Trampoliner

Trampolinspring er en sjov og sund aktivitet for alle aldersgrupper. Se vores udvalg af trampoliner i forskellige former, størrelser og i forskellige farver herunder. Kvalitetstrampoliner med høj styrke og sikkerhed. For ekstra sikkerhed, vælg en rund trampolin, hvor det er nemmere at holde sig på midten.

Trampoliner
Der er 47 varer.

Trampoliner er en sjov aktivitet for børn, unge, voksne og andre barnlige sjæle. Hos Ude-leg finder du et bredt udvalg af trampoliner herunder: firkantede trampoliner, runde trampoliner, trampoliner til nedgravning, diverse tilbehør til trampoliner samt hoppeborge. Alle vores trampoliner er af højeste kvalitet, hvorfor de har en høj sikkerhed og styrke. Derfor kan de også holde i rigtig mange år og sæsoner, uden at de tager skade af vind og vejr. Derudover har vores trampoliner tykke kantpuder – med en meget kraftig presenning – for at minimere uheld og skader blandt de hoppende.

Der er mange timers sjov, som venter én, når man køber en trampolin. At hoppe på trampolin er ligeledes den perfekte aktivitet for børn, da det både styrker motorikken, koordinationen og balancen. Børn med motoriske vanskeligheder har desuden fordel af at hoppe på trampolin 

Kom i form med vores runde og firkantede trampoliner

Det er ikke kun godt for børn at hoppe på trampolin. Voksne har mindst lige så store – hvis ikke større – fordele af at hoppe på trampolin. Man får nemlig styrket knoglerne samtidig med, at man forebygger diverse skader som ankelforstuvninger og knæskader, og derfor er runde og firkantede havetrampoliner perfekte til forebyggelse af idrætsskader. Man skal dog altid huske at hoppe forsigtigt og tage sine forholdsregler, hvorfor man bl.a. ikke skal hoppe to på samme tid. Derudover skal man passe på med at hoppe for højt, da man hurtigt kan miste balancen. 

Udover at man styrker knoglerne, og forebygger muskelskader, så kommer man også i bedre form af at hoppe på trampolin. Det er nemlig en anderledes og sjov måde at motionere på, hvor man får pulsen op, og får forbrændt nogle kalorier.

Sikre trampoliner mod stormvejr

Ønsker du at have din trampolin stående fremme hele året rundt? Og vil du gerne have sikret trampolinen mod blæst og stormvejr? Så er en nedgravet trampolin et oplagt valg. Med en nedgravet trampolin er trampolinen nemlig sikret uanset, hvor meget det end måtte blæse. 

Ønsker du en almindelig trampolin, som ikke er en nedgravet trampolin, så kan du også sikre den mod blæsevejr. Er der f.eks. kraftigt blæsevejr på vej, og har du en trampolin stående med sikkerhedsnet, så anbefaler vi, at du først og fremmest midlertidigt fjerner sikkerhedsnettet. Meget kraftig vind kan nemlig få fat i sikkerhedsnettet, og det kan få trampolinen til at flytte sig. 

Derudover er det også en rigtig god idé at fjerne fjederdugen på trampolinen – i hvert fald for en sikkerheds skyld. Du kan også med fordel placere trampolinen op ad noget læ – f.eks. et hegn eller et skur – så kraftige vindstød ikke får fat i trampolinen. 

Men vil du gerne være 100 % sikker på, at trampolinen ikke flytter sig i forbindelse med et kraftigt blæsevejr, så kan du skille trampolinen ad og pakke den væk ind i skuret eller et andet indendørs sted. 

Vedligeholdelse af din trampolin  

Alle de trampoliner du finder her på siden, er alle i den højeste kvalitet. Og de trampoliner, der holder i længst tid, er nemlig de trampoliner der er har den bedste konstruktion og kvalitet. Men vores trampoliner – og alle andre trampoliner generelt – kan tage skade, hvis de bliver misvedligeholdt. Men du kan faktisk forlænge trampolinens gennemsnitlige levetid ved hjælp af få enkle råd.

Hvis du køber en trampolin her på siden, så skal du først og fremmest sikre dig, at trampolinen står på en hel lige overflade, når den er sat op. På den måde belastes fjedre og trampolinens midtpunkt mindst muligt samtidig med, at det simpelthen føles mere behageligt for den hoppende at hoppe på trampolinen. 

Derudover skal du også løbende kontrollere din kommende trampolin. Tjek fjedre, kantpude, stålrør et par gange om året. 

Det er også vigtigt, at du ikke hopper på trampolinen med sko på. Sand, grus og mudder kan nemlig sætte grimme spor på trampolindugen, og med tiden kan de små sten laver huller i trampolindugen. Ligger der sne på trampolindugen – eller overdækningen – om vinteren, så skal du også huske at fjerne sneen løbende, da den ekstra vægt kan beskadige fjedre og trampolindugen. Og som allerede nævnt så er det også vigtigt, at der ikke hopper mere end én ad gangen på trampolinen.

Køb din næste trampolin hos Ude-leg 

Hos Ude-leg finder du en masse trampoliner af højeste kvalitet. Du finder bl.a. mange trampoliner til nedgravning fra hollandske EXIT. Modellen EXIT Surpreme ground level i farven grøn er en rund trampolin til nedgravning. Denne trampolin til nedgravning er en ny forbedret version, og den kan monteres helt plant med jorden. Er du mere til nedgravede firkantede trampoliner, så er EXIT surpreme ground level firkantet trampolin til nedgravning også et rigtig godt valg.  

