El-biler til børn

Sjove elkøretøjer bringer glæde for fartglade børn. Især elbiler og ATV'er med elmotor er meget populære blandt børn. Børne-elbiler er nemme at samle, vedligeholde, sjove at bruge og de kommer i flere forskellige modeller i flotte farver og designs, fx en cabriolet, en firhjulstrækker, en flot klassisk bil eller en flot åben elbil.
Flere børnebiler fås med en ekstra fjernbetjening til de voksne, så forældrene kan styre elbilen for de små børn. Elbilerne findes i forskellige motorvarianter. Vi har 6v, 12v, 24v og ATV.

Se vores store udvalg i motoriserede køretøjer til børn herunder. 

El-biler til børn
Der er 38 varer.

Seje elbiler lavet til børn

Elektriske biler til børn er at kæmpe hit - og hos Ude-leg forstår vi hvorfor! De mange forskellige elbiler er garanti for timevis af sjov og ballade, med store smil til følge. Netop på grund af den stigende popularitet har vi et stort udvalg af elbiler til børn, store som små, i vores sortiment her på siden. Skal du bruge et elkøretøj til dit barn, så finder du det altså lige her!

Mange forskellige elbiler til børn

Er dit barn betages af de mange flotte biler som kan ses rundt om i landet? Er han eller hun måske besat af traktorer, brandbiler eller gravkøer? Eller er det bare farten som er interessant? Lige meget hvad der er årsagen, så har vi svaret her på Ude-leg. Med en el bil til børn kan i få en lille udgave af en regulær bil, til glæde for børn og de bilglade forældre.

Elbiler til børn fra de kendte mærker!

Uanset om barnet er til store firhjulstrækkere, Folkevogns “Bobbel”, veteranbiler eller superbiler som McLaren, så har vi bilen i en mini-udgave! Med mærker som Audi, VW, Toyota, Mercedes, BMW og Range Rover kan børn let komme til at køre i deres favoritbil - ofte med store smil til følge.

Vi har i vores sortiment et bredt udvalg af kendte bilmærker, lavet i miniudgaver som elektriske køretøjer til børn. Vi har ligeledes både udgaver til et enkelt barn, men også elbiler til to børn, hvis de små skal på opdagelse sammen. Ud over vores elbiler har vi ligeledes gåbiler, gokarts, ATVer  og sikkerhedsudstyr.

Via en simpel tilslutning kan bilen oplades, så barnet på ny kan få timevis af gode oplevelser og sjov i hverdagen. Flere af vores forskellige biler til børn kommer endvidere med detaljer som ekstra lys eller lydeffekter, muligheden for at tilslutte lyd eller afspilning af radio.

Vi har gjort et stort arbejde ud af beskrivelserne, så du kan læse meget mere om de enkelte bilers specifikationer. Opstår der alligevel spørgsmål? Så er vi klar til at hjælpe og rådigve!

Traktorer, lastbiler og anhængere

Det er ikke kun de smarte mini biler, sportsvogne og store 4x4 firhjulstrækkere som er populære blandt børn! Også de mange elektriske traktorer og lastbiler til børn er blandt de populære valg, hvorfor vi naturligvis har flere af begge typer til gode priser.

Er det en el traktor til børn i mangler, så har vi blandt andet John Deere traktorer i forskellige udgaver. Her er flere gear, anhængere og en bevægelig frontskovl er blandt mulighederne til de lidt ældre børn. Er det de store lastvogne som barnet holder af, så har vi flere el lastbiler til børn, i udgaver fra blandt andet Mercedes Benz.

Er det snarere motorcykler eller ATVer som trækker opmærksomheden, så har vi ligeledes en kategori fyldt med seje elektriske ATVer og dirtbikes, hvilket uden tvivl kan få det største smil på læberne.

Hvor kraftig bør elmotoren være?

Det er ikke alene sjovt at trille rundt på den elektrisk bil. Bilerne kan også være lærerige i forhold til trafikken. Mange nyere elbiler til børn er lavet i en robust kvalitet, som er lette at oplade og opbevare, ligesom de kan holde til mange timers leg.

Vi har elbiler med forskellige størrelser af elektriske motorer hvilket har stor indflydelse på barnets oplevelse med det elektriske køretøj. Hos Ude-leg har vi både elbiler til børn i 6v, 12v og 24v. Vil du kun se en type? Så findes elbiler på 6v her - og elbiler på 12-24v her.

Netop størrelsen på motoren har noget at sige i forhold til bilens kræft. Særligt for større børn kan det altså være værd at overveje, om ikke en lidt højere motorstørrelse er at foretrække, så bilen kan køre optimalt. I produktbeskrivelserne nævner vi en anbefalet alder, men er du alligevel i tvivl omkring valget skal du være velkommen til at kontakte os.

Ud over størrelsen på motoren, så har antallet ligeledes noget at sige. Flere af vores biler har mere end en motor, så der eksempelvis er 2 x 12v motorer fordelt over bilens baghjul, eller 4 x 12 v motorer, så elbilen rent faktisk er en 4x4 (firhjulstrækker). Skal bilen bruges på andre underlag end asfalt, så kan flere motorer fordelt på hjulene være en fordel. Det gælder særligt i områder med ujævnt underlag.

Gode tilbud på elbiler til børn

Bilerne kommer i forskellige varianter, i forskellige størrelser og derfor også i forskellige prisklasser. Fælles for alle vores biler er dog, at netop priserne er konkurrencedygtige og at fragten er gratis! Skal i bruge en billig elbil til børn, så er den at finde her på siden.

Vi har mange elektriske køretøjer til børn, hvilket er ensbetydende med et bredt udvalg af lækre biler af forskellig slags. Det er selvfølgelig rart med et stort udvalg, men vi forstår sagtens hvis du kommer i tvivl! Har du spørgsmål til vores produkter er du derfor mere end velkommen til at kontakte os via vores livechat, på telefon +45 3510 5600 eller på mail [email protected].

Viser 1 - 38 af 38 produkter

Brug for hjælp?