Trampoliner

Trampolinspring er en sjov og sund aktivitet for alle aldersgrupper. Se vores udvalg af trampoliner i forskellige former, størrelser og i forskellige farver herunder. Kvalitetstrampoliner med høj styrke og sikkerhed. For ekstra sikkerhed, vælg en rund trampolin, hvor det er nemmere at holde sig på midten.

Trampoliner
Der er 46 varer.

En trampolin i haven giver mange sjove stunder for både børn og voksne. For mange er trampolinen det mest underholdende legeredskab til haven, fordi man mærker suset fra de mange hop. Derfor er det en sjov og sund aktivitet for alle aldersgrupper.

Med en trampolin er det ikke bare dine børn, der ryger i vejret. Det gør deres puls også. Trampolinspring er en morsom motionsform, som er god for hjertet, lungerne og blodcirkulationen.

Når du anskaffer familien en trampolin, får I:

  • Timevis af morsom motion
  • Bedre balanceevne, motorik og koordination
  • Skånsom træning af benmusklerne

Trampoliner for den aktive familie

En trampolin er perfekt for den aktive familie. For med en havetrampolin kan du bogstaveligt talt få motion ude i din egen baghave. Hvis du døjer med at få børnene til at bevæge sig mere i hverdagen, kan trampolin derfor være den optimale løsning. Det er en god måde at få dine børn udenfor, så de kan få noget frisk luft og motion.

Trampolinspring er ikke lige så anstrengende som mange andre former for motion, fordi trampolindugen gør meget af arbejdet. Suset under hoppene gør det sjovt for børnene, og tiden flyver afsted. Samtidig er springene med til at forbedre dine børns motorik og koordination. De kan også vise deres kreativitet med forskellige typer af hop.

Typer af trampoliner

Spring ud i vores udvalg af trampoliner til haven i forskellige former, farver og størrelser. Hos Ude-Leg finder du:

  • Runde trampoliner
  • Firkantede trampoliner
  • Nedgravede trampoliner
  • Hoppeborge

Vil du slippe for at grave i haven, kan du se vores almindelige havetrampoliner. Dem kan du få enten runde eller firkantede. Har du små børn, anbefaler vi en rund trampolin. En rund trampolin er mere sikker og giver mindre risiko for, at dine børn falder ud af, fordi den gør det nemmere for børnene at holde sig inde på midten. Hvis du vælger en model uden sikkerhedsnet, anbefaler vi du anskaffer et, så dine børn ikke hopper ud af jeres trampolin og kommer til skade.

Mindre børn vil elske hoppeborge, fordi de er farverige og ofte har et tema. De fylder ikke i haven, fordi de er oppustelige. Er dine børn lidt større, og synes du, en trampolin vil dominere for meget, når du kigger ud i haven, er en nedgravet trampolin måske noget for dig.

Jumpfree trampoliner

Trampolinerne fra Avynas Jumpfree-serie er topmodellerne i vores udvalg. Med flere fjedre og en kraftigere dug kan I springe højere, og med seriens sikkerhedsnet og tykke kantpuder er sikkerheden i top. Avynas trampoliner har en lang levetid, fordi fjedre og ståldele er varmgalvaniserede, så de har en holdbar korrosionsbeskyttelse. EXIT trampoliner EXIT er et hollandsk mærke af trampoliner. De er kendt for deres høje kvalitet og kreativitet. Det kan du se på trampolinernes design, hvor hver detalje er gennemtænkt. Trampolinerne fra EXIT er enormt slidstærke og har en lang levetid, fordi alle ståldele og fjedre er varmgalvaniserede, så de har en holdbar korrosionsbeskyttelse.

Tilbehør til trampolin

Under tilbehør til trampolin finder du både basalt tilbehør som stiger, kantpuder og overtræk samt sikkerhedsmæssige tilbehør som sikkerhedsnet. Har du ikke en nedgravet trampolin, kan du finde vores stormsikringssæt, så din trampolin ikke blæser væk, hvis der er storm/orkan. For inspiration til hvilken trampolin du bør vælge, kan du læse vores detaljerede trampolinguide og korte overblik over trampolintyper.

Viser 1 - 46 af 46 produkter

Brug for hjælp?