Køb roligt dine julegaver hos Ude-leg.dk. Vi bytter julegaver til og med 24. februar 2021. God jul! :-)

Basketball

Leder du efter et redskab til basketball? Ude-leg tilbyder dig forskellige basketballstativer og standere fra mærkerne Exit, SureShot og TopShot. Blandt de forskellige basketballstandere finder du modeller, der er justerbare i højden, mens andre stativer er fastmonterede. Med en flytbar basketball stander på hjul kan du spille, hvor du vil. Til skoler og campingpladser er fastmonterede basketball standere de mest velegnede - de er designet til hårdt brug.

Basketball
Der er 24 varer.

Du kan lære at dunke derhjemme med en basketballkurv i din indkørsel, i haven eller indenfor i hjemmet. Hos Ude-leg.dk finder du et bredt udvalg af basketnet og stativer. Vi sælger både basketballstandere, basketkurve, basketringe mv. Uanset om du skal spille basket indenfor eller udenfor, så kan du finde et stativ eller en basketkurv hos Ude-leg.

Flere typer basketball systemer

Der findes en række basket løsninger, du kan vælge imellem. Det afhænger bare af dit behov og dine pladsmuligheder:

Fastmonterede basketball standere bliver fast støbt i cement under jorden. Denne type basketballstander er en mere permanent løsning, men er også yderst stabil. 

Flytbare basketball standere er som oftest monteret på en sokkel med hjul - og er nemmere at justere og flytte, men har derimod ikke den samme stabilitet, som er krævet til mere aggressivt spil. Så spiller du basketball på et mere professionelt niveau, eller spiller du lidt aggressivt, er en fastmonteret basketball stander det bedste for dig. 

De mere simple kombi pladesystemer består af bagplade (backplate), ring og andre dele som monteres på f.eks. en væg eller carport udhæng. Derudover findes der en enkelt basketball stander til montering på trampolin. Den er helt perfekt til børnene, der elsker at hoppe på trampolin og spille basketball imens. 

Vi har forskellige mærker i sortimentet - herunder SureShot, Exit og Topshop. Du kan se meget mere under de forskellige produkter. Her står der en udførlig beskrivelse samt, hvad deres specifikationer er.  

Bredt udvalg af basketballstandere og basketnet

Vi har et bredt udvalg af basketballudstyr. Du kan få en væghængt basketkurv, der både kan sættes op udenfor såvel som indenfor, eller du kan købe en basketstander til haven. Hvis du er på udkig efter en væghængt basketkurv, der også kan justeres i højden, kan du med fordel tage et kig på vores Galaxy basketballkurv fra Exit. Den kan hænges på væggen både indenfor og udenfor, og kan indstilles i 5 forskellige højder. Til denne kurv kan du også tilkøbe en basketring med dunk funktion, hvis du ønsker det.

Er du på udkig efter en basketstander, der kan stå i indkørslen eller på terrassen, finder du også et udvalg af disse hos os. Du kan få flytbare og højdejusterbare basketballstativer hos Ude-leg. Perfekt til når sønnike skal øve sig i at dunke, eller når junior og dig tager et spil basketball mod hinanden. 

Alle vores basketball standere og basketnet kan bruges indenfor og udenfor. Så du skal bare finde ud af, hvor du har plads til det. 

Basketstander til både børn og voksne

Hos Ude-leg finder du også et udvalg af basketnet og standere til både de store børn, de helt små børn samt til de voksne. Vi har flere basketballstativer til børn, som kan justeres i højden. Det ene stativ fra Step2 kan justeres fra 76,2 cm. til 121 cm. og kan bruges af børn helt ned i 1,5-årsalderen. Er børnene for store til dette, kan du få et andet stativ fra Step2, som kan justeres fra 121,9 cm. til 182 cm. Med et højdejusterbart junior net kan du være helt sikker på, at dine børn kan nyde godt af deres basketnet i mange år. 

Er du på udkig efter en basketball stander, så du kan træne skud og øve dig på at dunke? Eller skal børnenes junior stativ skiftes ud? Så finder du et bredt udvalg af både fastmonterede og flytbare basketballstativer til voksne hos os. Flere af vores stativer er også højdejusterbare, så du kan træne basket i den helt rette højde. Tag et kig på vores sortiment, og find et basketstativ eller en basketkurv, som passer til dig og dine behov. 

Kontakt os hvis du er i tvivl

Er du i tvivl om, hvilket basketstativ der passer bedst til dit behov, er du altid velkommen til at give os et kald på tlf: 35 10 56 00 eller skrive en mail til os på: [email protected] Så hjælper vi dig til at vælge det helt rette basketstativ eller basketnet.  

Viser 1 - 24 af 24 produkter

Brug for hjælp?