Trampolin tilbehør

Tilbehøret er med til at gøre din trampolin til en sikker og sjov legeplads. Se vores store udvalg af sikkerhedsnet og andet tilbehør til trampolin herunder.

Trampolin tilbehør
Der er 13 varer.

Tilbehør til trampolin

Har du købt en trampolin, men mangler noget tilbehør til den? Vi har et udvalg af sikkerhedsnet og andet tilbehør, der udvider muligheden for leg på din trampolin. Vi har kvalitetstilbehør til din trampolin - så skal du udskifte nogle dele eller tilkøbe mere udstyr, så skal du ikke være bange for, at du går ned i kvalitet!

Er nogle eller alle fjedrene på din trampolin blevet slidt, så kan du købe præcis det antal fjedre, du har brug for.

Har du små børn, kan det være en god idé med et sikkerhedsnet, så de ikke hopper ud over. Er din trampolin sunket ned i jorden, er et sikkerhedsnet ikke nødvendigt. Udover et net kan det være en god idé at købe en stige til trampolinen, hvis den ikke sunket ned i jorden. Med en stige er det nemt for de små at klatre op på trampolinen. Dermed behøver du ikke hele tiden stå til rådighed for at hjælpe børnene op og ned fra trampolinen, og de små bliver mere selvstændige i deres leg.

Eftersom vi er i Danmark, går der ikke en sommer uden adskillige regnvejrsdage. Det kan tage flere timer før dugen er helt tør og sikker at hoppe på igen. En våd dug er glat og af sikkerhedsmæssige årsager, er det en god idé at vente, til den er tør igen. Den lange tørretid og ventetid kan du undgå ved at investere i et betræk til trampolinen. Betrækket kan nemt hives af og på, og trampolinen holdes tør.

Hvis du har købt en trampolin, hvor fjedrene er synlige, eller kantpuden hele tiden falder af, er i dårlig kvalitet eller for blød, kan det være en rigtig god idé at købe et nyt. Her på siden finder du nogle kantpuder i god kvalitet. Det er vigtigt, at trampolinen har en solid kantpude. Hvis man kommer til at hoppe lidt skævt og rammer ved siden af dugen, er det ikke sjovt at lande på fjedrene eller på en kantpude, der er for blød og giver efter. En kantpude i god kvalitet sikrer en god oplevelse, selvom der ikke bliver hoppet lige op og ned.

Er du nervøs for, om trampolinen bliver stående, når der på sigt kommer en ny storm i Danmark, kan du her på siden købe et stormsikringssæt til trampolinen, så du kan sikre den fast til jorden.

Dette var blot for at præsentere noget af vores tilbehør til trampolinen. Hos Ude-Leg.dk har vi en masse udstyr til din trampolin! Se udvalget længere oppe på siden.

Viser 1 - 13 af 13 produkter

Brug for hjælp?