Plastik legehuse

Legehuse i plastik er blevet meget udbredte de seneste par år. Huse i plast fås til fornuftige priser i mange størrelser og farver. Legehuse af plast er lette at flytte rundt på, og så kræver de stort set intet vedligehold. Legehusene i plastik fungerer både indendørs og udendørs. Har du ingen have, men ønsker at dit barn skal have et legehus, er det oplagt med et legehus i plast. Denne type legehus er nem at rengøre, da du hurtigt kan tørre den over med en klud, hvis den skulle blive beskidt. Legehusene herunder fås i mange flotte og farvestrålende farver, som stimulerer børnene og sætter gang i fantasien. Farverne kan dog falme i stærkt sollys.

Plastik legehuse
Der er 4 varer.

Legehus i plast

Et legehus i plastik, med mange flotte farver fanger især mindre børns interesse, og kan være med til at udvikle barnets kompetencer inden for leg. Udover forskellige farver kan du også vælge imellem forskellige slags/typer af huse. Vi har et bredt udvalg af plastik legehuse; den flotte villa, det solrige sommerhus, den hyggelige skovhytte og sågar et ’drømme’-hus for bare at nævne nogle stykker. Du kan derfor vælge netop det plastiklegehus, dit barn vil få størst glæde af. Inden under hvert legehus, kan du læse om det enkelte produkt. Nogle af legehusene i plast har indbygget køkken, andre har terrasser, måske et lille spisebord og nogle har kombinationer af forskellige elementer. Vægten på plastik legehusene varierer, men eftersom de alle er i plast, er der mulighed for at flytte dem andre steder hen og på den måde skabe nye rammer og omgivelser for sjov leg og kreativitet med det samme legehus. 

Find et billigt plastik legehus

Priserne varierer afhængig af, hvilket legehus du vælger, men du kan købe et plastik legehus for under 900,- kr. Et legehus i plast er et godt alternativ til dig, som ikke ønsker at ofre en mindre formue på et legeredskab, der alligevel skal skiftes ud når dit barn bliver ældre. Udover prisen er et legehus, som er lavet af plastik også en del lettere at vedligeholde, da man let kan rengøre overflader med en klud. Legehuset kan grundet dets vægt og mobilitet ligeledes anvendes indenfor, såfremt der er plads selvfølgelig. Det betyder at dit barn kan nyde godt af legeredskabet året rundt.

Det perfekte legehus til de helt små børn

Vores legehuse i plastik er perfekte til de helt små børn, da de mange flotte farver er med til at udfolde børnenes kreativitet. Legehuset kan derfor blive det perfekte tilflugtssted, når børn gerne vil lege uden de voksne. Der er ingen begrænsninger med leg i et legehus, da barnet selv vælger, hvordan huset skal indrettes. Skal der holdes teselskaber, eller skal der laves biludstilling? Det er op til dit barn at finde på legen, og med et legehus giver du fundamentet for at dit barn kan udbrede sin kreativitet.

Udendørslegehuse i træ

Plastiklegehusene har deres begrænsninger, i og med, at de skal være lette at rengøre, stuevenlige og lette at flytte rundt på. Derfor kan et legehus i træ måske være en bedre løsning for dig og dit barn, hvis der f.eks. ønskes et legetårn og måske en tilhørende rutsjebane. Vi har et stort udvalg af billige trælegehuse, som du kan finde i vores kategori. Der findes legehuse i træ i alle prisklasser, så hvis du ønsker et trælegehus fremfor plastik, men stadig til en acceptabel pris, har du stadig muligheden for at finde et legehus i høj kvalitet.

Viser 1 - 4 af 4 produkter

Filtre

Aktiverede filtre:
    Producent

    Brug for hjælp?