Velkommen til Ude-leg.dk - Lidt om os:

Vi håber du vil finde denne hjemmeside brugervenlig og informativ. Vi ønsker at du vil blive tilfreds med dit køb, så vores mål er at give dig alle de nødvendige oplysninger, der vil hjælpe dig med at vælge det rigtige produkt, der passer til hele familien.

Find vore kontaktoplysninger her: Kontakt os <- klik her

Om ude-leg - vælg den aktivirende leg!

Ude-leg.dk er placeret i Dronninglund, Nordjylland og forhandler redskaber og legetøj målrettet udendørs leg. Vi har til huse i en længe af Dronninglund Hovedgaard ved Dronninglund Slot omkrandset af natur og historiske rammer. 

Udvikling, motion og glæden ved legen bliver større og bedre udendørs. I en tid med megen indendørs leg og stillesidende aktiviteter er det vigtigt, at give børn redskaber og idéer til at inspirere til den gode udendørs leg. Vi forsøger at finde de gode redskaber og sjove legetøj til den udendørs leg - der både kan bruges individuelt, og endnu bedre sammen med venner eller familien. 

Lad dig inspirere her på siden og sig til hvis vi kan hjælpe.

Leg dig glad! 

Her bor vi 

Historie 

Ude-leg.dk er en udspringer af Fjernstyret.dk, som er en internet basseret hobbyvirksomhed, der forhandler fjernstyrede biler, både, helikoptere m.v. Ude-leg.dk blev i 2011 skilt ud for at kunne fokuserer målrettet på produkter til udendørs leg.

I 2011 flyttede vi Ude-leg.dk til vores nuværende lokaler i Dronninglund, i en længe på hovedgaarden ved siden af Dronninglund slot i dejlige naturskønne omgivelser, hvor skoven og den friske luft giver inspiration til vores arbejde med ude-leg.

 

Følg os på facebook

Ude-leg.dk har en profil på facebook. 

Bliv en del af vores sociale netværk på facebook: Se facebook-siden ved at klikke her eller på ikonet til højre for at følge os på facebook.

 

Følg os på Twitter 

Ude-leg.dk twitter også.

Følg os på vores twitter profil her:  Se twitter-profilen ved at klikke her eller på ikonet til højre for at følge os på Twitter.

 

Følg os på Google+

Ude-leg.dk findes også på Google+

Følg os på vores Google + profil her:  Se Google+ profilen ved at klikke her eller på ikonet til højre for at følge os på Google+.

Kontakt os:

Find vore kontaktoplysninger her: Kontakt os <- klik her


Producenter