Gokart

Gokarts - gør klar til at erobre gader og veje! En gokart kan få den vildeste racerkører op i ethvert barn (og enhver voksen). Vi har de populære trikers - som i mange år har været en børne-favorit i mange danske institutioner. Den sjove Crazy Cart er sidst tilkomne i sortimentet og er mere målrettet de større børn. Fri fragt på alle go-carts. 

Gokart
Der er 7 varer.

PEDAL GOKART – DET FEDESTE FARTLEGETØJ

Følelsen af adrenalinen der pumper, og håret der bliver blæst tilbage, når man drøner afsted i topfart på sin gokart kan få racerkøreren op i enhver lille fartdjævel. Gokarts med pedaler til børn har længe været en favorit i de danske institutioner, og populariteten giver da også god mening; gokarts er simpelthen vanvittigt godt legetøj.

Med en pedal gokart kan barnet opleve noget af den samme spænding som ved andre fartlegetøj så som cykler, skateboards og løbehjul, men i modsætning til andet fartlegetøj er gokarten designet på en måde som kan kontrolleres fuldt ud af barnet. I modsætning til en cykel, kan en gokart stoppe op og fortsætte med at køre i en fuldstændigt flydende bevægelse og i modsætning til et skateboard, kan både retning og tempo styres uden nogen anseelig erfaring med køretøjet.

Denne unikke sammensætning åbner op for masser af nye legemuligheder som ikke er mulige med andre fartkøretøjer. Hvor cykler og skateboards i høj grad er begrænsede til transport eller tricks, kan gokarten uden problemer bruges i social leg hvor der kommunikeres med andre børn, og hvor legen kan koordineres. Det er da også derfor at gokarts til børn har haft så stor succes i de danske institutioner, hvor den sociale (og sikre) leg er i fokus. Flere institutioner har også baner, hvor børnene på en sikker måde kan stille deres tørst efter ræs og fart over feltet.

Pedal gokarts med sikkerhed og komfort i top!

Alle vores pedal gokarts er udstyrede med gummihjul for at minimere støj og øge komforten, og stellene er designet med et lavt tyngdepunkt for at give stabilitet og sikkerhed når gokarten drejer. Som en ekstra sikkerhed, er alle vores pedal gokarts også udstyrede med en kædeskærm, for at sikre at hverken hår eller tøj kan fanges i kæden. Derudover, har vores gokarts mange flotte og seje designs, for eksempel blomstermotiv og flammemotiv, så der er noget for enhver smag, til både fartglade piger og drenge.

Her på Udeleg har vi et flot udvalg af varierede pedal gokarts til børn i alle aldre og størrelser. Vi har gokarts til børn fra 14 år og helt ned til 2 år! Vi har både de nye trehjulede Triker modeller og den klassiske Kidcar, som i dag er et kendt kvalitetsprodukt i hele Danmark. Derudover tilbyder vi med Crazy Cart-linjen et nyt og spændende look som er en sikker favorit hos børnene. 

Viser 1 - 7 af 7 produkter