OBS: Vi kører i øjeblikket udsalg. Se vores mange udsalgsvarer her

Trampoliner

Vore trampolinerne er alle i meget høj kvalitet, men såfremt noget alligevel skulle gå i stykker, kan de nødvendige reservedele let købes her. Her finder du reservedele til Exit, Etan og Avyna trampoliner. Finder du ikke den del du leder efter så kontakt os gerne - vi kan som regel skaffe reservedele til alle vore trampoliner. 

Der er 31 varer.

Reservedele til trampoliner fra Exit og Ethan

Hos Ude-Leg finder du et bredt udvalg af forskellige reservedele til trampoliner. Find bl.a. reservedele til trampoliner fra de populære brands Exit og Ethan, som laver trampoliner af høj kvalitet til haven. Kan du ikke finde lige præcis de reservedele, du søger? Så tøv ikke med at kontakte os - så ser vi, om vi kan skaffe de reservedele, du mangler.

Kantpuder og rammedele til trampliner

Står du og mangler rammedele til jeres trampolin hjemme i haven? Hvis en del af rammen til trampolinen er gået i stykker, kan du sagtens købe reservedele, så du ikke er nødsaget til at købe en helt ny ramme. 

Mangler du nye kantpuder til tramplinen i haven? Kantpuder kan blive slidt med tiden, og det kan blive nødvendigt at skifte dem ud fra tid til anden. Tag et kig på vores udvalg af kantpuder og find reservedele til din trampolin.

Springdug og fjedre til trampoliner

En springdug til trampoliner er lavet i noget meget holdbart materiale - men man kan dog godt risikere at den kan blive beskadiget af for eksempel skarpe genstande eller gløder, så det bliver nødvendigt med en ny springdug til trampolinen. Vi har et bredt udvalg af forskellige springduge til forskellige trampolinmodeller fra både Exit og Ethan.

Skulle uheldet være ude og en fjeder på trampolinen springer, så har vi også en masse fjedre, så du kan få din trampolin i tiptop form igen.

Viser 1 - 31 af 31 produkter