Legehuse

Stort udvalg af forskellige legehuse i træ og plast. Giv dine børn muligheden for at lege "far-mor-børn" eller "hus" under eget tag - et legehus indbyder rigtigt til aktiv og social leg. Et legehus er samtidigt et fantasihus, drømmehus, og inspirationshus... og med et af de spændende husdesigns vil dit barn blive fordybet i sin egen fantasiverden. 

Leder du efter det perfekte centrum for dit barns leg? Så finder du det her! 

Legehuse
Der er 57 varer.

BREDT UDVALG AF LEGEHUSE

Er du på udkig efter et nyt legehus? Så er du kommet til det rette sted: Hos Ude-leg finder du nemlig et stort udvalg af forskellige slags legehuse. Vi tilbyder: legehuse af træ, legehuse af plast, legehuse på pæle, legehuse til jorden og en masse forskelligt tilbehør til legehuse. Fællesnævneren, for alle vores legehuse, er, at de alle er af højeste kvalitet. Derfor er vi meget stolte af vores udvalg af legehuse, som bl.a. også tæller de kvalitets- og miljøbevidste legehuse af træ fra Axi.  

Et legehus er det perfekte sted for børn at udfolde deres lege i. Og når vi alle ved, hvor sundt det er at bevæge sig og være udenfor, så er legehuset også typisk omdrejningspunktet for de aktive lege. Klik rundt her på siden og se nærmere på vores brede udvalg af legehuse. 

KØB ROBUSTE LEGEHUSE I TRÆ 

Hos Ude-leg finder du et spændende udvalg af legehuse i træ. Vi tilbyder bl.a. legehuse i træ fra Axi og Exit, som er 2 af de førende udbydere af legehuse i træ. Som allerede nævnt er Axi kendte for at producere legehuse med omtanke på miljøet. Axi bruger kun træ som er FSC-certificerede, og farverne er udelukkende vandbaserede. Axi legehuse er derudover lavet af cedertræ, som er en meget robust træsort. Cedertræ er naturligt modstandsdygtigt overfor råd, skadedyr og svamp, og derfor har legehuse fra Axi en meget lang holdbarhed. Axi legehusenes flotte farver kan let vedligeholdes gennem behandling med linolie.

Vores legehuse i træ fra Exit består også af tørret cedertræ, hvorfor der også er tale om nogle meget holdbare og robuste legehuse. Derudover er disse legehuse heller ikke behandlet med kemikalier, og derfor er de sikre for børn at lege i.

KØB FLOTTE LEGEHUSE I PLAST

Her hos Ude-leg finder du også et bredt udvalg af legehuse i plast. De legehuse i plast, som du finder her hos Ude-leg, kan både være til indendørs og udendørs brug. Det smarte, med legehuse af plast, er, at de nemt kan flyttes rundt, hvis man f.eks. finder en bedre placering i hjemmet eller i haven. Bliver legehusene i plast beskidte, så kan de også nemt rengøres med en varm, oprevet klud. Vores legehuse i plastik henvender sig først og fremmest til de mindste børn.

Er du på udkig efter et billigt legehus, så er vores Dream House legehus i plast et meget fornuftigt valg. Dette legehus kan hurtigt samles, og legehuset har flotte farver i rød, blå og gul. Det er det perfekte legehus til børneværelset. Vi tilbyder også Legehuset Skovhuset, som er et eventyrligt legehus lavet i robuste materialer. Dette legehus har mange sjove detaljer herunder; ringeklokke, telefon og køkken. De mange forskellige detaljer i legehuset er med til at udfordre børnenes kreativitet og deres kognitive egenskaber. 

TILBEHØR TIL LEGEHUSENE 

Du finder desuden en masse tilbehør, som komplementerer legehusene rigtig godt. Vores forskellige tilbehør er med til at højne barnets kreative egenskaber, så legene bliver endnu bedre. Du finder forskelligt tilbehør med praktiske egenskaber som: forankringssæt, gulv til legehuse, bænkesæt og meget andet.

LEGEHUSE DER ER NEMME AT SAMLE 

Fællesnævneren for alle de legehuse, du finder her hos Ude-leg, er, at de er nemme at samle. Tag f.eks. vores Alex legehus fra Axi. Her leveres selve legehuset usamlet, mens det medfølgende tårn kommer i et såkaldt konstrueret modulsystem i fire store moduler sammen med taget. Døre og vinduer er her monteret i panelerne. Hele legehuset tager ca. en time at samle – og med den medfølgende brugsanvisning er det overskueligt og nemt at samle. Du behøver derfor ikke at være nogen gør-det-selv-mand, eller have nogen tidligere erfaring med at samle legehuse, for at kunne samle dette legehus – eller vores andre legehuse for den sags skyld. 

Derudover er det ikke helt ligegyldigt, hvor du vælger at placere dit nye legehus. Først og fremmest er det vigtigt, at underlaget er helt jævnt dér, hvor legehuset skal placeres. Derfor anbefaler vi, at underlaget rettes af – om muligt – så underlaget efterfølgende er stabilt og klar til legehuset. Derudover er det også værd at overveje, hvor legehuset skal placeres ift. til sol og skygge. Det kan måske være en god idé at placere det et sted, hvor der både er sol og skygge – og også gerne et sted med læ.

Du skal også være opmærksom på ikke at placere det kommende legehus for tæt på skellet til naboen. Legehuset må nemlig ikke stå tættere end 2,5 meter fra skellet til naboen. Derudover skal du også tjekke din kommunes servitutter og lokalplaner – eller tage fat i den tekniske forvaltning – for at høre nærmere om legetårnet evt. er for højt i forhold til de gældende regler. Ydermere er det en såkaldt skærpende omstændighed, hvis man, når man står i legetårnet, kan se direkte ind i naboens ejendom.

