Firkantet trampolin

Et lille udvalg af firkantede / kvadratiske trampoliner. Retangulære eller firkantede trampoliner giver et stærkere spring end en traditionel, rund trampolin. De firkantede trampoliner findes i forskellige størrelser – med og uden sikkerhedsnet. Derudover er enkelte af trampolinerne specialdesignet til nedgravning. Læs mere om de firkantede trampoliner nederst her på siden under produktoversigten. 

Firkantet trampolin
Der er 24 varer.

Hos Ude-leg finder du et spændende udvalg af firkantede trampoliner. I modsætning til runde trampoliner, så bliver de firkantede trampoliner benyttet til stævner og konkurrencer – men også på eliteniveau til OL. Har du derfor ambitioner om at blive en dygtig springgymnast, så er en firkantet trampolin lige sagen. Grunden til at de firkantede trampoliner bliver benyttet af professionelle gymnaster er, at man med en firkantet trampolin får et meget højere spring, hvilket giver meget mere tid til at slå saltomortaler, flikflak, araberspring mv. Uanset om du søger en traditionel firkantet trampolin, en firkantet trampolin til nedgravning samt en kvadratisk eller rektangulær trampolin – både med eller uden sikkerhedsnet – så er Ude-leg det rigtige sted at søge.  

Bliv en bedre springgymnast med en firkantet trampolin 

Hvis man gerne vil dygtiggøre sig inden for springgymnastik, så er det en firkantet trampolin, man skal have fat i. Som allerede nævnt får man meget mere kraft i sine spring, ligesom man nemmere kan øve teknik med firkantede trampoliner. Ydermere får man meget mere jævne spring uanset, hvor på den firkantede trampolin man hopper – det samme gør sig selvfølgelig gældende med en firkantet trampolin til nedgravning.

Firkantede trampoliner er også populære blandt springgymnaster, da springene bliver mere forudsigelige, ligesom man får mere kontrol og præcision i sine spring. På den måde kan springgymnaster nemmere træne teknisk svære spring – og så hjælper det jo også, at man virkelig kan hoppe højt på vores firkantede trampoliner. 

Hos Ude-leg anbefaler vi altid, at man køber en firkantet trampolin med sikkerhedsnet, hvis man har børn eller andre, som er uerfarne i at lave tricks og hoppe på firkantet trampolin. Vi kan bl.a. tilbyde vores EXIT ‘Elegant’ premium firkantet trampolin i sort, som er en af vores bestsellere. Der er tale om en 2019 model - med sikkerhedsnet - som har et utroligt flot og holdbart design. 

Hvis den firkantede trampolin bare ikke kan blive stor nok, så er en stor firkantet trampolin fra Sportsjumper XL måske sagen. Denne store, firkantede trampolin har en hoppeflade på hele 11 m2, og derfor er der masser af plads til at hoppe på. 

REGLER FOR TRAMPOLIN I HAVEN

Uanset hvilken trampolin du vælger, er det en god idé at placere den et sted i haven, som ikke er generende for naboerne. Trampoliner er dog ikke omfattet af byggeloven, hvorfor du i princippet kan placere den helt op ad skellet – og det gælder uanset hvilke trampoliner, der er tale om; herunder firkantede trampoliner.

Selvom du som udgangspunkt kan placere din firkantet trampolin lige, hvor du har lyst til i haven, er det alligevel en god idé at tage hensyn til sine naboere. Ved du allerede nu, at dine naboer nok vil blive generet af en trampolin i haven, kan du med fordel overveje en firkantet trampolin til nedgravning. På den måde bliver dine naboer ikke i lige så høj grad generet, da børn, eller andre, ikke i lige så høj grad kan kigge ind i naboens have, når de hopper på trampolinen. 
 

Firkantet trampolin til nedgravning 

Der er også mange fordele med en firkantet trampolin til nedgravning. Først og fremmest er det en mere sikker løsning, da man ikke skal frygte at børn og andre falder ned oppe fra højder, hvor man kan komme til skade. Yderligere er en firkantet trampolin til nedgravning stormsikret, da den ikke kan lette under voldsomme vindforhold. Vi anbefaler bl.a. vores Exit Intera Ground Level, som er en meget populær nedgravningstrampolin med indbygget fodbeskyttelsessystem.    

Det er både sjovt og sundt at hoppe på trampolin. Det er samtidig en aktivitet, hvor både børn og voksne kan være med, og derfor er der mange gode grunde til at købe en firkantet trampolin.

Fordele ved firkantede trampoliner

Firkantede trampoliner er en fantastisk investering for alle, der ønsker at have det sjovt og samtidig forbedre deres springteknik. Her hus Ude-leg har vi et stort udvalg af firkantede trampoliner, perfekte til alle aldre og niveauer.

En af de største fordele ved firkantede trampoliner er, at de giver dig mulighed for at udføre imponerende tekniske spring, som saltomortaler, flikflak og araberspring. Dette skyldes blandt andet trampolinens form og kvalitet, som giver dig mere tid i luften og dermed mulighed for at udføre mere komplekse spring. Dette gør firkantede trampoliner til det foretrukne valg for professionelle gymnaster og konkurrencedeltagere, men potentielt også for have-gymnasten, som blot ønsker at have det sjovt.

En anden stor fordel ved firkantede trampoliner er, at de giver mere jævne spring. Uanset hvor du hopper på trampolinen, vil du opleve en ensartethed i springene, som du ikke finder på runde trampoliner. Dette skyldes den firkantede form, som skaber en mere stabil hoppeflade og eliminerer de "døde zoner", der typisk findes på runde trampoliner.

Vi tilbyder også firkantede trampoliner til nedgravning, som er en ideel løsning, hvis du ønsker en mere sikker trampolin, der ikke er højere end jorden. Disse trampoliner er også stormsikre, da de ikke kan lette under voldsomme vindforhold. Endelig er vores firkantede trampoliner ikke kun sjove og sundere alternativer til andre former for træning, men de kan også hjælpe dig med at forbedre din balance og koordinering.

Så hvis du ønsker at have det sjovt og samtidig forbedre dine springteknikker, så er en firkantet trampolin fra vores webshop det helt rigtige valg for dig. Vi tilbyder et stort udvalg af firkantede trampoliner i forskellige størrelser og designs, så du kan finde den perfekte trampolin til dit behov. Bestil nu og få en firkantet trampolin leveret lige til døren!

Viser 1 - 24 af 24 produkter

Brug for hjælp?