Sandkasse

Hos Ude-Leg.dk finder du Danmarks største udvalg af sandkasser i træ. Se vores mange forskellige modeller herunder.

Børn er naturligt tiltrukket af sand. Uanset om det er på stranden, legepladsens sandkasse eller i sandkassen derhjemme – de må bare sætte deres fødder i og mærke sand mellem tæerne eller begynde at bygge noget med sandet. Og vand er bare en ekstra katalysator for at have det sjovt. Sandkassen har altid været en favorit blandt de mindre børn. I sandkassen har de mulighed for at udfolde deres kreative evner og sanser til fulde. Spande og forme forvandles til kager, slotte og fantasifulde dyr. 

Sandkasse
Der er 41 varer.

Sandkasser til haven

En sandkasse er det perfekte redskab til leg i haven for mindre børn, hvor der er rig mulighed for at slippe fantasien løs når der leges. Med en sandkasse er de helt små garanteret timevis af underholdning og leg, når der bygges slotte, borge og andre kreative konstruktioner. Sand i en muslingeform, med lidt græs på, er for dem en lækker chokoladekage med jordbær. Fantasien sætter ingen grænser – især ikke i en sandkasse.

Med en sandkasse i din have har du endvidere mulighed for at beskæftige ungerne, mens du selv nyder det gode vejr, så du ikke behøver og bekymre dig, om at de foretager narrestreger.

Bredt udvalg af sandkasser

Ud over de mange sandkasser i træ har vi også mange sandkasser i plast, hvor der er leget med designet af selve sandkassen. Sandkasserne i plast kan fås i forskellige farver og kommer primært med låg, så du undgår, at den får besøg af naboens kat. Vil du have muligheden for selv at vælge, om det skal være en sandkasse eller et badebassin, har vi også nogle kasser, hvor du selv kan vælge, om det skal fyldes med sand eller vand. Derudover har vi også en kombination, hvor der både er plads til vand og sand. Her får børnene en lille del af strandens fantastiske muligheder for leg med vand og sand. Har dit barn ikke den største lyst til at have en hel sandkasse, men stadig skal have mulighed for at lave sandkager, så har vi den perfekte løsning til dette: Et bord med en aftagelig plade hvorunder der er plads til vand eller sand.

Vi har simple kvadratiske sandkasser og mere avancerede sandkasser med fx en boks til legetøjet eller bænke til at sidde på. Du kan også vælge, om du vil have en sandkasse på jorden, eller om den skal være hævet på ben.

Skal du gå all in, så har vi pirat-sandkassen, der ligner et piratskib med sejl og ror. Her kombineres legen som pirater med sandkassens kreative rum. Du kan også vælge, om du vil have en lille sandkasse til en eller to børn, eller om du bare skal have det største af det største – en gigant sandkasse med plads til flere børn og større udfoldelse. Og så er der selvfølgelig det derimellem.

 Skal du have en billig sandkasse, hvor kvaliteten stadig er i orden, så er du kommet til det rette sted. 

SANDKASSER – EN VIGTIG DEL AF BØRNS UDVIKLING

Der er mange fordele ved at købe sandkasser til børn. Først og fremmest er sand og sandkasser en vigtig del af børns udvikling og læring, da de bl.a. kan udfolde deres kreativitet på mange forskellige måder gennem leg i sandet. Børn elsker nemlig at lege i sandkasser, hvor de gennem fantasi og lege kan få mange timer til at gå i sandet. Sand får også en helt anderledes tekstur alt efter, om det er vådt eller tørt, hvilket gør det ekstra interessant at lege med og røre ved for børn. Børns motorik bliver også bedre, når de leger i sandet. Det kræver f.eks. en del motorik for små børn at bygge et flot sandslot med voldgrave, tunneller mv. 

Især små børn elsker at lege i sandkasser. Men det er også et hit blandt lidt større børn, som kan finde glæde i at medbringe forskelligt legetøj ud i sandet og finde på sjove lege dér. 

SANDKASSER I HØJESTE KVALITET

Alle de sandkasser, som du finder her hos Ude-leg, de er alle i den højeste kvalitet. Det betyder, at de selvfølgelig kan tåle at stå udendørs hele året rundt og i alt slags vejr. Derfor venter der mange års leg og glæde for dit barn – eller børn – med en sandkasse her fra Ude-leg.

Hvis du er på udkig efter en vedligeholdelsesfri sandkasse, så finder du flere forskellige sandkasser her på siden. Du finder bl.a. vores Krabbe sandkasse fra Step2 i rød, som er en farverig og sød sandkasse, som – selvfølgelig – forestiller en stor, rød krabbe. Med dens charmerende udtryk bliver denne sandkasse hurtig populær; og så er der plads til, at to børn kan sidde i sandkassen på én gang. Der medfølger et stort låg, som både beskytter mod dyr, regn, skidt, snavs eller lignende. 

