Trampoliner

Trampolinspring er en sjov og sund aktivitet for alle aldersgrupper. Se vores udvalg af trampoliner i forskellige former, størrelser og i forskellige farver herunder. Kvalitetstrampoliner med høj styrke og sikkerhed. For ekstra sikkerhed, vælg en rund trampolin, hvor det er nemmere at holde sig på midten.

Trampoliner
Der er 78 varer.

Produkter pr. side

Trampolin til haven

Trampoliner er populære som aldrig før, og på Ude-leg.dk finder du et stort udvalg af forskellige slags trampoliner, som passer til dit behov. En havetrampolin er et fabelagtigt stykke legetøj, som kan give dine børn mange timers glæde og underholdning. Ydermere er det bevist, at en trampolin er godt for dit barns sundhed og velvære, da de får motion og samtidig styrker deres motorik og generelle bevægelighed.
En trampolin til haven kan købes i mange forskellige afskygninger - både i form af pris, kvalitet og funktionalitet.  
En trampolin kan anvendes af små børn og lige såvel af voksne, og kan faktisk medvirke til at være et samlingspunkt for hyggeligt samvær mellem dig og dine børn.

Klassisk rund trampolin

De fleste vælger en rund trampolin, hvilket hovedsageligt kan skyldes, at langt størstedelen af trampoliner du finder i detailbutikkerne er af rundformat. Som udgangspunkt er der ikke den store forskel på om du vælger en rund eller firkantet trampolin, og du kan derfor fordelagtigt vælge det der passer ind til din haves udformning.  Den mest centrale beslutning du skal foretage, er egentlig om du skal have en trampolin med eller uden sikkerhedsnet.  Vores anbefaling er at du i hvert fald køber sikkerhedsnet, hvis du køber en trampolin der er hævet over jorden.

Hvis du ønsker en rund trampolin kan du se vores flotte udvalg af runde trampoliner med eller uden sikkerhedsnet i underkategorien.

Firkantet trampolin med eller uden sikkerhedsnet

En firkantet trampolin kan give lige så meget glæde og leg, som en rund trampolin vil kunne. Mange vælger faktisk en firkantet trampolin, fordi den kan være lettere at slå græsset rundt om. Vores firkantede trampoliner kan ligeledes købes med eller uden sikkerhedsnet.

Du kan se vores brede sortiment af firkantet trampoliner til haven i vores underkategori.

Trampolin til nedgravning i din have

En af de mest væsentlige ting, som du skal tage stilling til inden, at du køber en trampolin til din have, er om den skal være en trampolin du kan grave ned i jorden eller en på stativ.
Fordelen ved at købe en trampolin til nedgravning er, at sikkerheden for dit barn øges i og med at der er kortere vej ned til jorden, hvis de skulle falde ud over trampolinens radius. Derudover blæser trampolinen heller ikke væk i tilfælde af uvejr og kraftige storme. Endvidere hvis du bor tæt op ad dine naboer, kan det være hensigtsmæssigt at vælge en nedgravet trampolin, da hoppe højden ikke vil genere naboen henover hækken. Ulempen ved at vælge en nedgravet trampolin er selvfølgelig, at du skal grave et hul på minimum 30 cm, så man ikke rammer jorden når der hoppes.

Du kan se vores store udvalg af trampoliner til nedgravning i vores underkategori.

Tilbehør til din trampolin

Blandt vores kategori med tilbehør til trampoliner kan du finde springdug, fjedre, stormsikringssæt, sikkerhedsnet, stiger og meget andet til din trampolin. Som noget helt nyt har vi en basketball kurv, som kan monteres på toppen af din havetrampolin, så dine unger kan få endnu mere gavn ud af jeres trampolin.

Viser 1 - 40 af 78 produkter