! OBS: Corona info ! Butikken er åben og lageret kører som normalt. Vi gør opmærksom på mulighed for at vælge hjemmeadresse som leveringsmetode.

Havepool

Når solen bager og familien holder fri, er der ikke noget bedre end at læne sig tilbage, slappe af og nyde solen, mens børnene leger i haven. Det skulle da lige være, hvis det man kunne læne sig tilbage i en svalende pool midt i haven. Det lyder måske som dyr og besværlig luksus, men det behøver faktisk ikke koste en bondegård at installere din egen pool i haven. Og så slipper du endda for tidskrævende gravearbejde. Hos Ude-leg.dk har vi forskellige udgaver til dig, der drømmer om en billig fristående pool i haven.

Der er 26 varer.

Er familien klar til en havepool

Kloge hoveder siger jo som bekendt, at diamanter er en kvindes bedste ven, og at værktøj er mandens - derfor må en havepool jo være børnenes bedste ven! Forestil dig en varm sommerdag - solen bager og hele familien er samlet til sjov og leg i jeres helt egen have pool. Hvilken svalende og afslappende fornemmelse! Hos Ude-leg.dk forhandler vi fritstående have pools fra EXIT Toys - et anderkendt brand indenfor branchen, som er kendt for kvalitet og holdbarhed. Vores pools fåes i forskellige størrelser, og som noget nyt - ligeledes i rund eller firkantet udgave. På denne måde er der noget for enhver familie - af enhver størrelse!

En pool kan bruges året rundt

En havepool er ikke kun forbeholdt sommerens varme stråler - faktisk har familien mulighed for at benytte poolen året rundt, takket være en pool dome! En dome er en specielt fremstillet kuppel som kan trækkes henover familiens pool, og når det sker, vil der opstå en form for drivhuseffekt inde i selve poolen. På denne måde kan vandet i poolen varmes op på en yderst hurtig, effektiv og ikke mindst bæredygtig facon, da en almindelig opvarmningsanordning bliver fuldkommen overflødig! En kuppel vil ligeledes beskytte jeres pool mod insekter, regn og flyvende blade. Dermed reduceres behovet for hyppig rengøring af poolen markant. Kort sagt kan en kuppel forlænge brugen og det sjove ved at eje jeres egen pool i haven!

Vedligeholdelse af jeres pool

En pool skal vedligeholdes, hvad enten den er stor eller lille. Dårlig eller manglende rengøring kan skabe et miljø i vandet, der giver hudgener og maveonde, ligesom et for højt indhold af desinfektion i en pool kan irritere øjne og hud. Det gælder dermed om at finde en god balance og gode vaner for at rengøre din pool. At holde en pool ren kan kræve forskelligt udstyr alt afhængigt af typen og dybden på den. Derfor kan det også føles som en videnskab, at finde ud af hvordan den skal renses. Her bør du dog altid tænke på, at det gælder om at finde den rette balance mellem vandets surhedsgrad og indholdet af klorin.

Viser 1 - 26 af 26 produkter

Brug for hjælp?