Legehuse

Stort udvalg af forskellige legehuse i træ og plast. Giv dine børn muligheden for at lege "far-mor-børn" eller "hus" under eget tag - et legehus indbyder rigtigt til aktiv og social leg. Et legehus er samtidigt et fantasihus, drømmehus, og inspirationshus... og med et af de spændende husdesigns vil dit barn blive fordybet i sin egen fantasiverden. 

Leder du efter det perfekte centrum for dit barns leg? Så finder du det her! 

Legehuse
Der er 56 varer.

Er du på udkig efter et nyt legehus? Så er du kommet til det rette sted: Hos Ude-leg finder du nemlig et stort udvalg af forskellige slags legehuse. Vi tilbyder: legehuse af træ, legehuse af plast, legehuse på pæle, legehuse til jorden og en masse forskelligt tilbehør til legehuse. Fællesnævneren, for alle vores legehuse, er, at de alle er af højeste kvalitet. Derfor er vi meget stolte af vores udvalg af legehuse, som bl.a. også tæller de kvalitets- og miljøbevidste legehuse af træ fra Axi.  

Et legehus er det perfekte sted for børn at udfolde deres lege i. Og når vi alle ved, hvor sundt det er at bevæge sig og være udenfor, så er legehuset også typisk omdrejningspunktet for de aktive lege. Klik rundt her på siden og se nærmere på vores brede udvalg af legehuse. 

Køb robuste legehuse i træ 

Hos Ude-leg finder du et spændende udvalg af legehuse i træ. Vi tilbyder bl.a. legehuse i træ fra Axi og Exit, som er 2 af de førende udbydere af legehuse i træ. Som allerede nævnt er Axi kendte for at producere legehuse med omtanke på miljøet. Axi bruger kun træ som er FSC-certificerede, og farverne er udelukkende vandbaserede. Axi legehuse er derudover lavet af cedertræ, som er en meget robust træsort. Cedertræ er naturligt modstandsdygtigt overfor råd, skadedyr og svamp, og derfor har legehuse fra Axi en meget lang holdbarhed. Axi legehusenes flotte farver kan let vedligeholdes gennem behandling med linolie.

Vores legehuse i træ fra Exit består også af tørret cedertræ, hvorfor der også er tale om nogle meget holdbare og robuste legehuse. Derudover er disse legehuse heller ikke behandlet med kemikalier, og derfor er de sikre for børn at lege i.

Køb flotte legehuse i plast 

Her hos Ude-leg finder du også et bredt udvalg af legehuse i plast. De legehuse i plast, som du finder her hos Ude-leg, kan både være til indendørs og udendørs brug. Det smarte, med legehuse af plast, er, at de nemt kan flyttes rundt, hvis man f.eks. finder en bedre placering i hjemmet eller i haven. Bliver legehusene i plast beskidte, så kan de også nemt rengøres med en varm, oprevet klud. Vores legehuse i plastik henvender sig først og fremmest til de mindste børn.

Er du på udkig efter et billigt legehus, så er vores Dream House legehus i plast et meget fornuftigt valg. Dette legehus kan hurtigt samles, og legehuset har flotte farver i rød, blå og gul. Det er det perfekte legehus til børneværelset. Vi tilbyder også Legehuset Skovhuset, som er et eventyrligt legehus lavet i robuste materialer. Dette legehus har mange sjove detaljer herunder; ringeklokke, telefon og køkken. De mange forskellige detaljer i legehuset er med til at udfordre børnenes kreativitet og deres kognitive egenskaber. 

Tilbehør til legehusene 

Du finder desuden en masse tilbehør, som komplementerer legehusene rigtig godt. Vores forskellige tilbehør er med til at højne barnets kreative egenskaber, så legene bliver endnu bedre. Du finder forskelligt tilbehør med praktiske egenskaber som: forankringssæt, gulv til legehuse, bænkesæt og meget andet.

Det synes vores kunder om os
Ude-Leg har 5 ud af 5 stjerner baseret på 24 anmeldelser.
Viser 1 - 56 af 56 produkter

Brug for hjælp?