Løbehjul med store hjul

Løbehjul med store hjul er mere målrettet daglig brug og bruges ofte til transport mellem skole, arbejde og hjem. De større hjul giver en mere rolig kørsel - da de større hjul rulle nemmere over små forhindringer og mere ru vejbelægning. 

Løbehjul med store hjul
Der er 6 varer.

Løbehjul med store hjul

Transport løbehjul til børn - løbehjul med store hjul

Hvis man er på udkig efter et transport løbehjul, der kan bruges af børn, bør man helt sikkert overveje et løbehjul med store hjul. Løbehjul med store hjul er designet til at kunne køre på alle typer underlag, og det er derfor et godt valg, hvis man vil have et løbehjul, der kan bruges til alt.

Når du skal købe et løbehjul, er det vigtigt at finde det helt rigtige. For hvis dit barn skal have fuld glæde af løbehjulet, er det ikke nok, at det er pænt og passer til barnets størrelse. Det skal også være let at køre på, og når det skal bruges til transport, skal det kunne køre på alle typer af underlag. Mangler dit barn et transport løbehjul med store hjul, tilbyder vi et stort udvalg af forskellige typer i mange forskellige prisklasser.

Transport løbehjul til børn

Et transport løbehjul til børn er en rigtig smart transportmetode, når børnene skal fra A til B. Det kan for eksempel være, når de skal i skole, eller når de skal afsted til deres forskellige fritidsaktiviteter.

Løbehjul til børn er også godt for motorikken og motionen. Børnene styrker balancen på transport løbehjulet, samtidig med de kommer ud i den dejlige friske luft og får rørt kroppen lidt.

Løbehjul med store hjul til voksne

Løbehjul med store hjul til voksne er også at finde her på siden. I og med at løbehjulene har justerbare styr, så kan de justeres, alt efter hvem der skal køre på dem. Ligesom det er et fantastisk transportmiddel for børn, er et løbehjul med store hjul også et nemt og smart transportmiddel for voksne.

Løbehjul med store hjul kører godt på forskellige underlag, og du mærker mere stabilitet med de større hjul end på et løbehjul med tyndere hjul. De store hjul på løbehjulet gør, at du nemt kan springe på det og trille afsted mod arbejde, stationen eller dagligvareforretningen.

Løbehjul med store hjul

Løbehjul med store hjul kan passe til store og små. Et løbehjul med store hjul er perfekt til dagligdagen, hvor du eller dit barn har behov for at kunne komme fra A til B uden at skulle starte bilen eller have cyklen ud af skuret.

Et løbehjul med store hjul er på trods af hjulenes størrelse stadig handy og smart. De fylder ikke alverdens og de er ikke så tunge, som en cykel for eksempel ville være. Løbehjulene kan også foldes sammen, så de fylder endnu mindre.

Viser 1 - 6 af 6 produkter

Filtre

Aktiverede filtre:
    Farve:
    Kugleleje:
    Hjul dimensioner:

    Brug for hjælp?