Trampoliner

At hoppe på trampolin er en sjov og udfordrende aktivitet for både voksne og børn i alle aldersgrupper. Vi har et stort udvalg af trampoliner i forskellige former, størrelser og farver. Er du på udkig efter en trampolin med høj styrke og sikkerhed, så finder du et bredt udvalg hos os. Ønsker du at skabe den bedste sikkerhed for dit barn, kan du med fordel vælge en rund trampolin. Den er mere sikker og giver mindre risiko for, at dine børn falder af, fordi den gør det nemmere for børnene at holde sig inde på midten.

Trampoliner
Der er 49 varer.

En trampolin giver mange timers sjov

Køb en trampolin til din have, da den giver mange sjove stunder for både børn og voksne. En trampolin er for mange det sjoveste legeredskab til haven, fordi man kan mærke suset fra de mange hop. Det er derfor en sund og sjov aktivitet for alle aldersgrupper. Trampolinspring er en morsom motionsform, som er god for hjertet, lungerne og blodcirkulationen.

Når du anskaffer familien en trampolin, får I:

  • Timevis af morsom motion
  • Bedre balanceevne, motorik og koordination
  • Skånsom træning af benmusklerne

Trampolin til den aktive familie

En trampolin er perfekt til den aktive familie, og fordelen ved denne type af legeredskab er, at du kan dyrke motion i din baghave. Har du problemer med at få ungerne til at bevæge sig, kan du med fordel købe en trampolin. Den hjælper med at få dine børn udenfor, de får motion ved at hoppe på den, og så giver den mange timers sjov til hele familien.

Vi har et bredt udvalg

Det kan være en jungle at købe en ny trampolin, og derfor kan det være en god idé at finde ud af, hvilken form I ønsker, at den skal have. Hos Ude-leg har vi forskellige trampoliner samt tilbehør, og de fås i følgende former:

Det behøver ikke at være besværligt at installere en trampolin i din have, hvis du vil undgå at grave den ned kan du med fordel se på udvalget af almindelige havetrampoliner - her finder du både runde og firkantet modeller. Hvis du vælger en model uden sikkerhedsnet, anbefaler vi du anskaffer et, så dine børn ikke hopper ud og kommer til skade.

Mindre børn vil elske hoppeborge, fordi de er farverige og ofte har et tema. De fylder ikke i haven, fordi de er oppustelige. Er dine børn lidt større, og synes du, en trampolin vil dominere for meget, når du kigger ud i haven, er en nedgravet trampolin måske noget for dig.

JUMPFREE

Jumpfree-serien er topmodellerne i vores udvalg. Med flere fjedre og en kraftigere dug kan I springe højere, og med seriens sikkerhedsnet og tykke kantpuder er sikkerheden i top. Avynas har en lang levetid, fordi fjedre og ståldele er varmgalvaniserede, så de har en holdbar korrosionsbeskyttelse.

Brandet EXIT er et hollandsk mærke, og de er kendte for deres høje kvalitet og kreativitet. Det kan du se på trampolinernes design, hvor hver detalje er gennemtænkt. Modellerne fra EXIT er enormt slidstærke og har en lang levetid, fordi alle ståldele og fjedre er varmgalvaniserede, så de har en holdbar korrosionsbeskyttelse. Så nu er det bare at tage stilling til, hvilken trampolin du skal vælge.

Viser 1 - 49 af 49 produkter

Brug for hjælp?