Pedal køretøjer - pedaltraktor

Et bredt udvalg af pedaltraktorer, pedallastbiler og pedalbiler. Mange forskellige mærker til sjov hvor man samtidigt får arbejdet med muskler, koordinering og ballance. En pedal bil er alletiders legetøj for de små!

Pedal køretøjer - pedaltraktor
Der er 6 varer.

PEDALTRAKTORER

Siden 1940erne har pedaltraktorer været et favoritlegetøj for børn. Oprindeligt opstod pedalkøretøjerne som mini-kopier af traktorer og lastbiler i blik - men moderne produktionsmetoder har gjort plastik til et økonomisk alternativ, der har udbredt brugen af legetøjet som nu findes i et utal af varianter og udstyrsmodeller.  Her på siden findes et bredt udvalg af mærker og udstyrsmodeller der vil dække lige netop dit barns behov. Til mange af modellerne er det også muligt at tilkøbe ekstraudstyr som for eksempel trailere. Ligeledes kan flere af pedalkøretøjerne frakobles det tilhørende ekstra udstyr, hvor udstyr og pedalkøretøj kan benyttes uafhængigt og separat af hinanden. Dette giver god mulighed for at søskende eller venner kan lege med pedalkøretøjerne sammen uden at skulle deles om kun ét pedalkøretøj. Der går formodentligt nogle år før dine børn kan køre et rigtigt motorkøretøj på vejene - men med en pedaltraktor eller lastbil er vejen lagt for kørsel på 4 hjul, hvor de kan suse rundt i haven eller i indkørslen.

 

LANDBRUG I DANMARK

 Mange af vores pedalkøretøjer er mini-kopier af traktorer og er realistiske af udseende. Udover fornøjelsen og underholdning , kan dette kan tilføre barnet en god basis viden om landbrug. Landbrug er en af Danmarks ældste erhverv som har haft en stor betydning i landets historie og økonomi. Landbruget har været i stor udvikling gennem årene og her har traktorer naturligvis fulgt med. 

 

STORT UDVALG I PEDAL KØRETØJER

Pedalkøretøjer findes hos Udeleg i mange forskellige varianter; Vi har modeller der er designet som de originale og rigtige traktorer som for eksempel ”CLAAS ARION pedaltraktor 410 m/frontskovl og trailer” som har den karakteristiske og genkendelige grønne farve og røde fælge. Produkter som dette der ser ægte og realistiske ud, kan være med til at skabe en ekstra glæde hos børn der interesserer sig for traktorer og måske ser dem i aktion på markerne.  Alternativt fås for eksempel en lyserød ”prinsesse traktor med trailer” til pigen der gerne vil have en pedaltraktor men samtidig elsker lyserøde ting og samtidig at være piget. I Udelegs sortiment findes både pedalkøretøjer, pedaltraktorer og pedalbiler separat, de findes med tilhørende trailers og frontskovle og så findes trailerne til pedalkøretøjerne separat. Er dit barn mere interesseret i byggepladser og dets maskiner fås også en flot gravemaskine med siddeplads og skovl så der rigtig kan graves og bygges!

 

ANDRE KØRETØJER

Ønsker man et alternativ til pedaltraktorer og pedalkøretøjer anbefales de motoriserede udgaver. Disse findes ligeledes i mange forskellige varianter og farver til enhver smag. Se vores store udvalg af motoriserede køretøjer her. 

Viser 1 - 6 af 6 produkter

Brug for hjælp?