Legetårne

Et stort udvalg af forskellige legetårne i træ og plast til haven for børn. Legetårn med rutsjebane, legetårn med gynge og legetårn med klatrestativ.

Legetårne
Der er 14 varer.

Legetårnet – det ultimative center for kreativ og social leg

Legetårnet er det ultimative center for leg i haven. Alt efter modellen kan der klatres, rutsjes, gynges, leges i sand og meget andet. Hele haven kan selvfølgelig bruges til leg, men et legetårn fungerer helt naturligt som denne legs omdrejningspunkt.

Det vigtigste fokus i alle vores legetårne er mulighederne for kreativ og varieret leg. Med rutsjebaner, gyngestativer og meget mere er der altid noget at give sig til. Men måske endnu vigtigere end alle de sjove funktioner er legetårnet selv – den høje platform der midt i det hele danner centrum for legen. Legetårnet er nemlig præget af et helt særligt potentiale for kreativ leg. Tårnet kan være både eventyrslot og klubhus, sørøverskib og fængsel – det er alt sammen op til børnenes fantasi. Når legetårnet først er åbent nok til at kunne være et sørøverskib, er det snart heller ikke et problem at lade rutsjebanen være et brusende vandfald eller at lade klatrevæggen være rigning og gyngerne lianer på den farlige skatteø.

Vores legetårne er designet i flotte naturlige farver, som passer godt ind i haven. Hvert design er sjovt og kreativt men besidder samtidig en særlig neutralitet, som ikke begrænser børnenes fantasi – mens legetårnet opfordrer til fantasifuld leg, er det børnene selv, der styrer i hvad retning denne fantasi skal gå.

Legetårnet er i høj grad et mere aktivt og socialt alternativ til det almindelige legehus. Hvor legehuset, ligesom tårnet, fungerer som et godt centrum for børnenes leg, tilbyder legetårnet også en masse sunde og sjove legemuligheder, som kan realisere denne leg på en måde, som legehuset ikke kan.

Viser 1 - 14 af 14 produkter

Brug for hjælp?