Trick løbehjul

Trickløbehjulet er en forstærket udgave at det typiske løbehjul, hvor fokus er på delenes styrke, for at kunne holde til de kræfter løbehjulet udsættes for under brug. En del af sporten ved at køre på løbehjul er de mange forskellige hop-, spring- og glidestunts man kan udføre med det – men løbehjulet kan selvfølgelig også bruges til normal kørsel. Vi har trick løbehjul for begyndere op til de meget erfarne løbere.

Trick løbehjul
Der er 21 varer.

Trickløbehjul til børn

Et trickløbehjul giver potentiale for mange timers sjov. Trickløbehjulet er fantastisk motion, og det er også en god måde at komme rundt på, når barnet skal i skole eller besøge sine venner.

Det er naturligvis vigtigt, at dit barn lærer at køre på løbehjul, før han eller hun begynder at lave tricks. Det kan være lidt svært i begyndelsen, men det er det hele værd, for når dit barn først har lært at køre på løbehjulet, er de klar til at lave tricks. Det er vigtigt, at du finder et løbehjul, der er godt til tricks. Vores trickløbehjul er mere hårdføre end et normalt løbehjul og kan derfor holde til belastningen fra landinger og grinds.

Der er mange forskellige tricks, man kan lære på løbehjul

Dit barn får muligheden for at lære mange forskellige fede løbehjulstricks. Eksempelvis kan barnet lære at lave tailwhips, grinds og andre manøvrer. Det er naturligvis vigtigt, at man øver sig, inden man begynder at lave tricks. Det tager tid at blive god til det, men når først dit barn er blevet god, er det rigtig sjovt at lave tricks, der med sikkerhed vil imponere vennerne.

Viser 1 - 21 af 21 produkter

Filtre

Aktiverede filtre:
    Kugleleje:
    Hjul dimensioner:

    Brug for hjælp?