Gokart

Gokarts - gør klar til at erobre gader og veje! En gokart kan få den vildeste racerkører op i ethvert barn (og enhver voksen). Vi har de populære trikers - som i mange år har været en børne-favorit i mange danske institutioner. Den sjove Crazy Cart er sidst tilkomne i sortimentet og er mere målrettet de større børn. Fri fragt på alle go-carts. 

Gokart
Der er 26 varer.

Komfort

Gokarts er super nemme at manøvre, og kan nærmest vende på en tallerken - hvilket gør dem super attraktive for den unge racerkører! Sædet er let, sikkert, komfortabelt og justerbart, så det kan tilpasses den enkelte kører, helt uden brug af værktøj. Takket være drejbare aksler, bliver hjulene altid sikkert på underlaget - selv i ujævnt terræn og ved hurtige sving.

Design

Vores udvalg af gokarts kommer i flere forskellige designs - med rat eller styrepinde, liggende eller siddende design for optimal fart og kontrol, og nogle endda også med blinklys. Og i rigtig mange cool farver! Vi har selvfølgelig også de klassiske mooncars. Fælles for dem alle er, at de er udarbejdet i letvægts-materialer, og derfor er nemme for børnene at kontrollere. Dog er forældrene dog også tænkt ind i designet - så vores gokarts er heller ikke særligt pladskrævende.

Viser 1 - 26 af 26 produkter