Havepool

Når solen bager, og familien holder fri, er der ikke noget bedre end at læne sig tilbage, slappe af og nyde solen, mens børnene leger i haven. Det skulle da lige være, hvis det man kunne læne sig tilbage i, var en svalende pool midt i haven. Det lyder måske som en dyr og besværlig luksus, men det behøver faktisk ikke koste en bondegård at installere din egen pool i haven. Og så slipper du endda for tidskrævende gravearbejde. Hos Ude-leg.dk har vi forskellige udgaver til dig, der drømmer om en billig fristående pool i haven.

Der er 53 varer.

Pool til haven – mange timers sjov for hele familien 

Med en pool til haven behøver dig og familien ikke længere at tage væk fra matriklen eller drage sydpå, hvis I ønsker en forfriskende dukkert. Vi har svømmebassiner til haven i forskellige materialer og størrelser fra nogle af de førende producenter på markedet som EXIT og Bestway. Med det brede udvalg kan I helt sikkert finde jer et svømmebassin, som imødekommer jeres præferencer – og så endda til priser, der ikke sprænger budgettet. 

Vi har både rektangulære og runde svømmebassiner i en masse forskellige mål, hvorfor det er nemt at finde det bassin, som passer til havens størrelse samt børnenes og jeres behov.

Svømmebassiner, der er nemme at montere 

I modsætning til nedgravede swimmingpools, er det også meget nemmere og hurtigere at montere vores fritstående pools, ligesom de er et langt billigere alternativ. Med de medfølgende brugsvejledninger er det samtidig enkelt at montere og samle en havepool her fra Ude-leg.  

Stor pool til haven – bredt udvalg af pools til haven 

Vores svømmebassiner til haven rummer vandkapaciteter fra 1.200 liter og helt op til 13.465 liter, hvorfor der er masser af dybde til at dykke og svømme i. Du finder ovenikøbet det luksuriøse oppustelige boblebad EXIT Wood Deluxe i vores sortiment, som giver dig – og op til 3 andre på samme tid – mulighed for at få en eksklusiv wellness-oplevelse lige, når I ønsker det. 

Hvis du har rigeligt med plads i haven, og ønsker en stor havepool, kan du med fordel kigge i retning af vores EXIT Black Leather Pool med multifunktionel dome samt sandfilterpumpe. Denne havepool er den største i vores sortiment og henvender sig bl.a. til dig, som ønsker en stor pool, hvor du bl.a. har mulighed for at dykke. For med en dybde på 122 cm, en længde på 510 cm og en bredde på 250 cm er der rig mulighed for at børn, unge og voksne kan plaske, svømme, dykke og nyde hinandens selskab. 

Med den multifunktionelle dome er det er muligt at bade uanset vejrforholdene, ligesom den sikrer, at der ikke kommer noget snavs ned i vandet. Yderligere bidrager domen til opvarmning af poolen, hvilket også er en naturlig og bæredygtig genvej til opvarmning.

Svømmebassin til haven – mindre svømmebassiner 

Ønsker du en mindre pool til haven, er der også forskellige muligheder her på siden. Tag f.eks. vores EXIT Stone Pool med filterpumpe, som skiller sig ud med sit flotte design og sten-motiv. Med det runde design er der plads til 5 badende ad gangen, hvorfor der er rig mulighed for at tage venner, børn eller øvrige familiemedlemmer med en tur i poolen. 

Til de allermindste finder du også vores Play and Shade Pool fra Step 2, hvor du enten kan fylde vand eller sand i.       

Du har måske nogle spørgsmål, hvis det er første gang, du skal købe en stor, fritstående swimmingpool. Ligger du inde med nogle spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 35 10 56 00 eller sende en mail til: [email protected].

Viser 1 - 53 af 53 produkter

Brug for hjælp?