Klatregreb

Vi har et stort udvalg af klatregreb som let kan monteres, lige hvor det passer dig. Børn er vilde med udfordringen og spændingen i at klatre rundt og ved at lave et sted om til klatreområde, er det både muligt at fremme børnenes mulighed for at tage imod udfordringen i at eksperimentere med klatring og at sørge for, at klatringen foregår på sikker vis.

Der er 2 varer.

Klatregreb til vægge i høj kvalitet

Der kan være stor forskel på kvaliteten af de klatregreb, som man kan købe på markedet. Vigtigst af alt er kvaliteten, da sikkerhed er en væsentlighed, når man klatrer. Hos Ude-leg går vi meget op i at de klatregreb, vi sælger har en høj kvalitet og lang holdbarhed. Vi sælger kun klatre komponenter fra førende kvalitetsproducenter så som Makak Climbing, der igennem 20 år har udviklet og produceret klatregreb og andet klatregrej. De forskellige klatresten kan købes i flere farver og størrelser samt i over 70 forskellige former og designs.

Klatregreb til børn

Klatring er en fantastisk måde at træne dine børns motorik og koordination, og har du ingen have til at placere en klatrevæg, så kan du faktisk forvandle børneværelset til en klatrestation. Klatregrebene kan både monteres på mursten, beton og træplader. Vi anbefaler at man bruger ca. 8-10 klatregreb eller sten pr. kvadratmeter, men afstanden mellem grebene afhænger selvfølgelig af barnets alder og størrelse. Til de helt små kan vi anbefale vores klatresten til børn, som er formet til at være skånsomme mod deres hænder, de har nemlig hverken skarpe eller spidse kanter.

Hvordan skal grebene placeres?

Der er ingen regler for, hvordan man bygger sin klatrevæg op, men en god tommelfingerregel er dog, at du deler dine klatregreb op i to bunker. I den ene bunke lægger du de ”nemme” sten, og i den anden bunke de sten der er lidt sværere at få et godt greb om. De gode komponenter skal fordeles jævnt udover klatrevæggen, hvor de nederste greb skal være i højde med dit barns skuldre. Efterfølgende kan du placere de svære klodser, og husk at placer dem med en afstand der er hensigtsmæssigt i forhold til dit barns størrelse.

Husk sikkerheden

I private hjem er der ingen regler omkring sikkerhed i relation til en klatrevæg. Vi anbefaler dog at man anskaffer et lille faldunderlag, så dit barn ikke falder og slår sig. Derudover bør du være opmærksom på, at der ikke er nogle skarpe eller hårde genstande i nærheden af klatrevæggen som fx en radiator.

Godt tilbud på klatreudstyr

I ovenstående kategori finder du et stort udvalg af klatregreb til børn såvel som voksne. Vi har mange forskellige farver og former, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af grebene. Selvom vi er kvalitetsbevidste skal du ikke snydes, og vi sørger altid for at have et godt tilbud, så du får billige klatregreb til den bedst mulige pris.

.

 

Viser 1 - 2 af 2 produkter

Brug for hjælp?