Rutsjebaner

Der er få legeredskaber, der er ligeså universelt elsket hos børnene som rutsjebanen. Spændingen ved at rutsje ned i højt tempo og sejrsrusen ved at klatre op ad den glatte overflade og bestige den – der er god grund til at rutsjebanen er populær som aldrig før.

Her hos Udeleg har vi et stort udvalg af rutsjebaner for børn i alle aldre, så du kan vælge den, der passer bedst til netop din familie.

Rutsjebaner
Der er 11 varer.

Rutsjebane til haven

Legepladsen er altid en sikker vinder hos børn, og rutsjebanen er et af de mest attraktive og brugte elemeter på legepladsen. Så hvorfor ikke glæde dit barn og få en til haven? Her hos Ude-leg.dk har vi et stort udvalg af rutsjebaner til haven, som kan underholde børn i alle aldre i mange timer. Vi har selvfølgelig forskelligt udvalg i forhold til højde, farver, former og tilbehør. Der er derfor mulighed for at finde den rutsjebane, som passer til lige præcis jeres familie og have. I sortimentet finder du både fritstående rutsjebaner med stiger, rutsjebaner som kan tilkobles legetårne eller gyngestativ og så finder du rutsjebaner med tilhørende legetårn med f.eks. gynge og basketballkurv. I vores brede udvalg finder du også rutsjebaner med tilslutning for vandslange, det er et kæmpe hit i sommervarmen – og så i jeres egen have!

 

Hvilken rutsjebane skal jeg vælge?

Før man køber en rutsjebane, skal man have tænkt over flere faktorer, og det første er klart alderen på børnene som skal bruge rutsjebanen. Vi ved alle, at jo ældre og større man bliver, jo gladere bliver man for og kan håndtere vildere ting. Derfor har vi rutsjebaner i mange og forskellige længder – alt fra den korte ende på 110cm til de længere rutsjebaner på 235cm. På den måde er der noget til børn i alle aldre.

Derudover skal man også tage familiens behov og plads med i overvejelserne. Og det er helt op til jer at finde ud af, hvad der passer ind i lige netop jeres hjem og til jeres børn. Hvis I søger en rutsjebane til et allerede eksisterende gyngestativ eller legetårn, så kan du finde det hos Ude-leg. Og samtidig kan I finde rutsjebaner med stativer og stiger, så der er rig mulighed for at finde jeres rutsjebane hos os.

 

Rutsjebane til leg udenfor

Det bedste ved at være barn er, at der intet ansvar er, og at man bare kan løbe rundt og lege. En rutsjebane er en sand fornøjelse, og børn kan blive ved med at prøve den om og om igen. Udover at det bringer glæde for børn at lege udenfor, så giver det også en masse motion, da der bliver tonset rundt i haven, op og ned ad rutsjebanen – og ikke altid kun op ad stigen, men gerne kravle op af selve rutsjebanen. Vi har alle gjort og nydt det, så hvorfor ikke give vores børn den glæde i egen have? Det sørger for frisk luft, motion og så får børnene brændt noget krudt af inden de skal indenfor, og samtidig er det med til at styrke og stimulere børns motorik og balanceevne, når de skal op ad stigen eller rutsjebanen.

 

Kvalitet og CE godkendt

Alle vores rutsjebaner er af plast i højeste kvalitet, så I får det bedste ud af jeres køb. Dette er med til at gøre rutsjebanen mere holdbar. Rutsjebanerne er CE certificeret til privat brug, for at sikre børnenes sikkerhed og velfærd. Derudover er mange af vores rutsjebaner lavet med højt UV-bestandigt plast for at sørge for, at farven holder så lang tid som muligt, til trods for en levetid udenfor.

 

Til de små

Uanset hvor små de er, så synes de fleste børn at det er fantastisk at suse ned af en rutsjebane – uanset størrelse og længde på turen. Det er dog ikke alle aldre, som har fået motorikken eller balancen til en af de større rutsjebaner endnu, så derfor har vi også et bredt udvalg af de mindre. For at holde interessen hos de små, og samtidig styrke motorikken, har vi i sortimentet blandt andet et aktivitetstårn med mange forskellige legemuligheder, da der er en rutsjebane, en ”hule” med mange forskellige kigge- og kravlehuller. I sortimentet finder I også et legehus fra Step2 i et trælignende motiv og et realistisk periskop som kan hæves, sænkes og dreje – så selv de mindste kan være med.

Hvis I er til en lille legeplads indenfor, kan vores sortiment også byde på f.eks. et legetårn fra Elite med gynge, rutsjebane og indbygget basketball kurv. Denne legeplads kan være både inde og ude. På den måde er en legeplads ikke kun en sommerting, men noget børnene kan bruge generelt.

Hvis I søger legetårne til lidt større børn, så kan I kigge på vores udvalg af legetårne som er lidt vildere.  

 

 

Viser 1 - 11 af 11 produkter

Brug for hjælp?