Klatre og balance

Børn elsker at klatre og balancere. Oftest til forældres store bekymring. Få lidt styr på hvor børnene klatrer ved at opsætte sjove aktiviteter på udvalgte steder. Klatre- og kravleaktiviteter er med til at udvikle børns koordineringsevne og styrke deres muskulatur. I denne kategori finder du et udvalg af produkter, der udvider mulighederne for sjov på ellers jævne overflader. Prøv f.eks. den nye dille indenfor gå på line "Slackline" eller lær at klatre med klatregreb.

Klatre og balance
Der er 11 varer.

Klatre og balance – at tage imod udfordringen

Ved at klatre og balancere kan barnet udvikle sin egen motorik og danne en dybere forståelse for sin egen krops muligheder og begrænsninger. Som man ser ved blandt andet de danske skovbørnehaver er den motoriske udvikling og evnen til selv at kunne vurdere en situation (”er det her farligt?”, ”kan jeg gøre det her?”) nogle af de vigtigste egenskaber, barnet kan kultivere i en tidlig alder. Derfor har vi på Udeleg et stort udvalg af klatre- og balanceprodukter til udendørs brug.

Slackline

Slackline er det skønneste legetøj til at gå på line. Konceptet er egentlig meget simpelt: et bredt bånd spændes mellem to punkter, f.eks. et par træer i haven, og kan derefter bruges tilfredsstillende af både nybegyndere og eksperter til at gå på line. Slackline er betydeligt lettere at lære at gå på end et almindeligt tyndt reb, og da det let kan strammes op med et spænde, er det også langt hurtigere at sætte stabilt og sikkert op. Det at gå på line er en af de absolut bedste måder at træne barnets balanceevne – og balanceevnen er en af de mest centrale egenskaber i den motoriske udvikling. Derudover er der med Slackline et enormt potentiale for aktiv og engageret leg. Barnet har mulighed for at arbejde ambitiøst hen mod et mål, og hvis man har nået et mål, er der altid nye tricks og muligheder at udforske – derfor er Slackline en sikker vej til mange års leg.

Klatregreb

Udover Slackline har vi også et stort udvalg af klatrelegetøj. De mange klatregreb kan monteres på mure, træer eller hvor det passer dig – og derefter er det bare at gå i gang med at klatre! Børn er vilde med udfordringen og spændingen i at klatre rundt, og ved at lave et sted om til klatreområde er det både muligt at fremme børnenes mulighed for at tage imod udfordringen i at eksperimentere med klatring og at sørge for at klatringen foregår på sikker vis.

Viser 1 - 11 af 11 produkter

Brug for hjælp?