Trick løbehjul

Trickløbehjulet er en forstærket udgave at det typiske løbehjul, hvor fokus er på delenes styrke, for at kunne holde til de kræfter løbehjulet udsættes for under brug. En del af sporten ved at køre på løbehjul er de mange forskellige hop-, spring- og glidestunts man kan udføre med det – men løbehjulet kan selvfølgelig også bruges til normal kørsel. Vi har trick løbehjul for begyndere op til de meget erfarne løbere.

Trick løbehjul
Der er 36 varer.

Generelt om trickløbehjul

Trick løbehjul også kaldet stuntløbehjul, stunt scooter eller bare scooters er blevet ret udbredt i hele Danmark – og trick løbehjul er populært i både skolegården, klubben eller derhjemme. Det er en sportsgren, der både kan udøves af børn og voksne. 

Et trick løbehjul er en robust variant at et standard løbehjul, der er bygget med øje for, at det vil blive udsat for en mere hårdfør behandling end et almindeligt løbehjul. Trick løbehjul kan som regel ikke justeres hverken i højden eller foldes sammen. For at give løbehjulet styrke er det samtidigt konstrueret i kraftigere materialer – og vejer derfor også mere end et normalt løbehjul. Mange modeller har derudover også indbygget støddæmpning.

Trickløbehjul er designet til brug på vej eller i skaterparker – og er velegnet til at lave tricks og køre på ramper med.

Vi fører udelukkende et program af komplette/færdigsamlede trick løbehjul til dig, der gerne vil hurtigt i gang med at køre – samt til dig der gerne vil skridtet videre op i en bedre udgave.

Trick løbehjul – en sund motionsform med mange muligheder 

 Med et trick løbehjul er man garanteret mange timers sjov – og det gælder uanset, om man står på trick løbehjul alene eller sammen med venner eller familie. Men det er ikke kun sjovt at løbe på trick løbehjul: Det er også en super sund aktivitet. Dels kommer man i bedre form, ligesom man styrker balanceevnen, hvorfor der er tale om en perfekt motionsform for både børn såvel som voksne. 

 Selvom du her på siden udelukkende finder trick løbehjul, så kan de også sagtens bruges til almindelig transport. Børn elsker f.eks. at stå på løbehjul i skole eller bare en tur over til vennerne på villavejene. Vores løbehjul er også nemme at have med sig i tog, bus eller andre offentlige transportmidler.

Bredt udvalg af trick løbehjul

Her hos Ude-leg finder du et bredt udvalg af forskellige tricks løbehjul til børn. Tag f.eks. vores Extreme Trick løbehjul 7.0 fra MV Sports. Dette populære trick løbehjul har 360 graders rotation i styret og en forstærket forgaffel, og derfor er der tale om et robust løbehjul, som er lavet til at køre på ramper osv. Eller hvad med vores populære Team Dogz Blue Chrome PRO 4 trick løbehjul, som er et gennemført trick løbehjul i højeste kvalitet. Dette løbehjul er bygget i letvægtsmetal, så den kun vejer 3,5 kg. Alligevel er løbehjulet yderst robust med de mange forstærkninger på BAR, FORK mm.   

Søger du et billigt trick løbehjul, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten, så finder du også flere billige trick løbehjul her på siden. Et rigtig godt bud på et billigt trick løbehjul er vores Extreme Trick løbehjul 6.0. Dette trick løbehjul har bl.a. store lejere, som gør den velegnet til kørsel på baner, ramper osv.

Kom godt i gang med dit trick løbehjul 

Når du køber et trick løbehjul – f.eks. til dit barn – her hos os, så er det vigtigt, at barnet lærer at køre på det. Sikkerhed vægter altid højest, og derfor skal barnet først og fremmest være helt fortrolig med at køre på løbehjulet. Vi anbefaler, at man lærer at hoppe først, inden man giver sig i kast med andre tricks. For kan man først hoppe på løbehjulet, og lande sikkert imens man kører, så har man et rigtig godt udgangspunkt for at lære flere tricks. Når man langsomt bliver bedre, kan man lærer at svinge styret 360 grader. Men her gælder det om at være forsigtig, da det kræver en del træning.  

Viser 1 - 36 af 36 produkter

Filtre

Brug for hjælp?