EL-ATV

Oplev friheden ved at køre på ATV (all terrain vehicle)! En ATV er sjov, og giver vind i håret samtidigt med, at man bare drøner over de fleste overflader. En el ATV er hurtig, larmer ikke som en benzindrevet, og er meget nemmere at holde ved lige. Nedenfor finder du et udvalg af ATV'er med en motorstørrelse på minimum 36V, der vil køre hurtigere end øvrige elektroniske ATV-køretøjer på markedet. Flere af dem er udstyret med en fartbegrænser, så de mindre børn også kan bruge dem.

EL-ATV
Der er 19 varer.

El-ATV til børn

En ATV er et motorkøretøj med fire hjul. Den er kendt for at have store robuste dæk, der gør, at den kan bruges på stort set alt slags terræn – deraf kommer navnet ATV der betyder ”All Terrain Vehicle”. Så lige meget om du vil drøne rundt i et område med jord, sand, asfalt eller græs er en ATV et ideelt køretøj. ATV’er, eller firehjulede crossere, som mange også kalder det, bliver mere og mere kendte og brugte blandt børnefamilier, og vi forstår sandeligt godt hvorfor. 

Er du en af dem, der er på udkig efter nyt og spændende legetøj til børnene, så er du havnet det helt rigtige sted. Her er det kun eventyrlysten, der sætter grænsen. De firehjulstrukne, og ret seje køretøjer, kommer i mange forskellige varianter, og vi har op til flere modeller at vælge imellem. Endda også en stort udvalg, der er børnevenlige eller lavet decideret til børn.

Kørsel på ATV er en virkelig sjov udendørsaktivitet, som kan lokke de fleste børn med ud af de mørke værelser med nedrullede gardiner. Vind i håret, en masse frisk luft og et godt grin er vist meget kendetegnende for en tur på en ATV, og hvem kan ikke lide det? Dit barn vil få følelsen af frihed og opleve den fede fornemmelse af hestekræfter, når de suser af sted på den firhjulede ATV i en rigtig god og underholdende fart. 

Køreoplevelsen og det seje, rå design vil med garanti være noget, som mange børn vil synes om. Måske især dem der i forvejen er vilde med køretøjer, men sikkert også dem der bare godt kan lide fri leg, spænding og fart over feltet. Og måske at overskride lidt grænser i ny og næ. En ATV til børn vil give mange timers underholdning gennem flere år. ATV-kørsel er en rigtig god måde at udfordre sig selv på som barn og vil garanteret give mange fede succesoplevelser. Børnene vil føle sig superseje på deres nye legetøj og stolt vise den frem til venner og familie.

Her på siden kan du finde ATV’er til flere forskellige aldersgrupper – helt ned til børn på kun 3 år. Når du skal vælge en ATV, er det derfor vigtigt at du tager højde for dit barns alder og størrelse, idet det er vigtigst at menneske og maskine passer sammen. Den maksimale belastning på ATV’er egnet til børn varierer også en del. 

En ATV til børn er nem at styre. De leveres oftest med gummihjul, hvilket både styrker vejgrebet og giver en del mindre støj. Derudover har vores ATV-modeller til børn indbygget fartbegrænser, affjedring på alle fire hjul, stærke motorer og træk på begge baghjul. Alt sammen noget der gør den solid og stabil, meget terrængående og skaber en god vægtbalance. På den måde kan dit barn køre sikkert rundt på ATV’en. Det vil også give en fornemmelse af sikkerhed for forældrene, når udstyret er i orden.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at det ikke er tilladt at køre på ATV’en på offentlige veje. Det er derfor også vigtigt at sørge for, tage nogle sikkerhedsforanstaltninger. Ligesom med andre køretøjer er det vigtigt, at børnene er beskyttet og derfor kører med hjelm. Alt efter hvor man kører kan en sikkerhedsvest og praktisk tøj være nødvendigt, og samtidig en god idé. Afhængigt af barnets alder bør de på køreturen være i nærheden af en voksen, og det kan være en god idé kun at køre i dagslys for at mindske risikoen for eventuelle uheld.

Alt for at være på den sikre side. Dit barn vil også få en tryg køreoplevelse, hvis I starter ud med at lære den at kende i fællesskab ved at lave forskellige øvelser – for eksempel hvor barnet lærer, hvordan man bremser hårdt, og hvordan  man manøvrerer ATV’en i både lav og høj fart. Fartglæde og køretøjer er ikke kun for voksne, men i den grad også for børn. Så hvorfor ikke overraske dit barn med en ATV, som vil skabe glæde og fede oplevelser i mange år frem? Det giver jer også mulighed for endnu flere fede oplevelser sammen som familie.

