Ramper & tilbehør

Det er vildt sjovt at løbe på løbehjul, men hvis man vil lære nye tricks kan det godt være nødvendigt med mere end bare en flad vej. Derfor har vi her et udvalg af ramper, rails og reservedele som kan åbne op for helt nye muligheder i træningen.

Ramper & tilbehør
Der er 7 varer.

Ramper til løbehjul

Løbehjul er blevet en populær transportform for både børn og voksne. Det er en praktisk måde at komme rundt på og samtidig få lidt motion. Men løbehjulet kan også være en kilde til sjov og underholdning for både børn og voksne, især når man bruger det til at udføre tricks og stunts. Til dette formål er ramper til løbehjul det perfekte tilbehør.

Ramper til løbehjul er et populært tilbehør til enhver, der elsker at skate og udføre tricks på sit løbehjul. Disse ramper kan bruges både af begyndere og erfarne brugere af løbehjul, og de kan give ekstra spænding og udfordring til den aktive leg. 

Vores udvalg af ramper til løbehjul

Hos Ude-Leg har vi et spændende udvalg af ramper til løbehjul, og det kan være svært at vide, hvilken type der passer bedst til dine behov.
Vores fede ramper fra MCU Sport, er alle ramper til løbehjul og skating i højeste kvalitet. Med disse ramper kan man lave fede tricks samtidig med, at man udfordrer sig selv og udvikler sin motoriske sans. Ramperne kan sammensættes på mange forskellige måder, så nemt selv kan justere og bestemme hvordan rampen skal se ud, og dermed er der mulighed for mange forskellige udfordringer og typer af tricks til samme rampe.

Derudover har vi også reservedels-remme til både el- og normale løbehjul, så du nemt kan have en bedre håndtering af løbehjulet.

Husk udstyret ved køb af ramper til løbehjul

Når du køber ramper til dit løbehjul, er det også vigtigt at overveje sikkerhedstilbehør som hjelme, albue- og knæbeskyttere. Disse kan hjælpe med at reducere risikoen for skader og beskytte din krop under træning og tricks.

Viser 1 - 7 af 7 produkter

Brug for hjælp?