Trick løbehjul

Trickløbehjulet er en forstærket udgave at det typiske løbehjul, hvor fokus er på delenes styrke, for at kunne holde til de kræfter løbehjulet udsættes for under brug. En del af sporten ved at køre på løbehjul er de mange forskellige hop-, spring- og glidestunts man kan udføre med det – men løbehjulet kan selvfølgelig også bruges til normal kørsel. Vi har trick løbehjul for begyndere op til de meget erfarne løbere.

Trick løbehjul
Der er 19 varer.

Trick løbehjul til børn

Et trick løbehjul giver potentiale for mange timers sjov. Trickløbehjulet er fantastisk motion, og det er også en god måde at komme rundt på, når barnet skal i skole eller besøge sine venner.

Det er naturligvis vigtigt, at dit barn lærer at køre på løbehjul, før han eller hun begynder at lave tricks. Det kan være lidt svært i begyndelsen, men det er det hele værd, for når dit barn først har lært at køre på løbehjulet, er de klar til at lave tricks. Det er vigtigt, at du finder et løbehjul, der er godt til tricks. Vores trickløbehjul er mere hårdføre end et normalt løbehjul og kan derfor holde til belastningen fra landinger og grinds.

Gode steder at køre på trick løbehjul 

Der findes efterhånden en hel del skater-områder, hvor bl.a. børn og unge kan udfolde sig på trick løbehjul. Her kan der prøves kræfter med hop, ramper i varierende sværhedsgrader, slides og meget andet.

Men hos Ude-leg finder du også
ramper og tilbehør, som f.eks. kan sættes op på terrassen derhjemme – eller måske ude på den stilfærdige villavej? Med en rampe til trick løbehjul kan børn f.eks. øve sig på at hoppe eller lave andre tricks. Vores ramper kan sammensættes på mange forskellige måder, så de f.eks. kan blive mere udfordrende, hvis der er behov for det. 

Der er mange forskellige tricks, man kan lære på løbehjul

Dit barn får muligheden for at lære mange forskellige fede løbehjulstricks. Eksempelvis kan barnet lære at lave tailwhips, grinds og andre manøvrer. Det er naturligvis vigtigt, at man øver sig, inden man begynder at lave tricks. Det tager tid at blive god til det, men når først dit barn er blevet god, er det rigtig sjovt at lave tricks, der med sikkerhed vil imponere vennerne.

Billige trick løbehjul

Er du på udkig efter et billigt trick løbehjul, finder du en masse forskellige her på siden, som ikke sprænger dit budget. Hos Ude-leg har vi billige trick løbehjul på lager fra førende producenter som RASK, MCU Sport og MV Sports.

Ønsker du et trick løbehjul, hvor der hverken er sparet på design eller funktionalitet, kan du passende kigge i retning af dette RASK PRO A+ GOLD trick løbehjul, som er topmodellen fra RASK. Her får du et løbehjul, som netop er designet til at køre på ramper, da løbehjulet har HIC kompression, som giver en perfekt stødabsorbering. Løbehjulet er desuden forsynet med 110 millimeter hjul med fælge af aluminium, ligesom løbehjulet har de populære kuglelejer med ABEC-9, der giver en hurtig og let acceleration.

Må det nye trick løbehjul gerne have masser af farver og attitude, er dette
RASK Prospect FULL Neocrome trick løbehjul måske noget for dig? Her får du et utroligt flot løbehjul i højeste kvalitet. 

Du kan også kigge nærmere på dette
Extreme trick løbehjul 6.0 i farven lilla/lime fra MCU Sport. Her får du det perfekte trick løbehjul til den ambitiøse begynder, der ikke vil gå på kompromis med materialevalg og design. Løbehjulet har store lejer, hvilket sikrer øget styrke og holdbarhed, og så tager det ingen tid at samle. Du skal blot sørge for at montere styret og efterspænde bolte på clampen – og så er du ellers klar til at tage dit nye, smarte løbehjul i brug.

Trick løbehjul – få en sund og aktiv hobby


Det, som alle vores trick løbehjul har til fælles, er, de først og fremmest er forbeholdt børn og unge. Ikke desto mindre kan voksne også prøve kræfter med vores trick løbehjul. Du skal bare være opmærksom på max belastningen af vægt på det enkelte løbehjul. Nogle af vores trick løbehjul kan tåle en max belastning på 120 kg, mens andre kan tåle en mindre belastning på 100 kg.

Uanset om du skal bruge et trick løbehjul til at lave tricks eller ej, er det også bare en sjov og anderledes måde at transportere sig på. Hvis du ikke nødvendigvis udelukkende søger et trick løbehjul, kan du kigge nærmere på vores brede udvalg af mere klassiske løbehjul – vi har både løbehjul med eller uden motor.  

Viser 1 - 19 af 19 produkter

Filtre

Aktiverede filtre:
    Kugleleje:
    Hjul dimensioner:

    Brug for hjælp?