Regler for el ATV

Hvis du vil bruge din el ATV på færdselslovens område – altså på offentlige veje – skal den godkendes til brug uden for privat ejendom. Da en ATV har fire hjul klassificeres den nemlig som en bil ifølge Færdselsstyrelsen, og det betyder, at man skal være opmærksom på, at der gælder nogle bestemte regler. Din ATV skal som bil være EU-typegodkendt, og du kan læse mere om den proces på Færdselsstyrelsens hjemmeside. Hvis ATV’en godkendes som køretøj, skal man leve op til færdselsregler, krav til gyldigt kørekort, nummerplade og betaling af registreringsafgift. 

På Ude-leg.dk sælger vi kun ATV-modeller, der kan bruges på privat grund, da de også skal kunne bruges af børn under 18 år. Det vil sige, at de ikke kan indregistreres og godkendes til brug på offentlige veje. Det er altså lovligt for børn (og voksne) at køre på en el ATV, så længe den bliver brugt off road. Hvis du sørger for, at I ikke bruger den på offentlige veje, så skal ATV’en registreres med en nummerplade. Det er til gengæld lovpligtigt at køre med hjelm, og vi råder også til, at man tager andre sikkerhedsforanstaltninger. Det er for eksempel vigtigt at sikre, at lygterne virker, hvis I skal køre i skumring eller mørke. Og det er også en god idé at lade være med at køre på private veje, der er trafikerede. 

Man må kun være det antal personer på ATV’en, som der er sæder til, da der ellers er risiko for, at man falder af køretøjet. Høj hastighed i ujævnt terræn og sving gør, at man nemt kan miste herredømmet over ATV’en, og derfor bør man være særlig opmærksom på ikke at køre for hurtigt. Det anbefales også, at læse produktets manual og sikkerhedsinstruktioner grundigt før, I tager den i brug.

 

El-ATV

Er du på jagt efter en smart ATV til dig og dine børn, og vil du helst undgå støjen fra en benzinmotor, der også kræver mere vedligehold? Så er en el ATV et rigtig godt valg. Du får et holdbart og sjovt køretøj, som man kan have glæde af i mange år fremover. Der er mange fordele ved en el ATV, som du kan læse meget mere om her. Du skal for eksempel vælge en eldrevet ATV, fordi den ikke larmer nær så meget som en ATV, der kører på benzin. Den støjsvage motor er ikke kun nemmere at manøvre for føreren, når man kører rundt på den, mens også for omgivelserne. Med en el ATV forstyrrer du ikke andre mennesker eller dyr omkring dig. Endda uden at gå på kompromis med oplevelsen.

Noget andet smart ved en el ATV er, at den ikke kræver lige så meget vedligehold som en benzindrevet ATV. Du undgår altså mekaniske problemer, som er besværlige at fikse, og som ofte sviner med olie og væsker. Det eneste du skal sørge for er, at batterierne er opladet, og derfor er en el ATV glimrende til dig, der ikke har kendskab til motorer. Slip også for at bruge tid på eventuelle reparationer og koncentrer dig i stedet om selve køreoplevelsen på din ATV.


Du finder en indikator på ATV’en, som viser, hvor meget strøm, der er tilbage. Indikatoren er placeret lige ved rattet, så du på den måde er sikker på ikke at løbe tør for batteri, mens du er ude at køre. 
En ATV minder på mange måder om en motorcykel, men med de fire hjul er ATV-køretøjet mere sikkert og stabilt at køre på. De fire hjul gør også, at man kører suverænt både på græs, grus, asfalt og jord.

En el ATV er lige så terrængående som en benzindrevet ATV. Hvis dig eller dit barn vil bruge ATV’en til at køre på bane med hop, kan det være en god idé at starte med at køre rundt på et fladt og stort område som en mark eller på stranden. Både som barn og voksen er det vildt sjovt at suse rundt på en elektrisk ATV. Det er en udendørsaktivitet, hvor du får fart, adrenalinkick, vind i håret og frisk luft for alle pengene. 

På ATV’en glemmer man nemt tiden, mens man nyder øjeblikket og omgivelserne. Der er plads til at slippe eventuelle bekymringer og tanker om pligter og lignende. ATV-kørsel er en genial fællesaktivitet, hvor du tager af sted sammen med gode venner eller familie – enten på hver jeres ATV eller hvor I skiftes til at køre rundt. Men det er i den grad også velegnet som en solo hobby, hvor du drager på eventyr alene. Køreoplevelsen vil få smilet frem og give dig en følelse af frihed.


Flere af vores el ATV’er er velegnet til børn eller lavet specielt til børn. De er typisk udstyret med indbygget fartbegrænser, hvor fartindstillingen betjenes med en nøgle, og på den måde kan børnene ikke selv ændre på den maksimale hastighed. 
Der er også taget andre sikkerheds- og designvalg, som gør dem egnet til børn. For eksempel er hjulene typisk større og er lavet af gummi, så man får et bedre vejgreb. 

 

Viser 1 - 19 af 19 produkter

Filtre

Brug for hjælp?