Trampoliner

Trampolinspring er en sjov og sund aktivitet for alle aldersgrupper. Se vores udvalg af trampoliner i forskellige former, størrelser og i forskellige farver herunder. Kvalitetstrampoliner med høj styrke og sikkerhed. For ekstra sikkerhed, vælg en rund trampolin, hvor det er nemmere at holde sig på midten.

Trampoliner
Der er 42 varer.

Trampoliner er en sjov aktivitet for børn, unge, voksne og andre barnlige sjæle. Hos Ude-leg finder du et bredt udvalg af trampoliner herunder: firkantede trampoliner, runde trampoliner, trampoliner til nedgravning, diverse tilbehør til trampoliner samt hoppeborge. Alle vores trampoliner er af højeste kvalitet, hvorfor de har en høj sikkerhed og styrke. Derfor kan de også holde i rigtig mange år og sæsoner, uden at de tager skade af vind og vejr. Derudover har vores trampoliner tykke kantpuder – med en meget kraftig presenning – for at minimere uheld og skader blandt de hoppende.

Der er mange timers sjov, som venter én, når man køber en trampolin. At hoppe på trampolin er ligeledes den perfekte aktivitet for børn, da det både styrker motorikken, koordinationen og balancen. Børn med motoriske vanskeligheder har desuden fordel af at hoppe på trampolin 

Kom i form med vores runde og firkantede trampoliner

Det er ikke kun godt for børn at hoppe på trampolin. Voksne har mindst lige så store – hvis ikke større – fordele af at hoppe på trampolin. Man får nemlig styrket knoglerne samtidig med, at man forebygger diverse skader som ankelforstuvninger og knæskader, og derfor er runde og firkantede havetrampoliner perfekte til forebyggelse af idrætsskader. Man skal dog altid huske at hoppe forsigtigt og tage sine forholdsregler, hvorfor man bl.a. ikke skal hoppe to på samme tid. Derudover skal man passe på med at hoppe for højt, da man hurtigt kan miste balancen. 

Udover at man styrker knoglerne, og forebygger muskelskader, så kommer man også i bedre form af at hoppe på trampolin. Det er nemlig en anderledes og sjov måde at motionere på, hvor man får pulsen op, og får forbrændt nogle kalorier.

Sikre trampoliner mod stormvejr

Ønsker du at have din trampolin stående fremme hele året rundt? Og vil du gerne have sikret trampolinen mod blæst og stormvejr? Så er en nedgravet trampolin et oplagt valg. Med en nedgravet trampolin er trampolinen nemlig sikret uanset, hvor meget det end måtte blæse. 

Ønsker du en almindelig trampolin, som ikke er en nedgravet trampolin, så kan du også sikre den mod blæsevejr. Er der f.eks. kraftigt blæsevejr på vej, og har du en trampolin stående med sikkerhedsnet, så anbefaler vi, at du først og fremmest midlertidigt fjerner sikkerhedsnettet. Meget kraftig vind kan nemlig få fat i sikkerhedsnettet, og det kan få trampolinen til at flytte sig. 

Derudover er det også en rigtig god idé at fjerne fjederdugen på trampolinen – i hvert fald for en sikkerheds skyld. Du kan også med fordel placere trampolinen op ad noget læ – f.eks. et hegn eller et skur – så kraftige vindstød ikke får fat i trampolinen. 

Men vil du gerne være 100 % sikker på, at trampolinen ikke flytter sig i forbindelse med et kraftigt blæsevejr, så kan du skille trampolinen ad og pakke den væk ind i skuret eller et andet indendørs sted. 

Vedligeholdelse af din trampolin  

Alle de trampoliner du finder her på siden, er alle i den højeste kvalitet. Og de trampoliner, der holder i længst tid, er nemlig de trampoliner der er har den bedste konstruktion og kvalitet. Men vores trampoliner – og alle andre trampoliner generelt – kan tage skade, hvis de bliver misvedligeholdt. Men du kan faktisk forlænge trampolinens gennemsnitlige levetid ved hjælp af få enkle råd.

Hvis du køber en trampolin her på siden, så skal du først og fremmest sikre dig, at trampolinen står på en hel lige overflade, når den er sat op. På den måde belastes fjedre og trampolinens midtpunkt mindst muligt samtidig med, at det simpelthen føles mere behageligt for den hoppende at hoppe på trampolinen. 

Derudover skal du også løbende kontrollere din kommende trampolin. Tjek fjedre, kantpude, stålrør et par gange om året. 

Det er også vigtigt, at du ikke hopper på trampolinen med sko på. Sand, grus og mudder kan nemlig sætte grimme spor på trampolindugen, og med tiden kan de små sten laver huller i trampolindugen. Ligger der sne på trampolindugen – eller overdækningen – om vinteren, så skal du også huske at fjerne sneen løbende, da den ekstra vægt kan beskadige fjedre og trampolindugen. Og som allerede nævnt så er det også vigtigt, at der ikke hopper mere end én ad gangen på trampolinen.

 Køb din næste trampolin hos Ude-leg 

Hos Ude-leg finder du en masse trampoliner af højeste kvalitet. Du finder bl.a. mange trampoliner til nedgravning fra hollandske EXIT. Modellen EXIT Surpreme ground level i farven grøn er en rund trampolin til nedgravning. Denne trampolin til nedgravning er en ny forbedret version, og den kan monteres helt plant med jorden. Er du mere til nedgravede firkantede trampoliner, så er EXIT surpreme ground level firkantet trampolin til nedgravning også et rigtig godt valg.  

Hvis du hellere foretrækker traditionelle trampoliner, som ikke er til nedgravning, så er vores Etan inground premium gold combi deluxe trampolin svær at komme udenom. Etan er kendte for deres lange garantier og holdbarhed, hvorfor der virkelig er tale om en luksustrampolin i højeste kvalitet. Fællesnævneren for vores trampoliner er, at de leveres fragtfrit, ligesom man af vores trampoliner fås med og uden sikkerhedsnet.   

Viser 1 - 42 af 42 produkter

Brug for hjælp?