Vintersport

Vinter er ofte lig med sjov leg i sneen. Vi har et lille udvalg af udstyr målrettet børn og teenagere. Her kan de udstyres med en række redskaber såsom ski, kælke og snowboards, som giver en fin introduktion til sporten.  

Vintersport
Der er 8 varer.

Vintersport – udendørs leg… hele året rundt

Udendørs leg er både sundt og sjovt, men når sommeren først er gået på hæld, kan det godt være svært at overtale børnene til at trække i støvlerne og dynejakken for at gå udenfor. Derfor har vi et lille udvalg af udstyr til vintersport, som kan gøre udsigten til vinterdagene lidt lettere.

Foruden snemænd og sneboldkampe er kælkning nok den vinterbeskæftigelse, som børnene ser mest frem til, og mens resten af udelegetøjet bliver pakket ned, er det netop, som sneen begynder at falde, at kælken bliver taget frem. Her på Udeleg kan vi dog godt lide at gå lidt udover det sædvanlige, så hvorfor ikke lade børnene slå sig løs med en snowracer i høj kvalitet? Denne imponerende kælk i kraftigt stål garanterer en vild og hurtig tur ned ad bakken.

Hvis barnet er mere til holdsport end kælkning, så kan et Exit Sniper ishockey mål være vejen at gå. Målet kan stå fast på både jord og is, og så er det bare om at gå i gang med at spille. Målet passer endda de officielle NHL krav om dimensioner, så spillet skal nok føles rigtig professionelt.

Uanset hvilket vinterudstyr I vælger, så er vi helt sikre på, at muligheden for sjov udendørs leg med vores udstyr nok skal gøre det lidt lettere at få støvlerne på, når sneen begynder at falde. Det meste udendørslegetøj er designet til sommervejr, så det er ikke noget under, at børnenes leg i vinterhalvåret ofte er stillesiddende og passiv. Med dette udvalg håber vi på at gøre det nemmere at opfordre til udendørsleg hele året rundt.

Viser 1 - 8 af 8 produkter

Brug for hjælp?