OBS: Vi kører i øjeblikket udsalg. Se vores mange udsalgsvarer her

Firkantet trampolin

Et lille udvalg af firkantede / kvadratiske trampoliner. Retangulære eller firkantede trampoliner giver et stærkere spring end en traditionel rund trampolin. De firkantede trampoliner fåes i forskellige størrelser - med og uden sikkerhedsnet. Derudover fås enkelte af trampolinerne specialdesignet til nedgravning. Læs mere om de firkantede trampoliner nederst her på siden under produktoversigten. 

Firkantet trampolin
Der er 21 varer.

Hos Ude-leg finder du et spændende udvalg af firkantede trampoliner. I modsætning til runde trampoliner, så bliver de firkantede trampoliner benyttet til stævner og konkurrencer - men også på eliteniveau til OL. Har du derfor ambitioner om at blive en dygtig springgymnast, så er en firkantet trampolin lige sagen. Grunden til at de firkantede trampoliner bliver benyttet af professionelle gymnaster er, at man med en firkantet trampolin får et meget højere spring, hvilket giver meget mere tid til at slå saltomortaler, flikflak, araberspring mv. Uanset om du søger en traditionel firkantet trampolin, en firkantet trampolin til nedgravning samt en kvadratisk eller rektangulær trampolin - både med eller uden sikkerhedsnet - så er Ude-leg det rigtige sted at søge.  

Bliv en bedre springgymnast med en firkantet trampolin 

Hvis man gerne vil dygtiggøre sig inden for springgymnastik, så er det en firkantet trampolin, man skal have fat i. Som allerede nævnt får man meget mere kraft i sine spring, ligesom man nemmere kan øve teknik med firkantede trampoliner. Ydermere får man meget mere jævne spring uanset, hvor på den firkantede trampolin man hopper - det samme gør sig selvfølgelig gældende med en firkantet trampolin til nedgravning. 

Hos Ude-leg anbefaler vi altid, at man køber en firkantet trampolin med sikkerhedsnet, hvis man har børn eller andre, som er uerfarne i at lave tricks og hoppe på firkantet trampolin. Vi kan bl.a. tilbyde vores EXIT ‘Elegant’ premium firkantet trampolin i sort, som er en af vores bestsellere. Der er tale om en 2019 model - med sikkerhedsnet - som har et utroligt flot og holdbart design. 

Hvis den firkantede trampolin bare ikke kan blive stor nok, så er en stor firkantet trampolin fra Sportsjumper XL måske sagen. Denne store, firkantede trampolin har en hoppeflade på hele 11 m2, og derfor er der masser af plads til at hoppe på.  

Firkantet trampolin til nedgravning 

Der er også mange fordele med en firkantet trampolin til nedgravning. Først og fremmest er det en mere sikker løsning, da man ikke skal frygte at børn og andre falder ned oppe fra højder, hvor man kan komme til skade. Yderligere er en firkantet trampolin til nedgravning stormsikret, da den ikke kan lette under voldsomme vindforhold. Vi anbefaler bl.a. vores Exit Intera Ground Level, som er en meget populær nedgravningstrampolin med indbygget fodbeskyttelsessystem.    

Det er både sjovt og sundt at hoppe på trampolin. Det er samtidig en aktivitet, hvor både børn og voksne kan være med, og derfor er der mange gode grunde til at købe en firkantet trampolin.

Viser 1 - 21 af 21 produkter

Brug for hjælp?