El-ATV til børn

Oplev friheden ved at køre på ATV (all terrain vehicle)! En ATV er sjov, og giver vind i håret samtidigt med, at man bare drøner over de fleste overflader. En el ATV er hurtig, larmer ikke som en benzindrevet, og er meget nemmere at holde ved lige. Nedenfor finder du et udvalg af ATV'er med en motorstørrelse på minimum 36V, der vil køre hurtigere end øvrige elektroniske ATV-køretøjer på markedet. Flere af dem er udstyret med en fartbegrænser, så de mindre børn også kan bruge dem.

El-ATV til børn
Der er 16 varer.

ATV børn – mange elektriske børne ATV’er at vælge mellem

Vi har børne ATV’er i forskellige prisklasser og størrelser, hvorfor vi helt sikkert også har en børne el ATV, der imødekommer dit barns behov. Til de mindste børn har vi f.eks. denne el ATV til børn fra MCU Sport, som er en sjov el ATV, der passer til helt små børn i aldersgruppen 2-5 år. Her kan de små stifte bekendtskab med et el-køretøj, der maks. kan køre 2,5 kilometer i timen, hvilket gør ATV’en til det oplagte køretøj, når haven f.eks. skal udforskes på sikker og forsvarlig vis. Der medfølger naturligvis en oplader til ATV’en. 

Til de større børn, hvor det gerne må gå lidt hurtigere, har vi også en masse forskellige el ATV’er. Hvis dit store barn ønsker sig en ATV med masser af fart, er denne el ATV Renegade Brushless 1200W fra MCU Sport i blå svær at komme udenom. ATV’en er en ægte fartmaskine. Ikke desto mindre er den udstyret med en såkaldt fartregulator, som betyder, den kan indstilles på tre forskellige niveauer af hastigheder. Således kan du vælge mellem hastigheder på enten 12 km/t, 25 km/t samt en hastighed uden begrænsning på 40 km/t. ATV’en har ekstra store hjul med grove dækmønstre, hvorfor den kan køre i alt slags terræn – og også i alt slags vejr. Derudover er stellet forstærket flere steder på ATV’en, hvilket er noget, man typisk kun ser på benzindrevne ATV’er.

Du finder også en praktisk trailer, som nemt kan tilkobles el ATV Renegade 1000W, el ATV Renegade Brushless 1060W Kardan samt el mini ATV Renegade 49CC. Med traileren monteret, er det nemt at transportere forskelligt gods rundt.


Crosshjelm til børne ATV

Det, som alle vores el ATV’er har til fælles, er, at sikkerheden er i top. Men dit barn skal naturligvis også være klædt ordentligt på til formålet. Her er det vigtigste sikkerhedsudstyr en crosshjelm. Hos Ude-leg finder du flere forskellige slags crosshjelme til børn, som alle er udviklet med fokus på sikkerhed til børn og unge. Tag f.eks. denne smarte crosshjelm til børn i farven sort. Her får du en neutral crosshjelm med masser af ventilering, ligesom den er nem at rengøre og vedligeholde. Vores crosshjelme kan naturligvis også anvendes til motorcross eller karting, og de er alle sikkerhedsgodkendt efter internationale standarder: DOT og ECE R2205.  

Foretrækker dit barn en crosserhjelm med flere farver, er denne
crosserhjelm til børn i farven grøn med mønstre måske et bedre valg? Eller hvad med vores crosserhjelm til børn i farven pink? Alle vores crosserhjelme til børn har desuden en rigtig god pasform – og så er de som sagt nemme at vedligeholde og rengøre. Flere af vores hjelme er f.eks. komfortabelt indrettet med aftagelige kindpuder i blødt stof, som nemt kan afmonteres og vaskes. Vælg mellem crosserhjelme i størrelserne: S, M, L eller XL. 

El ATV til børn – sjov og udviklende underholdning

Ønsker du, at dit barn skal bruge mindre tid foran skærme, er en el ATV den perfekte løsning. Mange børn tilbringer en hel del timer indenfor med stillesiddende underholdning foran computer, iPad eller PlayStation. Med en elektrisk ATV til børn her fra Ude-leg, kan du sørge for, at dit barn får en anden hobby, som involverer fysisk aktivitet og underholdning udenfor i den friske luft. Navnlig frisk luft er godt for børns – såvel som voksnes – sundhed og generelle helbredstilstand. Vores ATV’er er derudover alle elektriske, hvorfor de ikke udleder CO2, og derfor er der også tale om nogle miljøvenlige køretøjer – til glæde for både børn og miljøet.

Yderligere er det udfordrende og spændende for børn at køre rundt på et motoriseret køretøj som en el ATV. Det kræver nemlig en vis grad af koordination og koncentration at navigere en elektrisk ATV hensigtsmæssigt, og det er bl.a. nogle færdigheder, som er nyttige at kende til senere i livet.  

Det er også sjovt og udviklende for børn at køre rundt sammen med andre børn. Ikke nok med at de bliver bedre til at samarbejde og kommunikere, så bliver deres sociale kompetencer også styrket samtidig med, at de har det sjovt. 

 

Regler om brugen af el ATV til børn   

Det er selvfølgelig vigtigt at understrege, at børn ikke må køre rundt på offentlige veje på vores ATV’er. Derimod er det tilladt at bruge dem som off-road køretøjer på f.eks. private landejendomme eller andre private, lukkede matrikler, hvor der ikke er offentlig adgang.

Alt efter hvilken el ATV du vælger her på siden til dit barn, er de muligvis udstyret med en fartbegrænser, som gør det muligt for voksne at sætte en begrænsning på, hvor hurtigt den givne el ATV kan køre.

Vi anbefaler altid, at der er en voksen til stede, når børn kører rundt på en ATV. Selvom sikkerheden er i top på alle vores ATV’er til børn, er det en god idé med en yderligere sikkerhedsforanstaltning, hvorfor du, eller andre voksne, som 
minimum bør observere barnets kørsel. På den måde kan du også hurtigt træde til og evt. vejlede barnet i at køre hensigtsmæssigt. Ikke desto mindre lærer børn hurtigt at køre rundt på vores ATV’er, men det er selvfølgelig vigtigt at vælge en ATV, som passer til barnets alder, så sikkerheden og underholdningen er i top.   

Har du spørgsmål til vores el ATV’er, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 35 10 56 00, ligesom du kan sende en mail til: info@ude-leg.dk.

Viser 1 - 16 af 16 produkter

Brug for hjælp?