Børneløbehjul

Sjove begynderløbehjul til mindre børn. Løbehjulene er nemme at bruge for børnene - og hurtige at samle. Vi anbefaler at bruge de løbehjul der er specielt designet til de mindre børn, da almindelige løbehjul kan være for svære at bruge. 

Det er både en hurtig og populær måde at komme frem på. Børneløbehjul kommer i mange flotte designs og i forskellige farver, både til drenge og piger og det er med til at gøre dem lidt sejere at køre rundt på og vise frem overfor vennerne.

Børneløbehjul
Der er 9 varer.

Løbehjul til børn

Et løbehjul til børn er fantastisk underholdning for de små. Og ikke nok med det, så er det også en rigtig god måde at aktivere børnene - så får de både sjov og aktivitet i en samlet pakke.

Et løbehjul til børn kan fås i forskellige modeller fra forskellige mærker. Hos ude-leg finder du et bredt udvalg af løbehjul til børn. Tag et kig og gå på opdagelse her på siden og find lige præcis det løbehjul, som dit barn drømmer allermest om at køre rundt på.

Børneløbehjul i børnehøjde

Her finder du udvalget af løbehjul til børn. Løbehjul til børn på 5 år, 6 år og 7 år er i blandt udvalget af seje løbehjul til børn. De fleste løbehjul, vi har her på siden, er til børn, der er 5 år og derover.Løbehjulene til børn har også justerbare styr, så de både kan hæves og sænkes - så er der mange års sjov og leg i et sejt børneløbehjul.

De smarte børneløbehjul, du finder her på siden, kommer i alverdens seje farver og med fede motiver på. Skal det være et prinsesseløbehjul eller måske et løbehjul med batman? Det kan også være, børnene hellere vil have et fedt børneløbehjul med de sejeste led-hjul.

Tilbehør til børneløbehjul

Når I investerer i et børneløbehjul, er det også vigtigt at have styr på tilbehøret til børneløbehjulet. Eller nærmere sikkerheden. På siden her finder I nemlig også beskyttelsessæt. Der er albue og knæbeskyttere, så børnene kan være sikre, når de begiver sig ud på deres seje børneløbehjul.

Det er også altid en god idé med en god hjelm, når man skal ud og køre, hvad enten det er på cykel, løbehjul eller rulleskøjter. Tag et kig på vores side med hjelme og find en sej hjelm, der vil passe perfekt til det smarte, nye børneløbehjul.

Løbehjul til børn er både praktisk og sjovt

Løbehjul til børn er perfekt til at køre på til skolen, til fritidsaktiviteterne eller over til vennerne. Børneløbehjul er også praktiske i den forstand, at de er en del mindre end for eksempel en cykel - klap børneløbehjulet sammen og hav det i hånden, når I er inde og handle, eller smid det i bagagerummet hvis det skal med på ferie.

Børnene kan få timevis til at gå på deres løbehjul til børn. Der kan tegnes sjove baner med kridt på vejen, de kan køre ture med vennerne og lave små tricks. Alt sammen mens den dejlige friske luft nydes, og kroppene bliver rørt.

Børneløbehjul - til nybegynderen

Løbehjul til børn er udviklet med henblik på børn og deres motoriske udvikling. Materialet er lettere, og derfor nemmere for barnet at håndtere.

Viser 1 - 9 af 9 produkter

Brug for hjælp?