Havearbejde

Vandleg, højbede og planteborde. Masser af sjov til den lille gartner!

Der er masser af sjov forbundet med at passe et par krydderurter eller nogle grøntsager, og den tilfredshed barnet opnår, når det kan bidrage til maden med sine egne afgrøder er noget helt særligt. Med havearbejde kan barnet få essentielle succesoplevelser ud af at sætte sig nogle personlige mål, som det kan overkomme.

Der er 4 varer.

Havearbejde - det kreative projekt

Børn elsker at være kreative. De elsker at sætte sig et mål og at arbejde hen imod det, om det så er en hule ude i haven, en tegning til køleskabslågen eller en lerfigur til vindueskarmen – der er få ting der kan føles ligeså tilfredsstillende, som når man netop har gennemført et selvstændigt projekt. Havearbejde er en af de bedste måder at fremme disse succesoplevelser på.

Med produkter som Aksent Plantekasse har børnene mulighed for at arbejde frit med deres egne projekter – de kan plante deres egne grøntsager eller krydderurter, vande dem, holde øje med væksten og måske endda være med til at tilberede dem i et lækkert aftensmåltid. I hele denne spændende proces lærer barnet at træne en masse personlige egenskaber. Der er selvfølgelig en vigtig ansvarsfølelse forbundet med at passe grøntsagerne, men også tålmodigheden og en række praktiske evner bliver trænet.

Foruden de projektorienterede legeredskaber har vi også redskaber til kreativ og social leg. Med Aquaflow Vandsæt kan børnene tage kontrol over vandstrømmen og samarbejde kreativt om for eksempel at transportere skibe gennem vandet eller lege vandkamp. Her har børnene et genialt felt, hvor de kan udfolde sig kreativt og skabe deres egne vandlege.

Om det er projektorienteret, kreativt, socialt eller individuelt, så åbner udendørs havearbejde op for en unik måde at lege på. Mere end ved nogen anden leg er fokus her på at skabe noget. Dette kan være grøntsager og krydderurter, eller det kan være en ny måde at lege med vand på. Uanset hvad åbner denne lyst til og mulighed for at skabe op for en dybere forståelse af sig selv og sine egne muligheder, hvilket er en vigtig faktor i barnets udvikling.

Viser 1 - 4 af 4 produkter

Brug for hjælp?