Gokart

Gokarts – gør klar til at erobre gader og veje! En gokart kan få den vildeste racerkører op i ethvert barn (og enhver voksen). Vi har de populære trikers, som i mange år har været en børnefavorit i mange danske institutioner. Den sjove Crazy Cart er sidst tilkomne i sortimentet og er mere målrettet de større børn. Fri fragt på alle gokarts. 

Gokart
Der er 23 varer.

Dine børn vil elske vores gokarts med pedaler

Pedalgokarts er en vaskeægte klassiker fra landets daginstitutioner. Her er der eksempelvis vores populære trikers eller mooncars, hvor børnene kan få flere timer til at gå med at ræse rundt på de mange gokartvarianter. Lad dit barn vælge deres favorit og giv dit barn utallige timers sjov med vores store udvalg af gokarts til børn.

Klar til gokart ræs

En af årsagerne, til at gokarts med pedaler er så populære, er, at de er nemme at køre og har en lav vægt, som gør dem nemme at manøvrere. Det gør det let for alle børn at være med.

Når du køber en gokart med pedaler, kommer der fart over feltet, og barnet får rig mulighed for at træne deres rugbrødsmotor, enten med sjove køreture i haven eller spændende ræs mod venner og søskende.

Viser 1 - 23 af 23 produkter