Køb roligt dine julegaver hos Ude-leg.dk. Vi bytter julegaver til og med 24. februar 2021. God jul! :-)

Gokart

Gokarts – gør klar til at erobre gader og veje! En gokart kan få den vildeste racerkører op i ethvert barn (og enhver voksen). Vi har de populære trikers, som i mange år har været en børnefavorit i mange danske institutioner. Den sjove Crazy Cart er sidst tilkomne i sortimentet og er mere målrettet de større børn. Fri fragt på alle gokarts. 

Gokart
Der er 27 varer.

Komfort

Gokarts er super nemme at manøvrere, og de kan nærmest vende på en tallerken, hvilket gør dem super attraktive for den unge racerkører! Sædet er let, sikkert, komfortabelt og justerbart, så det kan tilpasses den enkelte kører – helt uden brug af værktøj. Takket være drejbare aksler bliver hjulene altid sikkert på underlaget – selv i ujævnt terræn og ved hurtige sving.

Design

Vores udvalg af gokarts kommer i flere forskellige designs med rat eller styrepinde samt liggende eller siddende designs for optimal fart og kontrol – nogle har endda blinklys. Og så findes de i rigtig mange cool farver! Vi har selvfølgelig også de klassiske mooncars. Fælles for dem alle er, at de er udarbejdet i letvægtsmaterialer, og derfor er de nemme for børnene at kontrollere. Dog er forældrene også tænkt ind i designet – så vores gokarts er heller ikke særligt pladskrævende.

Trailere til gokarts – funktionelle og smarte  

Når det kommer til udendørs legetøj, så er gokarts en sikker vinder. At suse afsted i en gokart er noget helt særligt for både piger og drenge – og det bliver kun sjovere, når man er flere, der kan drøne rundt sammen. Udover vores forskellige gokarts, så finder du også et bredt udvalg af trailere til gokarts, som passer til specifikke gokarts her fra siden. Vi har nemlig trailere til gokarts, som passer til vores Spider, Cheetah og Foxy gokarts. 

Tag f.eks. vores Exit Spider og Cheetah trailer – som navnet antyder, så passer denne trailer til vores Spider og Cheetah gokarts. Derudover er denne trailer utrolig smart, da den bl.a. har en smart tippefunktion, massive dæk og en flot, grøn farve. Med dens funktionalitet og smarte egenskaber er denne trailer med til at fuldende din Spider eller Cheetah gokart. 

Hvis du søger en trailer til en Foxy gokart, så kan vi bl.a. anbefale vores Exit Foxy Fire trailer. Som navnet antyder, så er denne gokart trailer rød – og så har den endda smarte flamme-klistermærker på siden. Børn kan køre rundt med stil i en Foxy gokart med denne seje trailer.   

Sikre og holdbare gokarts 

Vi er stolte af at kunne sige, at alle vores gokarts er sikre at køre i. Sikkerhed er vores første prioritet, og derfor finder du kun sikre gokarts, som er testet og godkendt til kørsel her hos Ude-leg. Mange af vores gokarts er designet, så de har et lavt tyngdepunkt, hvilket sikrer stabile køreegenskaber. Det betyder samtidig, at de har meget svært ved at vælte. Alle vores gokarts har desuden lukkede kædeskærme, så fingre, tøj eller andet hverken bliver beskidt eller kommer i klemme. 

Uanset om du køber en gokart, en mooncar, en triker, en Swift Roller eller en Boxkart her på siden, så kan du være ganske på, at du får et holdbart og robust køretøj til børn. Der venter mange timers sjov og spænding med en gokart her fra Ude-leg.  

Køb en el gokart 

Foruden alle vores traditionelle gokarts med pedaler, så finder du også vores populære el gokart GoKart Mini EL Brushless 800W 48V fra Megaleg. Denne el gokart har fartbegrænser med tre trin, så forældre, pædagoger eller andre kan indstille den til en bestemt hastighed. Gokarten kan justeres til at køre 10 km/t, 20 km/t eller 32 km/t. Således kan hastigheden langsom øges i takt med, at barnet bliver bedre til at køre i den.

Ligesom med vores andre gokarts så er sikkerheden i denne el gokart også i top. Det kraftfulde stel i stål samt det beskyttende bur er med til at beskytte barnet – og så har gokarten en 4 punkts sikkerhedssele. Hos Ude-leg anbefaler vi også børn at bruge styrthjelm, når de kører i denne el gokart eller i en af vores andre gokarts. Desuden har gokarten hydrauliske skivebremser samt bremse- og speeder-pedaler. Denne gokart med pedaler er velegnet til kørsel på asfalt samt let off-road brug, og derfor er der alt i alt tale om en alsidig gokart i højeste kvalitet.   

Viser 1 - 27 af 27 produkter