EL-ATV

Oplev friheden ved at køre på ATV (all terrain vehicle)! En ATV er sjov, og giver vind i håret samtidigt med, at man bare drøner over de fleste overflader. En el ATV er hurtig, larmer ikke som en benzindrevet, og er meget nemmere at holde ved lige. Nedenfor finder du et udvalg af ATV'er med en motorstørrelse på minimum 36V, der vil køre hurtigere end øvrige elektroniske ATV-køretøjer på markedet. Flere af dem er udstyret med en fartbegrænser, så de mindre børn også kan bruge dem.

EL-ATV
Der er 15 varer.

El atv til børn

Børne atv

Er du på udkig efter en sej atv til børn? Så tag et kig på siden lige her, hvor du kan se hele vores udvalg. El-atv til børn er yderst populært og fantastisk sjov underholdning til børnene. Få vind i håret og smil på læben med en sej el-atv til børn.

I vores udvalg af el atv’er til børn finder du også nogle atv’er, som de mindre børn kan køre på. Der er nemlig mulighed for at sætte fartbegrænsning på, så det kan styres lidt bedre, hvor vild og hurtig kørslen bliver.

Børne atv i seje design

Børne atv i flere seje og smarte design - udvalget er stort, og der er masser at vælge imellem. Skal den være rød, blå, grøn eller orange? Gå på opdagelse her på siden, og find lige præcis den el atv, der vil passe perfekt til dit barn og barnets alder samt størrelse.

De seje el atv’er til børn har også smart tilbehør. Der er blandt andet længere støddæmpere, double front svingarme og smarte fartbegrænsere i mange af de seje el atv’er, du finder her på siden.

Atv til børn

En el atv til børn kan findes i flere forskellige størrelser. Vælg en el atv, der vil passe til dit barn både størrelsesmæssigt og motormæssigt. Hos ude-leg finder du el-atv’er i forskellige størrelser - både selve atv’en og motoren.

Hos ude-leg kan du finde små atv’er med et 12v batteri, som passer til de små børn i alderen 3-6 år. De små atv’er er gode, til når der skal skabes bekendtskab med sådan et sjovt køretøj.

Men du kan også finde større atv’er. Her på siden finder du blandt andet atv’er der har 36V batterier, men du finder også en stor børne atv med et batteri på hele 48 volt, som er perfekt til de lidt større børn.

Elektrisk atv til børn

Med en elektrisk atv til børn kan børnene rigtig komme ud og opleve. Det fede ved en atv er, at den kører rigtig godt på mange forskellige overflader. Så det er i hvert fald ikke terrænet, der skal holde nogen tilbage fra at køre en sjov tur i den friske luft.

Børnene kan også få en vogn til at sætte bag på deres atv. Her kan de for eksempel pakke en lille picnic i og køre ud og nyde den i haven eller længere oppe ad vejen med en legekammerat.

Viser 1 - 15 af 15 produkter

Filtre

Aktiverede filtre:
    Motor:
    Siddepladser:

    Brug for hjælp?