OBS: Vi kører i øjeblikket udsalg. Se vores mange udsalgsvarer her

Legehuse på jord

Vores udvalg af legehuse der kan placeres direkte på jorden. Bemærk at der til enkelte legehuse kan tilkøbes gulv.

Ønsker du at se vores fulde udvalg af legehuse, så klik her.

Legehuse på jord
Der er 24 varer.

Om legehuse på jord – den trygge base

Mens legehuset på pæle åbner op for masser af sjove lege med både rutsjebaner og gynger, er der en helt særlig hyggelig stemning over det lille legehus på jorden. Selvfølgelig er et legehus, uanset om det står på pæle eller på jorden et sjovt legetøj, men i barnets verden er et legehus også meget mere end det. Et legehus er en sikker base, et sted hvor man kan udfolde sig selv, gemme sig, snakke med sine venner eller være alene, hvis man er trist. Legehuset er et lille personligt hjem, hvor det er barnet selv, der bestemmer.

Her er vores legehuse på jord i en helt særlig kvalitet. Langt de fleste er designet således, at de netop fremmer den kreative refleksion hos barnet, der kommer til udtryk, når legehuset ikke bare er et legetøj men også er både samlingssted og base. Nogle af legehusene er udstyret med gyngestativ eller rutsjebane, men generelt er der skruet en smule ned for disse sjove ekstrafunktioner ved legehusene på jord.

I stedet for disse funktioner er der fokus på et trygt og indbydende udseende, som falder glimrende i et med haven. Mange af legehusene har desuden både vinduer og terrasse som yderligere fremmer en vis åbenhed mellem have og hus. Denne balance mellem åbenhed og selvstændighed giver barnet mulighed for at lege på egne præmisser. Barnet kan vælge at invitere dig med ind, eller det kan vælge at være alene. Barnet kan løbe ud i verden for at udforske og lege vildt, og det kan trygt vende tilbage til sin base. På mange måder fungerer et legehus som centrum for barnets udendørs leg. Det er derfra, barnet løber afsted, når det skal ud at lege, og det er dertil, det vender tilbage, når det er blevet mæt af indtryk.

Vores udvalg af legehuse på jord er et udvalg af huse i høj kvalitet med rig mulighed for at lege socialt såvel som alene. Husene er designet med øje for at fremme børns udvikling og kreativitet. Her kan børnene forme nogle af deres bedste minder.

Viser 1 - 24 af 24 produkter

Filtre

Brug for hjælp?