El-biler

Sjove elkøretøjer bringer glæde for fartglade børn. Især elbiler og ATV'er med elmotor er meget populære blandt børn. Børne-elbiler er nemme at samle, vedligeholde, sjove at bruge og de kommer i flere forskellige modeller i flotte farver og designs, fx en cabriolet, en firhjulstrækker, en flot klassisk bil eller en flot åben elbil.
Flere børnebiler fås med en ekstra fjernbetjening til de voksne, så forældrene kan styre elbilen for de små børn. Elbilerne findes i forskellige motorvarianter. Vi har 6v, 12v, 24v og ATV.

Se vores store udvalg i motoriserede køretøjer til børn herunder. 

El-biler
Der er 48 varer.

Hos ude-leg.dk finder du et stort udvalg af eldrevne biler til børn. I sortimentet findes der mange velkendte modeller af mærkerne Jeep, Audi, BMV, Mercedes og Ford - og selvfølgelig bestemmer I selv om det skal være en rap lille sportsvogn, en cool terrængående, en klassisk model eller en ATV eller motorcykel. Til den landbrugsintresserede kan vi desuden stærkt anbefale, at tage et kik på vores John Deere traktor med frontskovl!

Mere end bare en el-drevet bil

Udover at vores el-biler er selvkørende og garanti for masser af timers morskab for børnene, er de desuden støjsvage og yderst miljø-venlige. Gummihjul giver bedre vejgreb uanset underlag, og desuden er disse støjsvage, hvilket naboer nok vil sætte pris på.

Desuden er de fleste af elbilerne i sortimentet udstyret med musik og volumeknap - samt muligheden for tilslutning af MP3-afspiller.

Viser 1 - 48 af 48 produkter

Brug for hjælp?