OBS: Vi kører i øjeblikket udsalg. Se vores mange udsalgsvarer her

Trampolin til nedgravning

Vores udvalg af trampoliner til nedgravning. De fleste trampoliner kan graves ned - nedenstående modeller er blot designet til dette. Dette ses f.eks. i kantpuden der er udstyret med lufthuller, således at luften kan cirkulere under spring. Modsat vil springdugen føles træg. Derudover er rammen bygget til nedgravning, således at hullet nedenunder ikke skal graves så dybt. 

Fordelen ved nedgravning er at trampolinen ikke synes af så meget i haven - og de farlige fald fra trampolinen man minimeres. Flere modeller kan fåes med sikkerhedsnet der forøger sikkerheden. Læs mere nederst på siden her.

Trampolin til nedgravning
Der er 21 varer.

Hos Ude-leg finder du et bredt udvalg af trampoliner til nedgravning. Trampoliner til nedgravning udmærker sig ved, at de netop er gravet ned i modsætning til almindelige ovale og firkantede trampoliner. Rent visuelt er de ikke lige så dominerende i haver, og derfor er en trampolin til nedgravning også et populært valg blandt mange. Har man små børn, så er der også mange gode argumenter for at vælge en trampolin til nedgravning: Der er nemlig ingen fare for, at børn - eller andre - falder ned fra høje højder som ved en almindelig trampolin. Uanset om du er på udkig efter en firkantet trampolin til nedgravning eller en oval trampolin til nedgravning, så finder du begge slags trampoliner - og mange andre - her hos Ude-leg. 

Trampolin til nedgravning - god sikkerhed 

Alle vores trampoliner er i højeste kvalitet, hvorfor sikkerheden også er i højsædet. Men hvis man udelukkende går efter en nedgravet trampolin, så er man garanteret markedets sikreste trampoliner. Man skal dog være opmærksom på, at den nedgravede trampolin skal opfylde en række sikkerhedskrav, som det fremgår i de forskellige brugsanvisninger. Der må f.eks. ikke være nogen risiko for, at man falder ned mellem trampolinen og udgravningens kant. Derudover må den nedgravet trampolins overflade selvfølgelig ikke ramme jorden, når man hopper på den.

Uanset om man vælger en firkantet trampolin til nedgravning eller en oval trampolin til nedgravning, så skal man ikke budgettere med stormsikring, da nedgravede trampoliner bliver på stedet under uvejr. 

Køb en nedgravet trampolin hos os 

Hos Ude-leg finder du et bredt udvalg af trampoliner til nedgravning. Hvis du leder efter en firkantet trampolin til nedgravning, så er EXIT Supreme Ground Level et rigtig godt bud på en nedgravet trampolin. Lige præcis denne trampolin har indtaget førstepladsen, som vores mest solgte trampolin de sidste par år. Det skyldes bl.a., at trampolinen har et rammeløst design, hvorfor børn og voksne hopper i niveau med overfladen. Derfor er det meget nemt at hoppe af og på, på denne firkantet trampolin til nedgravning.

Hvis du foretrækker en oval trampolin til nedgravning, så er Exit Interra Ground level i rund også en rigtig godt bud. Denne trampolin har dobbelte koniske fjedre, hvilket giver en rigtig pæn springhøjde. Luften kan nemt slippe væk, når man hopper på denne trampolin ved hjælp af det unikke ventilationssystem i beskyttelseskanten og springmåtten. Mange af vores modeller fås med sikkerhedsnet, hvilket selvfølgelig forøger sikkerheden. 

Viser 1 - 21 af 21 produkter

Brug for hjælp?