Hvis du hellere foretrækker traditionelle trampoliner, som ikke er til nedgravning, så er vores Etan inground premium gold combi deluxe trampolin svær at komme udenom. Etan er kendte for deres lange garantier og holdbarhed, hvorfor der virkelig er tale om en luksustrampolin i højeste kvalitet. Fællesnævneren for vores trampoliner er, at de leveres fragtfrit, ligesom man af vores trampoliner fås med og uden sikkerhedsnet.   

Spring trampoliner

Elsker du at hoppe højt og at udfordre dig selv? Måske vil du endda gerne forbedre dine færdigheder inden for gymnastik. Så er en springtrampolin lige noget for dig. Det er et suverænt aktivitetsredskab. Indendørs i idrætshallen og udendørs i haven. Både til gymnasten, der gerne vil træne og øve sig, men også til nybegynderen, eller dig der bare synes, at hop og spring er en sjov måde at bevæge sig på.

Spring trampoliner adskiller sig fra de helt almindelige runde havetrampoliner, ved at have en firkantet form og en noget mere effektiv affjedring. Det er med til at give mere højde på dine spring og hop, og dermed mere tid i luften til at lave forskellige tricks. Det kan for eksempel være saltomortaler, araberspring, vejrmøller og flikflak. Fjedrene i trampolinen gør, at man skal bruge færre kræfter på at hoppe højt, og på den måde bliver det nemmere at øve og udføre sine spring.

En spring trampolin er ikke kun til gymnaster, men også til aktive børn, unge og voksne. Aktivitet på en trampolin er faktisk en ret effektiv træningsform, hvor du bruger stort set hele kroppen, når du hopper. Det er en sjov og anderledes måde at bevæge sig på, og du vil med garanti hurtigt få pulsen op, opbygge muskler og forbrænde en masse kalorier. Ved trampolintræning vil du derfor opleve både fysiske- og sundhedsmæssige forbedringer over tid. Hvis du eksempelvis gerne vil tabe dig, få større kropskontrol og komme i god form, er en spring trampolin altså værd at anskaffe sig. Tiden flyver afsted, når man har det sjovt og øver sig på forskellige spring. Dine børn eller venner vil stolt vise dig, hvor højt de kan hoppe, eller de nye tricks, de har lært.

Det er ikke kun sjovt for den, der hopper, men også for dem, der kigger på. Samværet og det sociale aspekt er derfor også noget af det, der gør trampolinen til en attraktiv tilføjelse til din have. Det anbefales at tilkøbe et sikkerhedsnet til trampolinen, da det er en god beskyttelse både til de uerfarne og øvede. Som forældre bliver du derfor fri for at holde øje med dit barn på trampolinen, men i stedet vil du opleve en større tryghed i at sende dine dem ud for at lege, træne og hoppe.

Det er naturligvis også muligt at nedgrave din spring trampolin. Mange synes, at det er en fordel, fordi den ikke syner på samme måde i haven, og fordi det er en mere sikker løsning, da der ikke vil være lige så dybt at falde, hvis man skulle hoppe ved siden af. Hvis du nedgraver trampolinen, vil der i lige så høj grad ikke være brug for et sikkerhedsnet.

Trampoliner til haven

En trampolin i haven har længe været populær blandt særligt danske børnefamilier, og det giver god mening, for det vil uden tvivl være et redskab, der giver dig og din familie mange timers underholdning. En trampolin til haven vil især falde i god smag hos børnene, men mange forældre kan også se flere gode grunde til at investere i en trampolin. Deres børn får bevæget sig, og aktiviteterne på trampolinen er med til at udvikle og styrke deres motorik, balance og koordination. En trampolin i haven er et alle tiders redskab til at få mere aktivitet ind i hverdagen på en nærmest skjult måde. Trampolinen kan på den måde bidrage til at skabe naturlige motionsvaner for børnene.

Det er dejligt som forældre at opleve, at børnene selv tager initiativ til at lege udenfor, og så er det da heller ikke værst, at de samtidig får bevæget sig og får dagens omgang friske luft. Som forældre vil man blive overrasket over, hvor mange timer barnet kan bruge på trampolinen i haven og hvor mange forskellige lege, der vil udfolde sig – både i deres eget selskab, med søskende, naboen eller venner. Udover at hoppe rundt og højt kan man for eksempel lege med bolde, lære at slå kolbøtter, øve sig på forskellige spring, eller måske bare ligge og kigge op på himlen, mens man snakker med en god ven.

Små trampoliner

Børnetrampolinens lave højde gør det nemt for barnet at komme op og ned. Selvom trampolinen er lille, vil barnet stadig få en sjov hoppeoplevelse, som matcher det de mindre børn er i stand til. De små fjedre på den lille trampolin gør, at barnet ikke kommer ud af kontrol og hopper for højt, og derfor er trampolinen også sikker at bruge for børnene. Den er altså mere beregnet til sjov, spas og små hop frem de avancerede spring. Barnet kan øve sig på at lave forskellige bevægelser og udforske trampolinens muligheder i en tidlig alder. Det kan være med til at give dem en succesoplevelse med at hoppe på trampolin, før de måske prøver en af de større trampoliner. 

På de små trampoliner kan dit barn hurtigt få brændt noget energi af, mens de har det sjovt. Barnets hop og bevægelser på de små trampoliner bidrager også til at udvikle deres motorik i en positiv retning. Det har betydning, at du som forældre stimulerer dine børn fra de er små, og der er en lille trampolin et sikkert og sjovt redskab. 

Hvis det er de helt små trampoliner kan familien endda også tage den med i sommerhus, eller barnet kan få den med hjem til en legekammerat. 

 

 

 

Viser 1 - 47 af 47 produkter

Brug for hjælp?