OBS: Vi kører i øjeblikket udsalg. Se vores mange udsalgsvarer her

El-ATV til børn

Oplev friheden ved at køre på ATV (all terrain vehicle)! En ATV er sjov, og giver vind i håret samtidigt med, at man bare drøner over de fleste overflader. En el ATV er hurtig, larmer ikke som en benzindrevet, og er meget nemmere at holde ved lige. Nedenfor finder du et udvalg af ATV'er med en motorstørrelse på minimum 36V, der vil køre hurtigere end øvrige elektroniske ATV-køretøjer på markedet. Flere af dem er udstyret med en fartbegrænser, så de mindre børn også kan bruge dem.

El-ATV til børn
Der er 17 varer.

ATV børn – mange elektriske børne ATV’er at vælge mellem

Vi har børne ATV’er i forskellige prisklasser og størrelser, hvorfor vi helt sikkert også har en børne el ATV, der imødekommer dit barns behov. Til de mindste børn har vi f.eks. denne el ATV til børn fra MCU Sport, som er en sjov el ATV, der passer til helt små børn i aldersgruppen 2-5 år. Her kan de små stifte bekendtskab med et el-køretøj, der maks. kan køre 2,5 kilometer i timen, hvilket gør ATV’en til det oplagte køretøj, når haven f.eks. skal udforskes på sikker og forsvarlig vis. Der medfølger naturligvis en oplader til ATV’en. 

Til de større børn, hvor det gerne må gå lidt hurtigere, har vi også en masse forskellige el ATV’er. Hvis dit store barn ønsker sig en ATV med masser af fart, er denne el ATV Renegade Brushless 1200W fra MCU Sport i blå svær at komme udenom. ATV’en er en ægte fartmaskine. Ikke desto mindre er den udstyret med en såkaldt fartregulator, som betyder, den kan indstilles på tre forskellige niveauer af hastigheder. Således kan du vælge mellem hastigheder på enten 12 km/t, 25 km/t samt en hastighed uden begrænsning på 40 km/t. ATV’en har ekstra store hjul med grove dækmønstre, hvorfor den kan køre i alt slags terræn – og også i alt slags vejr. Derudover er stellet forstærket flere steder på ATV’en, hvilket er noget, man typisk kun ser på benzindrevne ATV’er.

Du finder også en praktisk trailer, som nemt kan tilkobles el ATV Renegade 1000W, el ATV Renegade Brushless 1060W Kardan samt el mini ATV Renegade 49CC. Med traileren monteret, er det nemt at transportere forskelligt gods rundt.


Crosshjelm til børne ATV


Det, som alle vores el ATV’er har til fælles, er, at sikkerheden er i top. Men dit barn skal naturligvis også være klædt ordentligt på til formålet. Her er det vigtigste sikkerhedsudstyr en crosshjelm. Hos Ude-leg finder du flere forskellige slags crosshjelme til børn, som alle er udviklet med fokus på sikkerhed til børn og unge. Tag f.eks. denne smarte crosshjelm til børn i farven sort. Her får du en neutral crosshjelm med masser af ventilering, ligesom den er nem at rengøre og vedligeholde.

Foretrækker dit barn en crosserhjelm med flere farver, er denne
crosserhjelm til børn i farven grøn med mønstre måske et bedre valg? Vælg mellem crosserhjelme i størrelserne: S, M, L eller XL. 

 

Regler om brugen af el ATV til børn   


Det er selvfølgelig vigtigt at understrege, at børn ikke må køre rundt på offentlige veje på vores ATV’er. Derimod er det tilladt at bruge dem som off-road køretøjer på f.eks. private landejendomme eller andre private, lukkede matrikler, hvor der ikke er offentlig adgang.

Alt efter hvilken el ATV du vælger her på siden til dit barn, er de muligvis udstyret med en fartbegrænser, som gør det muligt for voksne at sætte en begrænsning på, hvor hurtigt den givne el ATV kan køre.

Har du spørgsmål til vores el ATV’er, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 35 10 56 00, ligesom du kan sende en mail til:
[email protected].

Viser 1 - 17 af 17 produkter

Brug for hjælp?