OBS: Vi kører i øjeblikket udsalg. Se vores mange udsalgsvarer her

Børnecykler

De fleste voksne kan huske deres allerførste cykel - den var jo nemlig noget helt særligt. Hos ude-leg.dk husker vi endnu, første gang vi fik taget støttehjulene af cyklen, og mor eller far monterede det obligatoriske kosteskaft bag i cyklen, indtil man selv lærte teknikken, fandt den altafgørende balance - og cyklede selv! Jo, den første cykel er noget helt særligt, og vores mål er at finde den helt rigtige cykel til dit barn - hvad enten det er dreng, pige, actionhelte eller prinsesser!

Men husk - ligegyldigt hvilken cykel I vælger, så glem aldrig det vigtigste: cykelhjelmen.

Børnecykler
Der er 4 varer.

Børnecykel

Cykler til børn

En cykel kan hurtigt blive barnets bedste ven. De begynder tidligt at ville udforske det sjove transportmiddel. Her hos ude-leg har vi et bredt udvalg af seje børnecykler, som Ii kan gå på opdagelse i, når I står og skal have købt en børnecykel til børnene.

Cykler til børn er sjove og lærerige. Med støttehjul på cyklen kan børnene lige så stille lære at cykle i deres eget tempo, mens de kan føle sig absolut sikre i cykelsædet. En cykel hjælper med at træne barnets motorik, balance og opmærksomhed. Og så er det også en skøn måde at underholde børnene på.

Børnecykler i flere farver, modeller og størrelser

En børnecykel kan fås i flere forskellige farver og modeller. Er dit barn mest til Spiderman, eller måske er det Frozen, der hitter? Gå på opdagelse her på siden og find lige præcis den børnecykel, der vil passe til dit barn.

Find børnecykler i forskellige tommer. Der er blandt andet 12 tommer børnecykler og 16 tommer børnecykler, I kan vælge imellem, alt efter hvilken størrelse, der vil passe til dit barns størrelse.

Cykler med cykelkurv til børn

Når dit barn skal have en cykel, er der sikkert nogle ønsker til, hvordan cyklen skal se ud, og hvilken slags tilbehør til cyklen, der skal være. En cykelkurv til børn er smart - de kan cykle på tur og samle blomster og sten, og så pynter den også rigtig fint på den smarte, nye cykel.

Tilbehør kan også komme i form af aftagelige støttehjul. Støttehjul er perfekte, til når barnet skal være at cykle, men med tiden når det bliver let som en leg at cykle på den smarte børnecykel, så kan støttehjulene tages af, og så kan børnecyklen bruges noget tid endnu, indtil den skal skiftes ud med en større cykel, som er mindst lige så sej.

Maksimal cykelglæde til de små

Hos Ude-leg.dk har vi et bredt og spændende udvalg af cykler til børn! Udover de smarte børnecykler til både actionhelte og prinsesser, har vi ligeledes et godt udvalg af gå-biler, løbecykler, løbehjul, skateboards og rulleskøjter, til alt fra de mindste til de større børn!

Viser 1 - 4 af 4 produkter