El-traktor til børn

Hos Ude-leg finder du et bredt udvalg af elektriske køretøjer og el traktorer til børn. I vores sortiment findes flere mini-udgaver af de store, seje traktorer. Mange af traktorerne er designet efter rigtige modeller og kommer med både lyd, lys og FM-radio. Endvidere findes modeller med anhængere og andre tilføjelser, som understøtter legen yderligere – til glæde for den kommende landmand.

El-traktor til børn
Der er 5 varer.

El traktor 

Elektriske traktorer er det perfekte legetøj for børn, der elsker at lege med lastbiler og andre elektriske køretøjer. De er både flot designet og sikre, og ydermere er de også underholdende og sjove at lege med. Med en elektrisk traktor kan børnene lege, som om de kører en ægte traktor. De kan køre rundt med last, følge ændringer i terrænet, og de kan også lære om og forstå, hvordan et køretøj virker. Måske de endda kan hjælpe forældrene med at bortkøre blade og kviste, når årets havearbejde skal i hus?

Elektriske traktorer er en sikker måde for børnene at lære om teknologi, køretøjer og potentielt lidt om ansvarlig kørsel. De vil helt sikkert have det sjovt med disse traktorer, mens de lærer vigtige lektioner og udvikler sig. 

Se vores udvalg af el traktorer og køretøjer til børn

Vi har i vores sortiment et bredt udvalg af elektriske køretøjer. Her på siden finder du vores el traktorer til børn, men vi har ligeledes produkter som: el-biler til børn, el-ATV til børn eller el-motorcykel til børn. Uanset hvilket køretøj dit barn er fascineret af, så har vi det nærmest helt sikkert. Så tag et kig på vores udvalg af elektriske køretøjer til børn og find den helt perfekte gave til dit barn!

Vi hjælper naturligvis gerne med at finde det rette produkt. Opstår der spørgsmål omkring brug, samling, levering eller noget helt andet? Så står vi naturligvis også til rådighed på disse områder. Du kan skrive en mail til  info@ude-leg.dk eller ringe med det samme på 3510 5600, så guider vi dig hele vejen i mål.

Forskellige udgaver af elektriske traktorer til børn

Vi udvider og forbedrer hele tiden vores udvalg af traktorer til børn. I sortimentet har vi blandt andet traktorer med anhængere, radioer, lys og lyd. Du kan læse mere om de enkelte modeller ved at klikke på dem herover. Mange af modellerne har endvidere indbygget FM-radio, så der kan spilles musik mens dagens arbejde udføres i haven.

Blandt vores mest populære produkter finder du blandt andet vores John Deere el traktor. Her har de mindste muligheder for, i bedste landmandsstil at komme ud og køre i en elektrisk mini-udgave af de store, seje traktorer. Det er et sikkert hit for de mindste, som er glade for en smule fart og action. 

Skal traktoren være blå frem for grøn? Eller ønsker i et tag? Så har vi lige ledes vores New Holland H7 Traktor, som kommer med et farverigt og flot design, der gør traktoren endnu mere sjov og spændende. Denne traktor er perfekt til de børn, som gerne vil lege og udforske deres kreativitet med et elektrisk køretøj. Dette er altså en model med sjove lydeffekter, lys på fronten og motorer der er kraftig nok til også de lidt større børn.

Med massevis af el-køretøjer og traktorer til drenge og piger på lager, har vi med garanti også en model der passer til både budget og alder. Gå på opdagelse i vores sortiment og kontakt os ved selv den mindste tvivl – vi vægter vores kundeservice højt.

Viser 1 - 5 af 5 produkter

Brug for hjælp?