Køretøjer

Vi har et stort udvalg af køretøjer til både større og mindre børn. Til de større børn har vi skateboards, gokarts til sej gadeleg, mange forskellige slags løbehjul, pedalbiler, el-biler samt gåbiler og løbecykler, som en del af de mindstes træning af balance, koordinering og meget andet.

Der er 86 varer.

Køretøjer – sjov og lærerig leg for børn i alle aldre

Her på Udeleg har vi et stort og varieret udvalg af køretøjer til børn og unge. Lige fra skateboards til trehjulede cykler og fra elbiler til løbehjul. Hvis du ikke er helt sikke på, hvad der passer bedst til dine børn, så har vi her lidt hjælp til at finde hoved og hale i det hele.

Generelt om køretøjer

Køretøjer til børn er en af de absolut bedste måder at fremme den motoriske udvikling og koordinationsevnen på. Ved at lade børnene have kontrol over et redskab ud over deres egen krop lærer de at tænke i nye koordinationsorienterede mønstre. Uanset om der er tale om et skateboard eller en gåbil, er dette koncept det samme.

Der er dog stor forskel på, hvilke køretøjer passer bedst til hvilke børn. Hvis barnet har lyst til at lære fede tricks, kan det nok være en god idé med et skateboard, men hvis det heller bare vil lege landmand, så er en eltraktor nok en bedre idé.

Køretøjer for minde børn

For yngre børn er køretøjer som elbiler, løbecykler, gåbiler og lignende enormt gode til at træne koordinationsevnen på sjov og sikker vis. Børnene har kontrol over køretøjet, og de kan køre det relativt let uden store problemer. Ved et legetøj som løbecyklen er træningen af balance altid i fokus, men konsekvensen af at miste balancen er ikke et fald men blot at stå stille i et øjeblik.

Udover det rent praktiske så er kørelegetøj enormt sjovt. Med en af vores elbiler kan børnene få lov at køre rundt ligesom Mor og Far. Mange af vores elbiler er terrængående, så børnene kan køre omkring, uanset om det er en græsplæne eller et jordområde. Der er desuden mange af bilerne som har en forældrefjernbetjening, som I kan bruge til at fjernstyre bilen, mens barnet sidder deri. Med forældrefjernbetjeningen kan selv de allermindste som ikke selv er klar til at styre bilen være med.

Køretøjer for større børn

De fleste større børn har nogenlunde styr på motorikken, så efter en vis alder er det nok ikke længere nødvendigt med trehjulede cykler og fjernstyrede elbiler. Det er dog ikke ensbetydende med, at børnene nødvendigvis mister interessen for kørelegetøj. Når den grundlæggende motorik først er på plads, så er der nemlig mulighed for at specialisere motorikken og tillære sig nye evner.

Her kan et redskab som et skateboard eller et løbehjul være perfekt. Muligheden for at mestre teknikker og lære nye tricks gør det muligt for barnet at udforske sin krops potentiale. Foruden den almindelige leg med redskabet bruger barnet med skateboards og lignende også mange kræfter på at lære nye måder at bruge redskabet på og på at træne brugen af redskabet. Køretøjer for større børn kan åbne op for en helt ny side af børnenes leg – her kan de lære selvstændigt at træne (også selvom det ikke altid er lige sjovt), hvis de gerne vil blive gode til noget, og de kan opleve glæden ved en succesoplevelse, når de lige pludseligt kan noget, som de ikke kunne før.

Viser 1 - 86 af 86 produkter

Brug for hjælp?