Løbecykler

Løbecykler gør det sjovt for børnene at træne deres balance og koordinering. Løbecyklen har ingen pedaler - og gør det nemt for barnet selv at styre farten. Løbecyklen giver masser af sjov og bevægelse for barnet - og gør spriget op til en rigtig cykel nem. Løbecykler kan bruges som træning af børn fra ca. 2 år.

Løbecykler
Der er 13 varer.

Kvalitetsbevidste løbecykler  

Løbecykler er populære som aldrig før; og det med god grund. Som en helt naturlig del af børns udvikling er en løbecykel første spæde skridt på vejen mod at lære at cykle rigtigt med pedaler. En løbecykel udvikler ganske simpelt dit barns balanceevne, hvilket yderligere giver dit barn meget bedre forudsætninger for at cykle på en traditionel cykel, når dette skal læres. Løbecyklen vil derfor - med garanti - spare dit barn for en masse uheldige fald på jernhesten, da løbecyklen allerede har givet dit barn en fundamental forståelse for, hvordan man rent motorisk skal gebærde sig på en 2-hjulet cykel uden pedaler. Hos Udeleg finder du et bredt udvalg af kvalitetsbevidste løbecykler, som alle har fokus på sikkerhed og den gode køreoplevelse hos børn.

Løbecykler som substitut for 3-hjulede cykler   

I gamle dage - eller rettere for 15-20 år siden - fandtes der slet ikke løbecykler i Danmark. I stedet var det den karakteristiske 3-hjulede cykel, som var de fleste børns første bekendtskab med, hvad der tilnærmelsesvis skulle minde om en almindelig cykel. Men den 3-hjulede cykel hjalp - og hjælper stadig - ikke børn med at udvikle deres balanceevne, hvorfor man skal være betænkelig ved udelukkende at lade børn cykle rundt på 3-hjulede cykler. Ikke desto mindre lærer børn at træde i pedalerne ved at cykle rundt på en 3-hjulet cykel, og derfor er det dog også rationelt at have en 3-hjulet cykel til rådighed på hjemmefronten. Når barnet så først har fået koordineringen og balanceringen med de 2 hjul på plads, er overgangen fra løbecykle til rigtig cykle forholdsvis lille. Med løbecyklen skal du derfor heller ikke bekymre dig om, at dit barn sakker bagud i forhold til jævnaldrende børns motoriske færdigheder. 

Bedste udvalg af løbecykler

Hos Udeleg finder du et spændende udvalg af forskellige løbecykler. Vi har både løbecykler lavet i plastik, træ, aluminium etc. Fælles for alle vores løbecykler er, at de er medvirkende til at styrke dit barns koordinering og balance. Èn af vores yndlingsløbecykler er bl.a. vores rå Ybike Original, som er en prisvindende løbecykel med et anderledes, flot design. Flere empiriske undersøgelser har vist, at denne løbecykel har forbedret børns balance og koordination med hele 70% på blot 14 dage.

Ydermere har vi mange andre mere klassiske løbecykler i forskellige farver i træ. Du finder både vores smarte sortmalede løbecykel af træ eller vores søde løbecykel med kattemotiv, som begge har rigtige luftdæk implementeret; ligesom man ser det med rigtige cykler. Du skal dog ikke tøve med at investere i en løbecykel til dit barn, da det giver barnet det bedste fundament for at lære at cykle rigtigt. Dermed er der tale om en vigtig investering i dit barns fremtid.   

Viser 1 - 13 af 13 produkter

Filtre

Aktiverede filtre:
    Størrelse

    Brug for hjælp?