Firkantet trampolin

Et lille udvalg af firkantede / kvadratiske trampoliner. Retangulære eller firkantede trampoliner giver et stærkere spring end en traditionel rund trampolin. De firkantede trampoliner fåes i forskellige størrelser - med og uden sikkerhedsnet. Derudover fås enkelte af trampolinerne specialdesignet til nedgravning. Læs mere om de firkantede trampoliner nederst her på siden under produktoversigten. 

Firkantet trampolin
Der er 10 varer.

Om firkantede trampoliner

Hvis du overvejer at købe en trampolin, skal du overveje formen på denne inden købet. Trampoliner findes i en række forskellige former og hver type har sit eget formål. De runde trampoliner er gode til nogle ting - men ønsker du et højere spring og mere plads for dig og dine børn vil de firkantede trampoliner være mere egnede til dig.

Hvad er den store forskel på en rund og en firkantet trampolin?

En rund trampolin er designet således at alle fjedre aktiveres under spring. Dette giver et jævnt og kontrolleret spring - der samtidigt naturligt leder springeren ind imod midten, hvor springet er blødest.

På en firkantet trampolin er springet ikke kontrolleret. Det er jævnt fra den ene ende til den anden. Hver fjeder reagerer forskelligt afhængigt af hvor på trampolinen man springer. Dette betyder at springeren får det bedste spring uanset hvor afsættet er på trampolinen. 

Det frie spring, som en firkantet trampolin tilbyder, er god til træning indenfor en række sportsgrene, trampolinøvelser og fritidsbrug. Men springet betyder også, at du bør overveje et sikkerhedsnet for at undgå, at børn ved et uheld bliver kastet af trampolinen, når de udfører tricks / avancerede spring. 

Popularitet af de firkantede trampoliner 

På grund af det mere jævne spring, som en firkantet trampolin giver, er det kun denne type, man benytter i konkurrencespring. De bliver brugt til gymnastik - og selv under de Olympiske lege. De er populære hos familier hvor børnene går til gymnastik, tumlastik eller cheerleading. De er derudover bedre at lave tricks på da man ikke bliver ledt ind på midten som ved en rund trampolin.

Når det kommer til valget af trampolin betyder det meget hvordan den er bygget. En rund trampolin har cirklens styrke og skal derfor ikke modstå så store kræfter som en firkantet skal. Ved de firkantede trampoliner skal stålet derfor være af en højere kvalitet - for at kunne modsvare kræfterne under et spring.

 

 

Viser 1 - 10 af 10 produkter