El-biler

Sjove elkøretøjer bringer glæde for fartglade børn. Især elbiler og ATV'er med elmotor er meget populære blandt børn. Børne-elbiler er nemme at samle, vedligeholde, sjove at bruge og de kommer i flere forskellige modeller i flotte farver og designs, fx en cabriolet, en firhjulstrækker, en flot klassisk bil eller en flot åben elbil.
Flere børnebiler fås med en ekstra fjernbetjening til de voksne, så forældrene kan styre elbilen for de små børn. Elbilerne findes i forskellige motorvarianter. Vi har 6v, 12v, 24v og ATV.

Se vores store udvalg i motoriserede køretøjer til børn herunder. 

El-biler
Der er 58 varer.

En elbil er det perfekte legeredskab til dine børn

Har du et barn, der elsker fart, og som drømmer om sin helt egen bil, så er elbilen det helt perfekte legeredskab. Når du køber en elbil til børn, giver du dit barn en legeoplevelse udover det sædvanlige, og du giver barnet mange timers sjov, hvor han eller hun kan skabe deres egne eventyr med den elektriske bil som udgangspunkt for legen.

 

Elbiler til 1 eller 2 børn

Har du flere børn, der drømmer om at køre ture sammen i deres nye elbil? Så fås børneelbiler også til to personer, hvor de kan skiftes til at være chauffør og passager. Du får mange muligheder for udviklende leg, uanset om dine børn drømmer om at køre i en Elbil fra Land Rover, Toyota, BMW eller en af de mange andre seje og sjove elbiler. Elbilen bliver her et socialt legeredskab, der skaber de perfekte rammer for skønne fælles oplevelser mellem dine børn.

Elbiler til de store børn og de lidt mindre – 6v, 12v eller 24v

Elbiler er ikke kun for store børn, og der er rig mulighed for de små også kan være med. Derfor forhandler vi elbiler i mange forskellige størrelser, hvor vores mindste modeller er 6 volt og dermed kører i et tempo, hvor børn helt ned til 2 år kan være med. Har du lidt større børn, har vi også elbiler på både 12v og 24v, der både er større og kan køre en smule hurtigere end de mindre modeller på 6v. Alle vores elbiler har en børnevenlig hastighed, og flere af modellerne har medfølgende forældrefjernbetjening, så du har muligheden for at styre bilen for de mindre børn.

Viser 1 - 58 af 58 produkter

Brug for hjælp?