Trampoliner

Trampolinspring er en sjov og sund aktivitet for alle aldersgrupper. Se vores udvalg af trampoliner i forskellige former, størrelser og i forskellige farver herunder. Kvalitetstrampoliner med høj styrke og sikkerhed. For ekstra sikkerhed, vælg en rund trampolin, hvor det er nemmere at holde sig på midten.

Trampoliner
Der er 33 varer.

Trampoliner er en sjov aktivitet for børn, unge, voksne og andre barnlige sjæle. Hos Ude-leg finder du et bredt udvalg af trampoliner herunder: firkantede trampoliner, runde trampoliner, trampoliner til nedgravning, diverse tilbehør til trampoliner samt hoppeborge. Alle vores trampoliner er af højeste kvalitet, hvorfor de har en høj sikkerhed og styrke. Derfor kan de også holde i rigtig mange år og sæsoner, uden at de tager skade af vind og vejr. Derudover har vores trampoliner tykke kantpuder - med en meget kraftig presenning - for at minimere uheld og skader blandt de hoppende.

Der er mange timers sjov, som venter én, når man køber en trampolin. At hoppe på trampolin er ligeledes den perfekte aktivitet for børn, da det både styrker motorikken, koordinationen og balancen. Børn med motoriske vanskeligheder har desuden fordel af at hoppe på trampolin 

Kom i form med vores runde og firkantede trampoliner

Det er ikke kun godt for børn at hoppe på trampolin. Voksne har mindst lige så store - hvis ikke større - fordele af at hoppe på trampolin. Man får nemlig styrket knoglerne samtidig med, at man forebygger diverse skader som ankelforstuvninger og knæskader, og derfor er runde og firkantede havetrampoliner perfekte til forebyggelse af idrætsskader. Man skal dog altid huske at hoppe forsigtigt og tage sine forholdsregler, hvorfor man bl.a. ikke skal hoppe to på samme tid. Derudover skal man passe på med at hoppe for højt, da man hurtigt kan miste balancen. 

Udover at man styrker knoglerne, og forebygger muskelskader, så kommer man også i bedre form af at hoppe på trampolin. Det er nemlig en anderledes og sjov måde at motionere på, hvor man får pulsen op, og får forbrændt nogle kalorier.

 Køb din næste trampolin hos Ude-leg 

Hos Ude-leg finder du en masse trampoliner af højeste kvalitet. Du finder bl.a. mange trampoliner til nedgravning fra hollandske EXIT. Modellen EXIT Surpreme ground level i farven grøn er en rund trampolin til nedgravning. Denne trampolin til nedgravning er en ny forbedret version, og den kan monteres helt plant med jorden. Er du mere til nedgravede firkantede trampoliner, så er EXIT surpreme ground level firkantet trampolin til nedgravning også et rigtig godt valg.  

Hvis du hellere foretrækker traditionelle trampoliner, som ikke er til nedgravning, så er vores Etan inground premium gold combi deluxe trampolin svær at komme udenom. Etan er kendte for deres lange garantier og holdbarhed, hvorfor der virkelig er tale om en luksustrampolin i højeste kvalitet. Fællesnævneren for vores trampoliner er, at de leveres fragtfrit, ligesom man af vores trampoliner fås med og uden sikkerhedsnet.   

Viser 1 - 33 af 33 produkter

Brug for hjælp?