Du finder også den populære sekskantede sandkasse i træ fra Hörby Bruk, som er en svensk familievirksomhed, der har specialiseret sig i at lave robuste trykimprægnerede sandkasser. Deres sandkasser er både TUV og CE godkendte, hvilket er din garanti for, at sandkassen er sikker at lege i. Deres sandkasser er udførligt kontrolleret og testet på deres fabrik beliggende i det centrale Skåne.

Uanset hvilken af vores sandkasser, som du vælger, så er det en god idé at skifte sandet ud løbende i stedet for at prøve at rense det. Du kan skifte sandet ud efter behov, men det er en meget god tommelfingerregel, at skifte sandet ud en gang om året. Skal sandkassen benyttes i en institution, eller et andet sted hvor der er mange børn, der benytter sig af den samme sandkasse, så kan sandet evt. blive skiftet hyppigere. 

Sandkasser i plastik

Det er fuldstændig op til den enkelte familie, hvilken type sandkasse der passer ind i indretningen i haven. Samt hvilke behov familien har brug for, når det kommer til størrelse, og om hvorvidt det giver bedst mening at have en sandkasse i plastik, eller noget andet materiale. Det kommer naturligvis også an på, hvor meget familien ønsker at bruge sandkassen. Der findes også forskellige typer, former og størrelser, der kan bruges på vidt forskellige måder. Uanset om det er en sandkasse i plastik, en med eller uden låg eller en sandkasse i træ, så er den garanti for en masse sjove timer med underholdning og leg for børn især. 

En sandkasse af plastik, der kan lukkes når børnene er færdige med dagens leg, er bestemt et godt valg til haven i en børnefamilie. Ved at vælge en sandkasse af plastik, hvor der følger et låg med, får du både en praktisk sandkasse og en sandkasse der ser godt ud i haven. Låget af plastik sørger for, at sandet for eksempel kan beskyttes mest muligt for både forskellig nedbør, og nedfaldne blade. Det kan også fungere som en beskyttelse for forskellige dyr, der kan se sandkassen som et godt tilflugtssted. 

En sandkasse i plastik kan bidrage til et både praktisk og visuelt formål. I praktisk forstand kan den nemt og overskueligt pakkes væk, så den ikke bliver for synlig eller fylder for meget i haven, hvis du både ønsker at have en brugbar, og en pæn have på en og samme tid. Mere end nogensinde før er der brug for udeliv, og at se glæden ved at opholde sig udendørs. Særligt i sæsoner, hvor vejret er godt. Dog kan en sandkasse uden tvivl også sagtens bruges, når vejret er mindre godt. Her er der endnu en fordel i at vælge en sandkasse i plastik med låg, så I kan beskytte sandet mest muligt for regn og andet nedbør i de perioder, hvor sandkassen ikke er i brug. 

En sandkasse i plastik er genstand for underholdning i flere timer for børnene, og i mange dage i træk. Legene stopper aldrig i en sandkasse. Her er det kun fantasien, der sætter grænser for legene.

Sandkasser i træ

En god, klassisk træsandkasse giver noget helt særligt til din haves indhold. Sandkasser i træ giver først og fremmest noget visuelt til haven, men de kan også frembringe gode minder fra din egen barndom.

Det er ikke kun nostalgi der gør, at en sandkasse i træ vil passe godt ind i havens indretning. Det har også en betydning, hvordan en sådan sandkasse i træ ser ud. En sandkasse i træ kan sagtens blende ind som en del af haven, og kan give særligt børn underholdning i timevis. 

En sandkasse i træ er et helt klassisk element, som findes i mange forskellige haver. Praktisk er en sandkasse i træ et fantastisk sted at lege - for børn i alle aldre. Derudover er en sandkasse i træ også et flot element til haven, som kan samle indretningen og gøre haven til en del af hele familiens opholdssted. På den måde vil en træsandkasse i haven give mening for både børn og voksne. Hvis I så vælger en sandkasse i træ med ryglæn, vil det være endnu mere tiltalende for voksne at deltage i legen. Det vil give mulighed for en mere komfortabel funktion, idet ryglænet giver støtte til den voksne, som derved kan holde barnet ved selskab i længere tid. 

En sandkasse er en fantastisk mulighed for at give særligt børn et sted, hvor de for alvor kan udfolde deres kreative evner og bruge alle deres sanser. Her vil de kunne lege fantasifulde lege i timevis. Helt alene i deres egen fantasiverden, eller sammen med deres søskende. Sandkassen gør det også nemt for både børn og voksne, at børnene har venner på besøg. På den måde kan børnene med fordel lege udenfor, hvor de selv kan styre legene. En sandkasse i træ vil være et perfekt frirum for børn i alle aldre, og det er en nem og tilgængelig måde at sørge for, at haven er et dejligt uderum for både børn og voksne.

 

Viser 1 - 41 af 41 produkter

Brug for hjælp?