Basketball

Leder du efter et redskab til basketball? Ude-leg tilbyder dig forskellige basketballstativer og standere fra mærkerne Exit, SureShot og TopShot. Blandt de forskellige basketballstandere finder du modeller, der er justerbare i højden, mens andre stativer er fastmonterede. Med en flytbar basketball stander på hjul kan du spille, hvor du vil. Til skoler og campingpladser er fastmonterede basketball standere de mest velegnede - de er designet til hårdt brug.

Basketball
Der er 26 varer.

En basketkurv er perfekt til hyggelige stunder med dit barn

Mangler du en ny fællesaktivitet til dig og dine børn, er en basketball kurv den perfekte gave. Her kan I spille de klassiske lege som Gris, spille basketball en-mod-en eller skyde til måls, imens I taler om løst og fast. Basketballkurven skaber det perfekte rum for kvalitetstid med dit barn, imens barnet får mulighed for at bevæge sig og dygtiggøre sig inden for en ægte amerikansk sportsklassiker.

Udendørs Basketball kurv med stativ til indkørslen og haven

Du kan få en basketball kurv i mange varianter. En af de mest populære løsninger er et færdigt stativ, her er ingen besværlig opsætning og basketball stativet kan let flyttes rundt alt efter netop din families behov. Stativerne fås i mange forskellige varianter, og du finder helt sikkert et, der passer til dit barns NBA drømme og mange timers fantastisk spil i fællesskab med vennerne.

Ønsker du i stedet en kurv med vægophæng, er dette også en mulighed, og du bestemmer her helt selv højden. Uanset hvilken type Basketball net du vælger, er det et sikkert hit for hele familien og alle legekammeraterne. Går dit barn til basketball, giver et basketnet de perfekte betingelser for at øve sig i at skyde basketball mål i fritiden.

Viser 1 - 26 af 26 produkter

Brug for hjælp?