Gåbiler

Gåbiler er sjove. Her kan barnet køre rundt i deres helt egen bil - i eget tempo - og øve balance og koordinering. Kørslen er samtidig god motion for de små ben. Her finder du et udvalg af moderne og klassiske gåbiler.

Gåbiler
Der er 9 varer.

Gåbiler til dit barn

De fleste børn tager sine allerførste skridt fra omkring 1-års alderen. I den efterfølgende periode vil balanceevnen stadig være relativt ustabil, hvorfor det givne barn - som lige har lært at gå - vil have let ved at falde. Med en gå- eller skubbebil vil børn imidlertid få styrket deres balanceevne, så de minimerer risikoen for at falde betragteligt, når de er i gang med at lære at gå. Således bliver børn - bl.a. med hjælp fra en gå- eller skubbebil - langsomt bedre og bedre til selv at gå, så de til sidst bliver helt trygge ved at gå uden støtte fra en skubbebil. Samtidig er en gåbil et sjovt stykke køretøj - eller legetøj om man vil - som både kan bruges indendørs såvel som udendørs. Med en gåbil fra Udeleg er dit barn sikret en sjov og sikker måde at komme frem på.

Gåbiler hjælper på motorikken

En gåbil udfordrer barnets motoriske egenskaber, ligesom at barnets muskler bliver styrket. Hos Udeleg finder du kvalitets skubbe- og gåbiler, som alle har fokus på at udvikle barnets motoriske færdigheder, koordinationsevne mv. Du finder bl.a. vores smarte gå-/skubbevogn fra Step2, som er udstyret med et gulvbræt, som kan fjernes alt efter behov. Hvis barnet eksempelvis skal skubbes, så er det fordelagtigt at gulvbrættet er oppe. Omvendt - hvis barnet selv skal skubbe sig fremad - så fjernes gulvbrættet bare. Endvidere har denne skubbevogn en masse ekstra funktioner som: tændingsnøgle, tankdæksel, et rødt horn, kopholdere samt et opbevaringsrum i fronthjelmen. Disse ting er medvirkende til at gøre gå-/skubbebilen dels mere autentisk men også sjovere for barnet. Derudover har den implementeret et drejehjul mellem de 2 forhjul, hvilket gør bilen meget nemmere at navigere med.   

Vi har også vores seje gåbil, Step2 motorcykel til børn, som dit barn vil elske at drøne rundt med. Med dens røde farve og de mange realistiske finesser som: luftindtag, forlygter, baglygter og blinklys, giver denne gåbil dit barn en bedre helhedsoplevelse. Med 2 brede hjul har denne gåbil et bredt balanceret udgangspunkt.

Ydermere har vi vores funktionelle Thomas tog 3-i-1, som er en gåbil, der kan laves om til et løbehjul med trailer. Som et multifunktions-3-i-1-gåbil har den også et opbevaringsrum, hvor dit barn kan opbevare bamser og andet legetøj.

Viser 1 - 9 af 9 produkter