Sandkasse med låg

Når du køber en sandkasse, kan det være en rigtig god idé at overveje en sandkasse med låg, så du let kan holde blade og andet snavs ude, samt undgå at katte besøger sandkassen. Her på Udeleg har vi et stort udvalg af sandkasser med låg, som alle er lette at åbne og lukke og er i stand til effektivt at holde sandet rent.

Der er 18 varer.

Når barnets verden udforskes gennem følesansen

Et barns følesans har to sider: en beskyttende side og en udforskende side. Det er med brug af denne sans, at dit barn udforsker verden. Den beskyttende side af følesansen er ubevidst, og får barnet til at reagere, hvis barnet rører ved noget, som er varmt, koldt eller bare ubehageligt. Den udforskende side af følesansen er den bevidste side. Den kommer til udtryk, når barnet rører ved ting eller smager på noget.

Sandkasser kan være et fuldkommen fantastisk legeredskab til børn. Det er en hel ny verden at udforske, da sand har forskellige teksturer, alt afhængig af om det er vådt eller tørt - og i høj grad af hvor meget. Prøv at sætte 3 spande op med 3 forskellige slags mudder - en med lidt vand i, en anden med lidt mere og en 3. med meget. Sandet vil ændre struktur og opførsel, og dit barn vil med garanti nyde at udforske de mange elementer og lære, hvordan sandet ændrer sig og opfører sig! Jo, barnet bliver snavset og omgivelserne skal sikkert også lige have en tur med en kost, når legen er ovre, og sandet er tørt, men dit barn vil være blevet bombarderet med en hel masse nye sanseindtryk!

Lege i sandkassen er godt for dit barn , da dets motorik bliver udfordret og styrket gennem legen med sandet. I begyndelsen vil bunken med sand logisk set bare være en bunke, men efter relativt kort tid vil barnet udvikle finmotorik, og snart vil der stå sandslotte og forskellige finurlige skabninger rundt i sandkassen.

Fantasiens verden er et fantastisk sted at være

Når børn leger, hopper de ind i fantasiens verden. Derinde kan de udforske alle deres følelser - både positive og negative følelser. I sandkassen kan de bygge et sandslot, hvor den gode prinsesse bor, og som bliver angrebet af den onde heks. Hele universet kan bygges op i sandkassen. Når børn er helt opslugte af deres fantasiverden, bliver de desuden bedre til at koncentrere sig.

I sandkassen kan børn også lege sammen. De kan sammen bygge deres fantasiverden op fra bunden. I starten vil de muligvis blive uvenner, men de lærer at lytte til hinanden og argumentere for, hvorfor prinsessen skal bo på et stort slot i stedet for i et højt tårn, eller om det er det rigtige tidspunkt for den onde heks at dø. Derigennem lærer de at være sociale med hinanden.

Sandkasser med låg

En sandkasse med låg er både en utrolig effektiv og ret simpel løsning på mange af hverdagens udfordringer. Sandkasser uden låg er oftest udsat for flere forskellige elementer og vejrets lunefuldheder. En sandkasse med låg beskytter mod regn, sne, snavs og nabolagets kæledyrs-hømhømer, som oftest er yderst uønsket!

En sandkasse med låg er ligeledes utroligt praktisk, da låget med bænk tit og ofte kan benyttes som ekstra plads til en god leg - eller bare til en lille barnenumse, når sandkassen er fyldt op med fantasifulde sandslotte og løjerlige sandskabninger.

Stor og rummelig sandkasse

Har du set, at mange af vores sandkasser både er store og rummelige, og nogle af dem måler 120x120 cm. Én stor sandkasse giver barnet mulighed for at udfolde sig, og invitere vennerne med i legen.

Du finder et bredt udvalg af forskellige typer af sandkasser hos os, vi har både nogle i træ og i plast. En sandkasse i plast kan være praktisk til de mindste børn, da målene er lidt mindre. Gå på opdagelse i vores univers og find en magisk sandkasse til dine børn.

Viser 1 - 18 af 18 produkter

Filtre

Brug for hjælp?