Legehuse på pæle

Vores udvalg af legehuse på pæle. Højden gør oplevelsen af et legehus helt speciel - og giver nærmest fornemmelsen af at være i en træhule. Nogle modeller giver mulighed for sjovt ekstraudstyr - såsom sandkasse eller rutsjebane - og enkelte kan bygges sammen med et gyngestativ.  

Legehuse på pæle
Der er 16 varer.

Om legehuse på pæle – stedet hvor dragerne opdigtes

Der er noget helt særligt over et legehus på pæle – den ekstra højde giver et sus i maven på børnene, der sammen med venner eller søskende kan føle sig urørligt hævet over verden, når de sidder der i deres eget lille hjem.

Højden åbner op for et virvar af legemuligheder og funktioner, som ikke ville kunne lade sig gøre med et legehus på jorden. Mange af husene har både rutsjebane og altan – der er sågar nogle, som er udstyret med gyngestativ.

Hvor legehuset på jord typisk er perfekt til det enkelte barn, der kan bruge det som en privat og tryg base, er legehuset på pæle ofte et mere socialt alternativ, hvor det med altan, mange vinduer og legemuligheder byder ind til kreativ leg med venner eller søskende. Hvor legeredskaber som gynger, rutsjebaner eller hele resten af haven spiller en vigtig rolle som dele af børnenes leg, kan legehuset spille rollen som centrum for legen.

Om det så er et klubhus eller en fæstning, er legehuset altid et sted hvor børnene kan være sammen og være sig selv. Det er måske ikke i legehuset, de jager drager, men det er i legehuset, de aftaler, at dragerne gemmer sig i skoven, og at de hellere må løbe afsted for at finde dem. Legehuset på pæle er det ideelle sociale centrum for børnenes leg – stedet hvor de lærer at snakke og fantasere sammen.

Vores udvalg af legehuse på pæle er et udvalg af produkter i højeste kvalitet. Husene har et flot og idyllisk udseende som passer godt ind i haven og er designet med henblik på at fremme kreativ social leg. Her kan børnene danne venskaber, der holder for livet.

Viser 1 - 16 af 16 produkter

Filtre

Aktiverede filtre:
    Med sandkasse:

    Brug for hjælp?