Gokart

Gokarts – gør klar til at erobre gader og veje! En gokart kan få den vildeste racerkører op i ethvert barn (og enhver voksen). Vi har de populære trikers, som i mange år har været en børnefavorit i mange danske institutioner. Den sjove Crazy Cart er sidst tilkomne i sortimentet og er mere målrettet de større børn. Fri fragt på alle gokarts. 

Gokart
Der er 12 varer.

Gokarts til børn 

Hos Ude-leg finder du et stort udvalg af gokarts. Vi har mange forskellige typer, hvorfor der er gokarts til børn i alle aldersgrupper. Uanset om gokarten skal købes til gården eller haven, eller om det er til institutionen, så finder du den næste gokart med garanti for timevis af sjov her på siden.

Gokarts med pedaler garanterer sjov!

En gokart med pedaler sikrer børnene de optimale muligheder for sjov og spas. Med pedalerne er gokarten altid klar til brug, ligesom opladningen her undværes. Med manuelle pedaler kan gokarten køre længere, ligesom gokarten har en sikkerhedsmæssig fordel. Pedalerne giver nemlig børnene fuld kontrol over hastigheden, når energien forbrændes og naboens børn får baghjul.

For de lidt ældre børn har vi ligeledes trikes og elektriske gokarts i forskellige design. En elektrisk gokart til børn fås i forskellige størrelser og watt, hvorfor også de lidt større børn kan få tonsvis af sjov og ballade ud af en elektrisk gokart.

Om valget skal falde på en elektrisk gokart eller om denne skal være med pedaler er op til dig selv. Begge typer danner rammerne for sjov og spas for børnene, men netop alderen og barnets eget ønske har naturligvis stor betydning for valget. En gokart med pedaler vil ofte være mulig at bruge flere steder, ligesom bekymringer omkring opladning og regn kan udelades. Omvendt finder mange særligt større børn det elektriske element sjovt og interessant, hvorfor netop denne type af gokarts er yderst populære.

Stort udvalg af gokarts og andre køretøjer

På siden her findes vores udvalg af forskellige gokarts til børn, både i form af elektriske gokarts, men også pedal gokarts. Udover vores gokarts har vi hos Ude-leg også  mange forskellige el biler og el ATVer, ligesom vi har gåbiler til de mindste.

Netop vores brede udvalg af udendørs gokarts er ensbetydende med gokarts i forskellige prisniveauer, kvaliteter og variationer. Uanset om du vil have en billig gokart med pedaeler, eller om ønsket er en elektrisk gokart med kraftig motor, så har vi altså løsningen her på siden. Størstedelen af vores gokarts kommer med justerbare sæder, håndbremse og så naturligvis enten pedaler eller gashåndtag. 

Gokarts er en sikker vinder

Pedal gokarts er en væske ægte klassiker rundt om i landets daginstitutioner, på legepladserne og i gårdene blandt boligblokke. Her finder vi massere af vores populære trikes, moonkars og pedal gokarts, hvor børnene kan få flere timer til at gå ved at ræse rundt på de mange variationer af gokarts.

Gokarts er et fantastisk stykke legetøj til både de helt små, men også de lidt ældre børn, da de findes i mange forskellige størrelser og typer. Mange kan endda justeres i sædehøjden, så der er flere års gokart og leg for pengene selvom de små vokser hurtigt.

Gokarts vil uden tvivl være et hit blandt børn og vennerne. Har i flere kan der køres om kap, der kan leges politi eller kørende fangeleg eller mange andre lege. Præsenteres børnene for dette stykke legetøj klarer resten uden tvivl sig selv.

Viser 1 - 12 af 12 produkter

Brug for hjælp?