Basketball

Leder du efter et redskab til basketball? Ude-leg tilbyder dig forskellige basketballstativer og standere fra mærkerne Exit, SureShot og TopShot. Blandt de forskellige basketballstandere finder du modeller, der er justerbare i højden, mens andre stativer er fastmonterede. Med en flytbar basketball stander på hjul kan du spille hvor du vil. Til skoler og campingpladser er fastmonterede basketball standere de mest velegnede - de er designet til hårdt brug.

Basketball
Der er 29 varer.

Sådan kommer du igang: Mere om de forskellige typer basketball systemer

Lær at dunke derhjemme med et basketball sportsredskab i din indkørsel. Der findes en række løsninger afhængigt af behov og pladsmuligheder.

Fastmonterede basketball standere bliver faststøbt i cement under jorden. Denne type basketball stander er en permanent løsning, men yderst stabil.

Flytbare basketball standere er som oftest monteret på en sokkel med hjul - og er nemmere at justere og flytte, men har ikke den samme stabilitet, som er krævet til mere aggressivt spil.

De mere simple kombi plade systemer består af bagplade (backplate), ring og andre dele, til monteres på f.eks. en væg eller carportudhæng. Derudover findes der en enkelt basketball stander til montering på trampolin. 

Vi har forskelle mærker i sortimentet, herunder SureShot®, Exit® og TopShot® . Se mere under de enkelte produkter.

Viser 1 - 29 af 29 produkter