Sikker betaling

Handel på ude-leg.dk skal være en sikker og tryg oplevelse. Derfor er vores shop SSL certificeret således at al kommunikation via hjemmesiden er krypteret. SSL står for Secure Sockets Layer, SSL er en krypteringsprotokol der sikrer at kun afsender og modtager kan læse informationen der sendes der imellem.

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:

EAN faktura:

Ude-leg.dk sælger primært til private og virksomheder - men også til det offentlige ( skoler, børnehaver, plejehjem o.s.v )

For at handle hos os med EAN nummer bedes du sende os en email med dine vareønsker samt levering og betalingsoplysninger herunder jeres EAN-nummer. 

Kreditkort:

Betal med kort direkte på siden - se hvilke herunder. Det er helt enkelt, og foregår på en krypteret og sikker forbindelse. 

 

Der betales med følgende kreditkort:

 • Dankort (Ingen gebyr)
 • E-Dankort (Ingen gebyr)
 • Andre betalingskort;
  • Visa (Ingen gebyr)
  • Mastercard (Ingen gebyr)
  • Mastercard debit (Ingen gebyr)
  • Visa Electron (Ingen gebyr) 

MobilePay:

Betalt nemt og sikkert via MobilePay. I kurven vælger du MobilePay og følger vejledningen her. Du skal godkende handlen på din mobiltelefon i MobilePay app'en før at den er gennemført.   

ViaBill:

ViaBill - del betalingen op i små bidder

Med ViaBill kan du købe dine varer nu, og betale når det passer dig. Det er sikkert, nemt og ganske rente- og gebyrfrit ved køb på op til 2.000 kr. Læs mere her:  ViaBill betaling

Betaling med kort håndteres af:

quickpay-logo.jpg
 

Kontooverførsel: 

NJB+v1+farver.png

Indbetaling direkte til vores konto i Regnr.: 7420 Kontonr.: 000 148 1541
Husk at skrive dit navn og ordrenummer på indbetalingen. Så snart betalingen er registreret på vores konto sendes varerne. 

Betaling på nettet

Om du betaler med Dankort (eller andre godkendte kreditkort) på Internettet, via post- og telefonordre eller om du tager kortet med i fysiske forretninger gør ingen forskel i forhold til brugen af dit kort. Du er jf. gældende dansk lovgivning sikret mod misbrug når du betaler med Dankort.

For at have sikkerheden i top anvender Ude-leg.dk virksomheden QuickPay, til at håndtere det tekniske i betalingen mellem kunde og virksomhed på Internettet  – altså mellem dig og Ude-leg.dk. Du kan læse mere om QuickPay på www.quickpay.dk.

Hvad er kontrolcifre?

Når du bruger dit betalingskort på internettet, angiver du kortnummer, kortets udløbsdato samt kortets kontrolcifre. De såkaldte kontrolcifre er indført for at øge sikkerheden ved internet-betalinger.

Kontrolcifre er et trecifret tal, som er trykt på bagsiden af langt de fleste betalingskort. Selvom du ikke har kontrolcifre på dit kreditkort, kan du stadig handle på internettet. Har du derimod kontrolcifre på dit betalingskort skal de opgives. PBS tjekker, at oplysningerne om kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre er fra samme betalingskort.

Krypteret betaling

Dankort informationerne bliver transporteret krypteret med 128 bit SSL mellem dig og QuickPay. Informationerne fra et dankort krypteres således i en browser, der understøtter SSL. Krypteringen sikrer, at uvedkommende ikke kan aflytte dine oplysninger og sikrer dermed dig og din betaling. Hverken www.ude-leg.dk eller andre har mulighed for at læse dataene. 

Efter modtagelse af Dankort informationerne, lagres disse krypteret hos QuickPay, og Dankort informationerne sendes videre mod PBS, der foretager selve trækket på dit dankort og overfører beløbet til Ude-leg.  

Betaling med Dankort vil fremgå af dit næste kontoudtog fra banken.

Det er enkelt, det er sikkert og det er samme procedure teknisk, som almindelig handel i fysiske butikker med Dankort maskiner.

Vil du vide mere?

Du kan finde mere nyttig information om sikkerhed på nettet på Forbrugerstyrelsens website www.forbrug.dk

Logo-Emærket.png

E-mærket

Vi er medlem af emærket hvor du gratis kan få råd og vejledning. 

Se mere på www.emaerket.dk/ude-leg.dk


Producenter

Brug for hjælp?