SIKRE LEGEHUSE I MILJØVENLIGE MATERIALER 

 De legehuse af træ, som du finder her hos Ude-leg, de er alle lavet af bæredygtigt FSC-certificeret træ. Det betyder, at du kan købe vores legehuse af træ med god samvittighed. Træ, der er FSC-mærket, er nemlig fældet i en skov, hvor der ikke fældes flere træer, end at skoven kan nå at reproducere sig selv. Når træ er FSC-mærket, så er det også en garanti for, at dyr og planter bliver passet ordentligt på i de områder, hvor træet er fældet. Slutteligt er der også en garanti for, at de skovhuggere, der fælder træerne i skovene, arbejder under ordnede forhold med ordentlig løn og sikkerhedsudstyr.  

Legehus med terrasse

Med et legehus får børnene deres helt eget sted, hvor voksenregler ikke gælder og hvor de let forsvinder helt ind i deres egen verden. 

For at gøre oplevelsen endnu bedre for børnene, så vil det være ideelt med et legehus med terrasse i haven. Med en terrasse til legehuset vil de få en helt ægte følelse af at have deres eget hus. For børn vil det føles som en lille drøm at have et legehus med terrasse i haven. Det vil nærmest føles som et minihus, hvor der er fri leg og endnu flere muligheder, end når de leger indendørs. 

Her kan de lege både “Far, Mor og børn” med alle vennerne, eller lave en lille købmandsbutik med deres søskende. Hvis man som forælder er heldig, vil barnet måske invitere dig til at være med i legen.

Et legehus med terrasse kan ikke kun gemme på hemmeligheder, lege og gode oplevelser. Det kan også være hjem for et helt perfekt sted at gemme insekter og hemmelige fund fra spændende oplevelser rundt omkring i haven.          

Med andre ord vil du som forældre aldrig fortryde dit køb af et legehus med helt egen terrasse, der danner de perfekte rammer for børnenes nye fristed. Du vil blive overrasket over hvor mange timer barnet kan bruge både inde i legehuset og ude på terrassen.

På kolde dage er legehuset et hyggeligt sted at søge ly for blæst og regn, og på de varmere forårs- og sommerdage er det selvfølgelig også et alletiders legested for barnet, mens forældrene bruger tid i haven eller nyder solen på terrassen. Og her kan børnene nyde deres helt egen terrasse ved legehuset.

Legehuse kommer i mange former og farver, og der er derfor rig mulighed for at vælge det, der passer lige præcis dig og din familie. Vi tilbyder et komplet legehus med terrasse, hvor du slipper for byggearbejde og bekymringer.

Indretning af legehus

Et dejligt legehus med terrasse i jeres have, indbyder ikke kun til mange forskellige og sjove lege for børn og unge. Det er også et flot element til indretningen af din have, og kan faktisk fuldende den som en rigtig have til hele familien. At have terrasse til legehuset giver yderligere en perfekt mulighed for at lege med indretningen, og skabe et hyggeligt uderum. Det gælder for både for børn og voksne. På den måde kan et legehus være et dejligt samlingspunkt for hele familien. 

Det kan være sjovt for børnene at få lov til at bestemme selve indretningen i legehuset, fordi de måske er vant til at forældre bestemmer indretningen i den rigtige bolig. Forældre kan med fordel hjælpe børnene med at indrette, men sørge for at de føler, at de bestemmer hvad indretningen skal indeholde.

Inde i legehuset kan hele familien gøre et lille projekt ud af at matche indretningen af legehuset med indretningen af familiens rigtige bolig. Børnene vil helt sikkert synes at det er sjovt at indrette legehuset så tæt på det rigtige hus, som muligt. Måske de endda kan lade som om, at de også har deres eget værelse i legehuset. Ude på terrassen kan børnene indrette området præcis, som de ønsker det. Måske vil de indrette terrassen med alle de ting, som de ikke kan få plads til inde i legehuset. Børnene kan indrette terrassen med små havemøbler i børnestørrelse. Her kan de måske vælge havemøbler til indretningen, som matcher de voksnes indretning i haven.

I de små møbler på terassen kan de nyde en snack eller fortsætte legen. Det vil også være en fin idé at give børnene lov til at finde deres egne planter og blomster, når I skal indrette terrassen. I samme omgang kan de selv få lov til at vælge, hvilke planter og blomster der også kan indgå i indretningen inde i legehuset. Både børn og voksne vil uden tvivl kunne bruge timevis på at udsmykke og indrette huset. Både udenfor og indenfor. Legehuse er et tidløst element i haven, der skaber hygge og rum for mange gode minder. Derfor er det også vigtigt at børnene føler, at det er deres helt eget sted.

Indretningen af et legehus kræver en del kreativitet og anderledes løsninger, for pladsen kan være en anelse trang. Men som med al anden leg, er det kun fantasien der sætter grænserne. Børnene kan i indretningen vælge at få deres helt eget køkken i legehuset, hvor de kan servere mad og drikke ud fra fantasiens menukort.

Med borde, stole og måske en bænk kan børnene sætte prikken over i’et i indretningen inde i legehuset. Det er vigtigt at børnene får medbestemmelse, så de føler at det er deres helt eget hus, hvor voksenregler og almindelige regler ikke gælder.

Uanset om legehuset er med eller uden terrasse, eller om det er indrettet med møbler eller ej, så er det uden tvivl en optimering af haven. Derudover er det en klar investering i børnenes glæde, og en sikkerhed i at vide, at de har deres helt eget sted, hvor det kun er deres regler der gælder.

Det synes vores kunder om os
Ude-Leg har 5 ud af 5 stjerner baseret på 24 anmeldelser.
Viser 1 - 57 af 57 produkter

Brug for hjælp?