Axi legehuse

Om Axi legehuse i træ: 
AXI legehusene er kendte for deres høje kvalitet og miljøvenlige produktionsmetoder. Træet er fra FSC kontrollerede plantager og farverne er økologisk vandbaseret bejdse. I og omkring et AXI legehus, kan børnene klatre, glide og gå på opdagelse. Et AXI legehus kan udstyres med egen veranda, rutschebane eller sandkasse. Det unikke design for hvert AXI legehus giver frie tøjler til dit barns fantasi. Vælg mellem de nedestående modeller.

Axi legehuse
Der er 32 varer.

Om Axi legehuse

AXI tilbyder en række legehuse i træ til børn i alderen fra 3 - 12 år. De hyggelige farver og flotte detaljer gør legehusene til blikfang i haven. Axi står for aktiv leg. I et legehus fra Axi kan børn klatre, rutsje og udleve deres vildeste drømme. Udvalget af legehuse spænder vidt og et stort udvalg af tilbehør findes til serien.  

Kvalitet og behandling

Legehuset er produceret af cedertræ fra certificerede bæredygtige plantager. Cedertræet er et miljøbevidst valg, som ydermere har den fordel at det er naturligt modstandsdygtigt mod svamp, skadedyr og råd. Cedertræ er en rubust træsort, med en fantastisk lang levetid. Axi forarbejder træet så det fremstår glat uden splinter. De flotte farver kan bibeholdes ved behandling med linolie.

1-2-3 så er du igang!:

Med et Axi legehus, kan du hurtigt komme til at bruge tiden på det der tæller. Axi har fokuseret på at gøre legehuset hurtigt og nemt at samle - med monteringen udførligt beskrevet i den medfølgende manual. Legehusene består af praktiske saml-selv moduler-paneler, der nemt monteres som vist i nedestående eksempelvideo. Modulerne kommer med forborede huller, isatte døre og vinder for hurtig samling.

Viser 1 - 32 af 32 produkter

Filtre

Aktiverede filtre:
    Producent
    Med sandkasse:

    Brug for hjælp?