Trick løbehjul

Trickløbehjulet er en forstærket udgave at det typiske løbehjul, hvor fokus er på delenes styrke - for at kunne holde til de kræfter løbehjulet udsættes for under brug. En del af sporten ved at køre på løbehjul er de mange forskellige hop-, spring- og glidestunts man kan udføre med det - men løbehjulet kan selvfølgelig også bruges til normal kørsel. Vi har trickløbehjul for begyndere op til de meget erfarne løbere.

Trick løbehjul
Der er 45 varer.

Trickløbehjul til børn

Trickløbehjul er en forbedret udgave af det traditionelle løbehjul. Det er især inden for de sidste 20 år, at trick løbehjul har vundet indpas blandt børn, unge og andre med hang til at skate. Forskellen på et trick løbehjul og et almindeligt løbehjul er imidlertid slående. Hvor det primære formål med almindelige løbehjul er selve transporten, så er formålet med trick løbehjul at lave tricks og stunts; vel at mærke samtidig med at man kan bruge dem til transport. Du kan hos Udeleg finde en masse trickløbehjul, som alle er gennemsyret af kvalitet ned til mindste detalje.

Hvad er et trickløbehjul?

Trickløbehjul er - som tidligere nævnt - lavet med henblik på, at man kan lave tricks og stunts på dem. Derfor har producenter af trickløbehjul også fokus på at fjerne samtlige svage punkter på løbehjulet, hvorfor man typisk ikke kan klappe løbehjulet sammen, ligesom man heller ikke kan justere i højden på styret eller lignende. Disse tiltag er medvirkende til at gøre trickløbehjul yderst robuste, så de kan holde til kraftige stunts, som bl.a. indebærer hop på ramper, handrails, banks, hips, manny pads osv. Ydermere skal man selvfølgelig have for øje, at trickløbehjul ikke kan indstilles, og derfor skal man være sikker på at løbehjulet passer til den person, som skal bruge det.

Ligesom med alle andre sportsgrene, kræver det ihærdig og passioneret træning, hvis man skal være blandt de bedste på skaterbanen. Men med et trickløbehjul har - de fleste - allerede et godt udgangspunkt, da mange som minimum kan finde ud af at køre på et; i modsætning til skateboard og rulleskøjter, som kræver ekstra god balance at stå på.  

Stort udvalg af trickløbehjul til børn

Du kan hos Udeleg finde en masse spændende trickløbehjul. Vi forhandler udelukkende kvalitetsmærker som: Black Dragon, Maui and Sons, Street Surfing, Hangup Outlaw og Megaleg. Hvis vi nu eksempelvis kigger på vores Extreme Trick løbehjul 3.0, så har dette løbehjul et Y-stylet styr, en headstube i ekstra stærk stål samt behagelige gummigreb, som giver en god styring med løbehjulet. Selve styret på dette fantastiske løbehjul kan drejes 360 grader, ligesom den har ekstra store lejere implementeret; hvilket giver et dynamisk og funktionelt løbehjul. Er du nybegynder på et løbehjul? Så er vores Maui Twister v2 det oplagte valg. Dette lækre løbehjul vejer under 3 kg, og derudover har det et box formet deck, så man undgår at slå skinnebenet, hvis man spinner underdelen på løbehjulet. Vi har mange andre trickløbehjul til rådighed, som du kan læse mere om her på siden.

Viser 1 - 45 af 45 produkter