Legehuse

Stort udvalg af forskellige legehuse i træ og plast. Giv dine børn muligheden for at lege "far-mor-børn" eller "hus" under eget tag - et legehus indbyder rigtigt til aktiv og social leg. Et legehus er samtidigt et fantasihus, drømmehus, og inspirationshus... og med et af de spændende husdesigns vil dit barn blive fordybet i sin egen fantasiverden. 

Leder du efter det perfekte centrum for dit barns leg? Så finder du det her! 

Legehuse
Der er 81 varer.

Produkter pr. side

Køb legehus til haven

Et legehus er stedet, hvor hemmelige klubber dannes, teselskaber afholdes og hvor der lægges planer for, hvordan nabolaget skal indtages! Legehuse er i det hele taget stedet, hvor børn opfinder deres egne fantasifulde lege - og man bliver forbløffet over hvor mange lege, der fremtrylles i de små rum. Køb et legehus til haven, og giv dit barn de bedste forudsætninger for en fantasifuld, sund og aktiv barndom.

De forskellige typer legehuse

Legehuse var traditionelt nedskalerede versioner af rigtige huse med ét eller flere rum. I dag findes der et bredt udvalg af legehuse - fra dem der er udført i pap til de helt vilde opmærkede små legehuse. De typiske legehuse i dag er dog præfabrikerede i træ eller plast. 

Vores legehuse kan overordnet deles op i 2 primære typer: legehuse i plast og legehuse i træ. Derudover har vi delt vores legehuse op i om de er beregnet til at stå på jorden - eller om der medfølger en platform, der får legen op i højden. Dette vil også give forskellige muligheder for tilbehør såsom sandkasse eller rutsjebane i forbindelse med huset. 

Legehus i træ

Et trælegehus kan med dets charme pynte enhver families have, da det falder meget naturligt ind i haven. Et legehus i træ giver dig ligeledes mulighed for, at akkommodere udstrålingen af legehuset, da et hurtigt farveskifte kan give en helt anden fremtoning. Derudover kan det blive et samlingspunkt for hyggeligt samvær for hele familien, når børnene bliver inddraget i maling af legehuset. Dine børn vil elske at kunne få lov til at sætte deres eget præg på legehuset.

Du kan se og købe et af vores fortrinlige legehuse i træ i vores underkategori.

Legehus i plast

Et plastiklegehus er ideelt for dig, hvis du til tider ønsker at pakke det sammen eller flytte det rundt i haven. Derudover kan et legehus i plastik anvendes indendørs, såfremt pladsen tillader det. Udover at være meget farvestrålende og fantasifuld, så er en af fordelene ved et plastlegehus, at det næsten intet vedligeholdelse kræver.

Hvis du mener et legehus i plast er løsningen for dig, så kan du se vores store udvalg i underkategorien.

Tilbehør til legehuse

Vi anbefaler altid at legehuset forankres til jorden da der ikke skal meget blæst til at skabe ravage. Derudover kan legehuset pyntes med alt fra dekorative figurer til tegnetavler og sjove legeredskaber såsom kikkerter og spejle. Se mere her: Tilbehør

Viser 1 - 40 af 81 produkter