El-biler

Sjove elkøretøjer bringer glæde for fartglade børn. Især elbiler og ATV'er med elmotor er meget populære blandt børn. Børne-elbiler er nemme at samle, vedligeholde, sjove at bruge og de kommer i flere forskellige modeller i flotte farver og designs, fx en cabriolet, en firhjulstrækker, en flot klassisk bil eller en flot åben elbil.
Flere børnebiler fås med en ekstra fjernbetjening til de voksne, så forældrene kan styre elbilen for de små børn. Elbilerne findes i forskellige motorvarianter. Vi har 6v, 12v, 24v og ATV.

Se vores store udvalg i motoriserede køretøjer til børn herunder. 

El-biler
Der er 69 varer.

Elbiler til børn

Hos ude-leg.dk finder du et stort udvalg af elbiler til børn. I vores sortiment finder du mærker som Jeep, Audi, BMW, Volvo, Mercedes, Toyota og Ford. Alle disse mærker har lavet velkendte modeller af deres biler om til elbiler, som der kan købes til børn. På denne måde føler de små, at de har en rigtig bil, da de kan genkende dem fra gaden. Om det er en Land Rover, motorcykel, ATV, en sportsvogn eller en klassisk bil I er ude efter, så har ude-leg.dk dem alle.  Du har også mulighed glæde barnet der er interesseret i store biler, da du kan købe en el lastbil til børn hos os.

 

John Deere elbiler og eldrevne traktorer

Til de landbrugs interesserede børn, har vi selvfølgelig også John Deere traktorer med el i vores sortiment. Vi har flere modeller, så enhver opgave kan løses med vores elbiler eller eltraktorer. Og en sikker vinder i de små børns hjerter er vores John Deere traktor med frontskovl, som selvfølgelig også er eldreven. Og hvis dette ikke er nok, så har vi også tilbehør til traktorerne som en John Deere Adventure Trailer, så der ikke mangler noget til elbilen.

 

Mere end bare en elbil til børn

Udover at vores el-biler er selvkørende og garanti for masser af timers morskab for børnene, er de desuden støjsvage og yderst miljøvenlige. Alle vores elbiler er udstyre med gummihjul, som giver bedre vejgreb uanset underlag, og desuden er disse støjsvage, hvilket naboer nok vil sætte pris på – Da vi alle ved, at børnene kan bruge mange timer med deres legetøj, og specielt en elbil.

Desuden er de fleste af elbilerne i sortimentet udstyret med musik og volumeknap, samt muligheden for tilslutning af MP3-afspiller. På den måde får børnene følelsen af en rigtig bil, og de kan køre rundt til musik i deres nye elbil.

 

Hvilken elbil skal jeg vælge til mit barn?

Elbiler til børn kommer i mange forskellige modeller, størrelser, farver og meget mere. Det er derfor vigtigt at tænker over hvad elbilen skal bruges til, hvor hurtigst den skal kunne køre, hvor mange børn skal kunne sidde i den, og selvfølgelig om det er behageligt for barnet. Husk derfor at tage barnets alder med i betragtning, når der skal købes en elbil, da nogle af dem kan køre stærkere end andre. Hvis barnet er lidt for ungt til en af de hurtigere biler, men godt kan lide fart, så har flere af modellerne i vores sortiment en forældrefjernbetjening, så de små der ikke kan styre bilen, også kan være med.

 

Derudover skader det aldrig at tage barnet med indover beslutningen. Kig derfor sortimentet du føler er passende til barnets alder igennem med ham eller hende, og se hvilken elbil han/hun kunne tænke sig.

 

Hvis der er flere børn der skal bruge elbilen, kan du vælge en elbil, som har plads til to børn. Udover de praktiske fordele med økonomi, så slipper du også for at høre på børnene diskutere om hvis tur det er til at have elbilen – på denne måde kan de gøre det sammen.

 

Tilbehør til din elbil?

Husk at du hos ude-leg.dk kan finde lækkert tilbehør til din elbil til børn. Om det er trailere, lædersæder eller en crosserhjelm til børn, så kan du finde det hos os. Hvis du vil have sikret dit barn 130%, så kan du finde en crosserhjelm, som er pyntet og farvet, så der er noget til enhvers barns smag. Tag et kig i vores bredde sortiment, og bestil din elbil til børn i dag. Husk at du kan finde mange forskellige modeller, farver og motorvarianter – perfekt til de legende børn, som godt kan lide lidt fart. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viser 1 - 69 af 69 produkter

Brug for hjælp?