OBS: Vi kører i øjeblikket udsalg. Se vores mange udsalgsvarer her

Trampoliner

At hoppe på trampolin er en sjov og udfordrende aktivitet for både voksne og børn i alle aldersgrupper. Vi har et stort udvalg af trampoliner i forskellige former, størrelser og farver. Er du på udkig efter en trampolin med høj styrke og sikkerhed, så finder du et bredt udvalg hos os. Ønsker du at skabe den bedste sikkerhed for dit barn, kan du med fordel vælge en rund trampolin. Den er mere sikker og giver mindre risiko for, at dine børn falder af, fordi den gør det nemmere for børnene at holde sig inde på midten.

Trampoliner
Der er 51 varer.

Se vores varierede sortiment af trampoliner

Hvilken trampolin skal du vælge og hvilke mærker findes der overhoved? Valget af trampoliner kan være besværligt, medmindre du tilfældigvis er ekspert på området. Vi har gjort valget af den nye trampolin til haven let – for vores trampoliner er opdelt i følgende kategorier:

Uanset hvilken type af trampolin du leder efter, så finder du den her hos os. Vi fører trampoliner fra anerkendte mærker, med mange års erfaring indenfor produktion af netop trampoliner. 

Slidstærke trampoliner i høj kvalitet - fra anerkendte brands

I vores sortiment findes forskellige typer af trampoliner og serier, fra anerkendte brands. Fælles for vores produkter er, at de kommer i en kraftig kvalitet, med fokus på både sikkerhed og levetiden er i fokus. Når du køber en trampolin, så får du altså et omdrejningspunkt for aktivitet i haven, med mange års glæde til følge.

Blandt vores mange trampolin findes blandt andet Jumpfree trampoliner. Det er en serie af trampoliner med flere fjedre og en kraftig dug, som medfører muligheden for høje spring. Med seriens sikkerhedsnet og tykke kantpuder, er sikkerheden desuden i top. Trampolinens ståldele og fjedre er varmegalvaniserede, hvilket betyder sikrer en langvarig korrosionsbeskyttelse, hvorfor du får en trampolin som holder i mange år fremadrettet, uden at kvaliteten tager skade. Jumpfree-serien fra Etan er topmodellerne i vores udvalg og har tidligere vundet Ekstra Bladets trampolintest.

En anden favorit er det hollandske mærke EXIT. De er kendt for deres trampoliner af høj kvalitet, samt for kreativiteten omkring deres design, hvor detaljerne er gennemtænkt. Også ved valget af en EXIT trampolin får du et slidstærkt produkt, som ligeledes har en lang levetid. Ligesom Jumpfree trampolinerne, så er EXITs ståldele og fjedre varmegalvaniserede, hvilket giver dem en holdbar korrosionsbeskyttelse.

Leder du efter en ny trampolin til haven, i en kvalitet som sikrer at denne også fungerer mange år ud i fremtiden? I så fald har vi et bredt sortiment af kvalitetstrampoliner her hos Ude-leg. Har du behov for hjælp til det helt rette valg, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Hvilken størrelse trampolin bør jeg vælge?’

Du skal naturligvis tage stilling til størrelsen på din nye trampolin. Her skal haven naturligvis tages i betragtning, hvorfor vi anbefaler at måle godt op på det område, hvor det tænkes at placere den nye trampolin. Det kan være en fordel med en smule plads omkring trampolinen, så det er muligt at bevæge sig omkring den. 

Der findes mange størrelsesvarianter, men der er ingen tvivl om hvad børnene oftest ønsker – størst muligt! Har i pladsen, så kan et stor variant derfor være det oplagte valg. Med det sagt, så er der naturligvis en række ting som kan tages med i overvejelserne:

  • Hvor mange skal bruge trampolinen? Har i mange børn eller besøgende, eller bliver det mere for et enkelt barn eller to?

  • Er børnene store eller små – og skal de kunne vokse med trampolinen i flere år?

  • Skal sikkerheden være i top? Mere plads øger sikkerheden, ligesom net med videre ofte vil være større, på de store trampoliner.

Samling, nedgravning eller opstilling af trampoliner

Der er ingen tvivl om at en trampolin i haven skaber fundamentet for mange timers gode stunder, ligesom det er en sund aktivitet for børn og barnlige sjæle. Med en trampolin får du eller dit barn:

  • Timevis af morsom motion

  • Bedre balance, motorik og koordination

  • Skånsom træning af særligt benmusklerne, men også kroppens “core”

Vigtigst af alt så får familien et nyt samlingspunkt, hvor børnene kan samles om en skærmfri oplevelse, som er både sund og kan bruges kreativt. Trampolinen skaber et samlingspunkt for familiens – og eventuelt nabolagets børn, og i sommerhalvåret kan børnene endda lave en hule på trampolinen og overnatte under stjernerne.

Selve glæden er der ingen tvivl om. Trampoliner har til alle tider været en oplagt mulighed for opgradering af haven. Med det kommer desværre også en enkelt opgave, som de voksne bør stå for – og det er opstilling af trampolinen.

Hvis du ønsker et mere implementeret og designmæssigt flot udseende, så kan trampolinen eventuelt graves ned. For mange kan det dog virke som en større opgave, hvorfor den almindelige trampolin her kan være et godt alternativ. Husk naturligvis installationen af sikkerhedsnet til trampolinen, så børnene ikke hopper ud eller ved siden af og kommer til skade.

Trampolinerne er relativt lette at samle, men det kan være en fordel at være to personer. For de mindre børn kan hoppeborge være et farverigt alternativ, som ikke fylder i haven, fordi de typisk er oppustelige.

Tilbehør til trampoliner - hvad medfølger?

Hvad har i egentlig brug for, for at få mest muligt ud af den nye trampolin? Der er et par ting som du bør have med i overvejelserne, når du vælger en ny trampolin. Når du kigger på de enkelte trampoliner vi har til salg, så kan du se præcis hvad du får med. Vi har ligeledes videoer, ligesom du kan læse mere detaljeret om den enkelte model.

Sikkerhedsnet & kantpude

Vi anbefaler altid opsætning af sikkerhedsnet, som typisk følger med ved købet af en trampolin. Nettet sættes op for at “fange” barnet, hvis dette under leg og hop er i fare for at ryge ud fra trampolinens område, hvilket ellers kan medføre skade. Sikkerhedsnet til trampoliner opsættes typisk på “søjler” dækket med skum eller lignende, som gør hele legen og brugen af trampolinen langt mere sikker.


I forlængelse af sikkerhedsnettet bør det ligeledes sikres, at trampolinen har en kantpude. Det er en tyk pude som dækker kanten af trampolinen, hvilket sikrer en blød landing før børnene, hvis de springer skævt. Kantpuden kan ligeledes beskytte fjedre for vind og vejr.

Stige & cover

Måske dine børn opfører sig som abekatte, men en stige kan ofte være en fordel at have med. Særligt hvis trampolinen er høj. Stigen kan ligeledes være en hjælp for de mindre børn, der ikke kan kravle op på trampolinen. Typisk følger både stigen med, når du køber en ny trampolin.

Med et klima som det danske, så bør du i særdeleshed overveje købet af et cover til trampolinen. Det er med til at beskytte trampolinen, hvilket særligt er en god idé i vinterhalvåret. Med et cover beskytter du kanten af trampolinen, ligesom også dugen (det du springer på) og kantpuden holdes tørt og rent.

Viser 1 - 51 af 51 produkter

Brug for hjælp?