Trick løbehjul

Trickløbehjulet er en forstærket udgave at det typiske løbehjul, hvor fokus er på delenes styrke - for at kunne holde til de kræfter løbehjulet udsættes for under brug. En del af sporten ved at køre på løbehjul er de mange forskellige hop-, spring- og glidestunts man kan udføre med det - men løbehjulet kan selvfølgelig også bruges til normal kørsel. Vi har trickløbehjul for begyndere op til de meget erfarne løbere.

Trick løbehjul
Der er 31 varer.

Generelt om trickløbehjul

Trick løbehjul også kaldet stuntløbehjul, stunt scooter eller bare scooters - er blevet ret udbredt i hele Danmark og er populært i både skolegården, klubben eller derhjemme. Det er en sportsgren der både kan udøves af børn og voksne. 

Et trick løbehjul er en robust variant at et standard løbehjul, der er bygget med øje for at det vil blive udsat for en mere hårdfør behandling end et almindeligt løbehjul. Løbehjulet kan som regel ikke justeres hverken i højden eller foldes sammen. For at give løbehjulet styrke er det samtidigt konstruereret i kraftigere materialer - og vejer derfor også mere end et normalt løbehjul. Mange modeller har derudover også indbygget støddæmpning.

Trickløbehjul er designet til brug på vej eller i skater-parker - og er velegnet til at lave tricks og køre på ramper med.

Vi fører udelukkende et program af komplette/færdigsamlede trick løbehjul til dig, der gerne vil hurtigt igang med at køre - samt til dig der gerne vil skridtet videre op i en bedre udgave.

Viser 1 - 31 af 31 produkter

Filtre

Brug for hjælp?