OBS: Vi kører i øjeblikket udsalg. Se vores mange udsalgsvarer her

Træ legehuse

Der er noget romantisk over trælegehuse, som har sin eget unikke udtryk og duft. Legehusene i træ vækker glæde i børn som vokse og giver den perfekte base for udendørs lege. Herunder finder du en stort udvalg af legehuse produceret i træ, der både findes på pæle, med rutchebane eller sandkasse indbygget.

Træ legehuse
Der er 37 varer.

Legehus i træ til haven

Trælegehuse pynter haven og giver børnene mulighed for at prøve at have deres helt eget flotte hus, hvor de selv kan bestemme reglerne. Et legehus i træ har sit unikke udtryk og sin egen duft.
Legehuse i træ er med til at skabe glæde hos dit barn gennem udendørs leg, hvor barnets kreativitet kommer i spil.

Blandt vores udvalg af legehus i træ, kan du købe et helt unikt legehus, hvor der er mulighed for at vælge mellem forskellige farver og udseende. Du kan bl.a. vælge et legehus, der ligner en ridderborg. Med trælegehuse får dit barn både mulighed for at lege stille og rolige lege, men der er samtidig rig mulighed for at tumle rundt og have sin helt egen lille havefest. Legehuset kan også bruges til opbevaring af udendørslegetøj, så det ikke ligger og flyder i hele haven. 

Falder naturligt ind i haven

Vælger du et legehus i træ, vil det falde mere naturligt ind i haven end legehuse i plastik. Træ er nemlig et taknemmeligt materiale og legehusene giver masser af muligheder for at tilpasse jeres idéer til indretning. Et hurtigt farveskift giver en helt anden opfattelse af huset. Skal det være sprælsk – eller passe naturligt og mere diskret ind i haven? Indretning er noget børnene meget gerne vil inddrages i – og de vil elske at få lov til at være med i en maleproces (selvom både omgivelser og børn skal dækkes godt af for at der ikke er maling overalt).

Strukturelle muligheder

Der findes efterhånden en række forskellige elementer man kan tilføje til et legehus, såsom at hæve huset op på en platform, hvilket giver mulighed for rutsjebane og sandkasse. De større huse har endvidere mulighed for et tilknyttet gyngestativ. Siderne på legehuse kan bruges til klatrevægge, hemmelige døre eller huller i væggen. Der er uendelige muligheder mht. valg af legehuse, og alle elementer er med til at opfordre børnene til at være mere aktive.

Indretningen i legehuset

Indretningen i et legehus kan bruges til at dele rummet op i mindre afdelinger. Indretningen kan skiftes ud så det passer til barnets alder og behov. De yngre børn vil ofte finde stor glæde i et bord og et legekøkken, hvorimod de ældre børn finder det sjovt og hyggeligt med en soveplads og deres egen personlige indretning. Anordningen af legehuset hjælper barnet med at definere dets eget rum på egne præmisser i form af maling, hylder, pynt, møbler mm.

Legehus der holder i mange år

Vores sortiment af trælegehuse er i rigtig god kvalitet, hvor du får meget for relativt få penge. Vores legehuse i træ er lette at vedligeholde, da de er lavet af sundt og langtidsholdbart træ. Et køb af et trælegehus hos os er derfor en god investering til haven, da det giver dit barn mange timers glæde over mange år.

Viser 1 - 37 af 37 produkter

Filtre

Brug for hjælp?