Legehuse

Stort udvalg af forskellige legehuse i træ og plast. Giv dine børn muligheden for at lege "far-mor-børn" eller "hus" under eget tag - et legehus indbyder rigtigt til aktiv og social leg. Et legehus er samtidigt et fantasihus, drømmehus, og inspirationshus... og med et af de spændende husdesigns vil dit barn blive fordybet i sin egen fantasiverden. 

Leder du efter det perfekte centrum for dit barns leg? Så finder du det her! 

Legehuse
Der er 51 varer.

BREDT UDVALG AF LEGEHUSE

Er du på udkig efter et nyt legehus? Så er du kommet til det rette sted: Hos Ude-leg finder du nemlig et stort udvalg af forskellige slags legehuse. Vi tilbyder: legehuse af træ, legehuse af plast, legehuse på pæle, legehuse til jorden og en masse forskelligt tilbehør til legehuse. Fællesnævneren, for alle vores legehuse, er, at de alle er af højeste kvalitet. Derfor er vi meget stolte af vores udvalg af legehuse, som bl.a. også tæller de kvalitets- og miljøbevidste legehuse af træ fra Axi.  

Et legehus er det perfekte sted for børn at udfolde deres lege i. Og når vi alle ved, hvor sundt det er at bevæge sig og være udenfor, så er legehuset også typisk omdrejningspunktet for de aktive lege. Klik rundt her på siden og se nærmere på vores brede udvalg af legehuse. 

KØB ROBUSTE LEGEHUSE I TRÆ 

Hos Ude-leg finder du et spændende udvalg af legehuse i træ. Vi tilbyder bl.a. legehuse i træ fra Axi og Exit, som er 2 af de førende udbydere af legehuse i træ. Som allerede nævnt er Axi kendte for at producere legehuse med omtanke på miljøet. Axi bruger kun træ som er FSC-certificerede, og farverne er udelukkende vandbaserede. Axi legehuse er derudover lavet af cedertræ, som er en meget robust træsort. Cedertræ er naturligt modstandsdygtigt overfor råd, skadedyr og svamp, og derfor har legehuse fra Axi en meget lang holdbarhed. Axi legehusenes flotte farver kan let vedligeholdes gennem behandling med linolie.

Vores legehuse i træ fra Exit består også af tørret cedertræ, hvorfor der også er tale om nogle meget holdbare og robuste legehuse. Derudover er disse legehuse heller ikke behandlet med kemikalier, og derfor er de sikre for børn at lege i.

KØB FLOTTE LEGEHUSE I PLAST

Her hos Ude-leg finder du også et bredt udvalg af legehuse i plast. De legehuse i plast, som du finder her hos Ude-leg, kan både være til indendørs og udendørs brug. Det smarte, med legehuse af plast, er, at de nemt kan flyttes rundt, hvis man f.eks. finder en bedre placering i hjemmet eller i haven. Bliver legehusene i plast beskidte, så kan de også nemt rengøres med en varm, oprevet klud. Vores legehuse i plastik henvender sig først og fremmest til de mindste børn.

Er du på udkig efter et billigt legehus, så er vores Dream House legehus i plast et meget fornuftigt valg. Dette legehus kan hurtigt samles, og legehuset har flotte farver i rød, blå og gul. Det er det perfekte legehus til børneværelset. Vi tilbyder også Legehuset Skovhuset, som er et eventyrligt legehus lavet i robuste materialer. Dette legehus har mange sjove detaljer herunder; ringeklokke, telefon og køkken. De mange forskellige detaljer i legehuset er med til at udfordre børnenes kreativitet og deres kognitive egenskaber. 

TILBEHØR TIL LEGEHUSENE 

Du finder desuden en masse tilbehør, som komplementerer legehusene rigtig godt. Vores forskellige tilbehør er med til at højne barnets kreative egenskaber, så legene bliver endnu bedre. Du finder forskelligt tilbehør med praktiske egenskaber som: forankringssæt, gulv til legehuse, bænkesæt og meget andet.

LEGEHUSE DER ER NEMME AT SAMLE 

Fællesnævneren for alle de legehuse, du finder her hos Ude-leg, er, at de er nemme at samle. Tag f.eks. vores Alex legehus fra Axi. Her leveres selve legehuset usamlet, mens det medfølgende tårn kommer i et såkaldt konstrueret modulsystem i fire store moduler sammen med taget. Døre og vinduer er her monteret i panelerne. Hele legehuset tager ca. en time at samle – og med den medfølgende brugsanvisning er det overskueligt og nemt at samle. Du behøver derfor ikke at være nogen gør-det-selv-mand, eller have nogen tidligere erfaring med at samle legehuse, for at kunne samle dette legehus – eller vores andre legehuse for den sags skyld. 

Derudover er det ikke helt ligegyldigt, hvor du vælger at placere dit nye legehus. Først og fremmest er det vigtigt, at underlaget er helt jævnt dér, hvor legehuset skal placeres. Derfor anbefaler vi, at underlaget rettes af – om muligt – så underlaget efterfølgende er stabilt og klar til legehuset. Derudover er det også værd at overveje, hvor legehuset skal placeres ift. til sol og skygge. Det kan måske være en god idé at placere det et sted, hvor der både er sol og skygge – og også gerne et sted med læ.

Du skal også være opmærksom på ikke at placere det kommende legehus for tæt på skellet til naboen. Legehuset må nemlig ikke stå tættere end 2,5 meter fra skellet til naboen. Derudover skal du også tjekke din kommunes servitutter og lokalplaner – eller tage fat i den tekniske forvaltning – for at høre nærmere om legetårnet evt. er for højt i forhold til de gældende regler. Ydermere er det en såkaldt skærpende omstændighed, hvis man, når man står i legetårnet, kan se direkte ind i naboens ejendom.

SIKRE LEGEHUSE I MILJØVENLIGE MATERIALER 

 De legehuse af træ, som du finder her hos Ude-leg, de er alle lavet af bæredygtigt FSC-certificeret træ. Det betyder, at du kan købe vores legehuse af træ med god samvittighed. Træ, der er FSC-mærket, er nemlig fældet i en skov, hvor der ikke fældes flere træer, end at skoven kan nå at reproducere sig selv. Når træ er FSC-mærket, så er det også en garanti for, at dyr og planter bliver passet ordentligt på i de områder, hvor træet er fældet. Slutteligt er der også en garanti for, at de skovhuggere, der fælder træerne i skovene, arbejder under ordnede forhold med ordentlig løn og sikkerhedsudstyr.  

Det synes vores kunder om os
Ude-Leg har 5 ud af 5 stjerner baseret på 24 anmeldelser.
Viser 1 - 51 af 51 produkter

Brug for hjælp?