Rutsjebaner

Der er få legeredskaber, der er ligeså universelt elsket hos børnene som rutsjebanen. Spændingen ved at rutsje ned i højt tempo og sejrsrusen ved at klatre op ad den glatte overflade og bestige den – der er god grund til at rutsjebanen er populær som aldrig før.

Her hos Udeleg har vi et stort udvalg af rutsjebaner for børn i alle aldre, så du kan vælge den, der passer bedst til netop din familie.

Rutsjebaner
Der er 10 varer.

Rutsjebaner til haven

Børn elsker glide- og rutsjebaner. Det er en dejlig, kildrende fornemmelse,man får i maven, når det går lidt hurtigt ned ad rutsjebanen. I vores sortiment, har vi noget for alle. Vi har mange forskellige slags rutsjebaner i forskellige størrelser, farver og former. Du kan både vælge at bruge dem indendørs eller til udendørs leg. Udover rutsjebanerne herunder har vi på vores side en del flere rutsjebaner. Disse finder du under kategorierne ‘legetårne’ og ‘legehuse’. Nogle af vores legetårne og legehuse er nemlig udstyret med en rutsjebane. Også nogle af vores gyngestativer har en rutsjebane tilkoblet. Alle vores rutsjebaner er nemme at vedligeholde og rengøre, eftersom de er af plastik. Med høje kanter langs de forskellige rutsjebaner er de sikre at rutsje ned ad. Du kan vælge forskellige rutsjebaner med stativ. Vi har også en rutsjebane med en lille hule under, der inviterer til mere og anden leg end at rutsje. Du kan også købe en solid rutsjebane uden stativ, hvor du selv har muligheden for at vælge, hvor den skal sættes til.

Vi har både rutsjebaner til små og større børn, og alle vores rutsjebaner er i god kvalitet. Det er altid sjovere for børn (og nogle voksne) at kunne rutsje ned, end at skulle tage trapperne. Med en rutsjebane kan børnene også udfordre sig selv med at prøve at klatre op ad rutsjebanen. Barnet opnår en sejrsfølelse, når - især første gang - han eller hun får kæmpet sig hele vejen op til toppen.

Når børn rutsjer, udvikler de deres motoriske evner. Når børn er stærk i motorikken, har de nemmere ved at lære. Derudover bliver de mere selvstændige og får større selvtillid. En rutsjebane er en god investering til børneværelset, stuen, haven eller andre steder. Med en rutsjebane skaber du et hyggeligt legeland, hvor børnene selv eller sammen kan have hyggelige stunder.

Se vores sortiment herunder og husk, at du kan finde flere rutsjebaner, hvis du kigger under kategorierne ‘gyngestativ’, ‘legehus’ eller ‘legetårn’.

Viser 1 - 10 af 10 produkter