Gåbiler

Gåbiler er sjove. Her kan barnet køre rundt i deres helt egen bil - i eget tempo - og øve balance og koordinering. Kørslen er samtidig god motion for de små ben. Her finder du et udvalg af moderne og klassiske gåbiler.

Gåbiler
Der er 7 varer.

Gåbil til børn

En gåbil er med til at skabe en masse oplevelser for både forældre og børn. Forældre kan nyde at se deres børn suse rundt og hygge sig, alt imens de stimulerer deres motorik – alt imens børnene har det sjovt og får brændt noget krudt af. De fleste børn tager sine allerførste skridt fra omkring 1-års alderen. I den efterfølgende periode vil balanceevnen stadig være relativt ustabil, hvorfor det givne barn - som lige har lært at gå - vil have let ved at falde. Med en gåbil eller skubbebil vil børn imidlertid få styrket deres balanceevne, så de minimerer risikoen for at falde betragteligt, når de er i gang med at lære at gå. Således bliver børn - bl.a. med hjælp fra en gåbil eller skubbebil - langsomt bedre og bedre til selv at gå, så de til sidst bliver helt trygge ved at gå uden støtte fra en skubbebil. Samtidig er en gåbil et sjovt stykke køretøj - eller legetøj om man vil - som både kan bruges indendørs såvel som udendørs. Med en gåbil fra Ude-leg.dk er dit barn sikret en sjov og sikker måde at komme frem på. Og så har man designet en gåbil sådan, at de er interessante for børnene, med massere af farver og udstyr, så barnet kan blive draget mod rent faktisk at bruge en gåbil.

 

Gåbiler hjælper på motorikken

En gåbil udfordrer barnets motoriske egenskaber, ligesom at barnets muskler bliver styrket. Hos Ude-leg.dk finder du kvalitets skubbe- og gåbiler, som alle har fokus på at udvikle barnets motoriske færdigheder, koordinationsevne mv. Du finder bl.a. vores smarte gåbil og skubbevogn fra Step2, som er udstyret med et gulvbræt, som kan fjernes alt efter behov. Hvis barnet eksempelvis skal skubbes, så er det fordelagtigt at gulvbrættet er oppe. Omvendt - hvis barnet selv skal skubbe sig fremad - så fjernes gulvbrættet bare. Endvidere har denne skubbevogn en masse ekstra funktioner som: tændingsnøgle, tankdæksel, et rødt horn, kopholdere samt et opbevaringsrum i fronthjelmen. Disse ting er medvirkende til at gøre gå-/skubbebilen dels mere autentisk men også sjovere for barnet. Derudover har den implementeret et drejehjul mellem de 2 forhjul, hvilket gør bilen meget nemmere at navigere med.  

 Vi har også vores seje gåbil, Step2 motorcykel til børn, som dit barn vil elske at drøne rundt med. Med dens røde farve og de mange realistiske finesser som: luftindtag, forlygter, baglygter og blinklys, giver denne gåbil dit barn en bedre helhedsoplevelse. Med 2 brede hjul har denne gåbil et bredt balanceret udgangspunkt.

Ydermere har vi vores funktionelle Thomas tog 3-i-1, som er en gåbil, der kan laves om til et løbehjul med trailer. Som et multifunktions-3-i-1-gåbil har den også et opbevaringsrum, hvor dit barn kan opbevare bamser og andet legetøj. En sand vinder hos de små.

 

Gåbil er legetøj for børn

Udover at en gåbil stimulerer børns motorik, så er det også et sjovt legetøj for dit barn, som kan bruges både udenfor og indendørs. En gåbil bliver et barns bedste ven, da de lærer at bevæge sig, og samtidig har det sjovt. En gåbil kommer i flere forskellige former og temaer, hvilket er med til at gøre det sjovt for barnet. Hos ude-leg.dk har vi både gåbiler som ligner den klassiske bil, en retro racerbil eller f.eks. Step2’s Easy Turn Coupe i flere farver. Så om dit barn skal løbe rundt i en rød racer gåbil, i en farverig Coupe gåbil, eller skubbes rundt i Step2’s klassiske buggy, så har vi det i sortimentet. Bestil en i dag, og se dit barn styrke motorikken og få motion ved at suse rundt på sin nye gåbil fra ude-leg.dk

Viser 1 - 7 af 7 produkter

Brug for hjælp?