Sandkasse

Hos Ude-Leg.dk finder du Danmarks største udvalg af sandkasser i træ. Se vores mange forskellige modeller herunder.

Børn er naturligt tiltrukket af sand. Uanset om det er på stranden, legepladsens sandkasse eller i sandkassen derhjemme - de må bare sætte deres fødder i og mærke sand mellem tæerne eller begynde at bygge noget med sandet. Og vand er bare en ekstra katalysator for at have det sjovt. Sandkassen har altid været en favorit blandt de mindre børn. I sandkassen har de mulighed for at udfolde deres kreative evner og sanser til fulde. Spande og forme forvandles til kager, slotte og fantasifulde dyr. 

Sandkasse
Der er 28 varer.

Sandkasser til haven

En sandkasse er det perfekte redskab til leg i haven for mindre børn, hvor der er rig mulighed for at slippe fantasien løs når der leges. Med en sandkasse er de helt små garanteret timevis af underholdning og leg, når der bygges slotte, borge og andre kreative konstruktioner. Sand i en muslingeform med lidt græs på er for dem en lækker chokoladekage med jordbær. Fantasien sætter ingen grænser - især ikke i en sandkasse.

Med en sandkasse i din have har du endvidere mulighed for at beskæftige ungerne, mens du selv nyder det gode vejr, så du ikke behøver og bekymre dig om at de foretager narrestreger.

Bredt udvalg af sandkasser

Ud over de mange sandkasser i træ har vi også mange sandkasser i plast, hvor der er leget med designet af selve sandkassen. Sandkasserne i plast kan fås i forskellige farver og kommer primært med låg, så du undgår, at den får besøg af naboens kat. Vil du have muligheden for selv at vælge, om det skal være en sandkasse eller et badebassin, har vi også nogle kasser, hvor du selv kan vælge, om det skal fyldes med sand eller vand. Derudover har vi også en kombination, hvor der både er plads til vand og sand. Her får børnene en lille del af strandens fantastiske muligheder for leg med vand og sand. Har dit barn ikke den største lyst til at have en hel sandkasse men stadig skal have mulighed for at lave sandkager, så har vi den perfekte løsning til dette. Et bord med en aftagelig plade hvorunder, der er plads til vand eller sand.

Vi har simple kvadratiske sandkasser og mere avancerede sandkasser med fx en boks til legetøjet eller bænke til at sidde på. Du kan også vælge, om du vil have en sandkasse på jorden, eller om den skal være hævet på ben.

Skal du gå all in, så har vi pirat-sandkassen, der ligner et piratskib med sejl og ror. Her kombineres legen som pirater med sandkassens kreative rum. Du kan også vælge, om du vil have en lille sandkasse til en eller to børn, eller om du bare skal have det største af det største - en gigant sandkasse med plads til flere børn og større udfoldelse. Og så er der selvfølgelig det derimellem.

 Skal du have en billig sandkasse, hvor kvaliteten stadig er i orden, så er du kommet til det rette sted. 

Viser 1 - 28 af 28 produkter

Brug for hjælp?