vi Ude-leg.dk til lokaler i Dronninglund, i en længe på hovedgaarden ved siden af Dronninglund slot i dejlige naturskønne omgivelser.

I 2018 flyttede vi til større lokaler i Nørresundby, centralt placeret med nem adgang til motorvej. 

 

Følg os på facebook

Ude-leg.dk har en profil på facebook. 

Bliv en del af vores sociale netværk på facebook: Se facebook-siden ved at klikke her eller på ikonet til højre for at følge os på facebook.

 

Følg os på Twitter 

Ude-leg.dk twitter også.

Følg os på vores twitter profil her:  Se twitter-profilen ved at klikke her eller på ikonet til højre for at følge os på Twitter.

 

Kontakt os:

Find vore kontaktoplysninger her: Kontakt os <- klik her


Producenter

Brug for hjælp?