AirTracks

Airtracks bliver mere og mere populære - især som et suplement til trampoliner, men kan også bruges alene. Dine børn kan med vore aitracks træne og udvikle deres spring derhjemme. Airtracks til hjemmetræning og sport. Læs mere nedenfor.

Der er 12 varer.

Airtrack til haven

Med en Airtrack i haven vil du være indehaver af et multiredskab uden sammenligning. Airtracken er uden tvivl en ekstraordinær tilføjelse til underholdningen i din have. En Airtrack vil give dig et væld af muligheder for leg og aktiviteter i haven på et helt nyt niveau.

For nogle vil en Airtrack formentlig minde en anelse om en hoppeborg eller en trampolin, men den er meget mere end det. Endda uden at fylde lige så meget, som hoppeborgen og trampolinen. En Airtrack vil være en sjov tilføjelse både til haven og til hjemmet.

En af fordelene ved at have en Airtrack i haven er, at du kan flytte den rundt alt efter behov, lyst eller formål. Du kan med fordel bruge Airtracken både i baghaven, i forhaven eller endda til haven i sommerhuset, når du skal på ferie. Airtracken kommer både med pumpe og taske til transport, så det har aldrig været nemmere at holde aktivitets- og underholdningsniveauet i haven højt.

En Airtrack fylder absolut mindre end en hoppeborg og en trampolin, men den leverer mindst lige så meget underholdning og mulighed for aktivitet. Måske endda mere. Og det gælder både inde i hjemmet og ude i haven. En Airtrack i haven er et fantastisk redskab til både sjov og seriøsitet. Det er den fordi, at den oppustelige måtte, passer perfekt til både let leg, sjov og bevægelse, men kvaliteten på Airtracken er så god, at den også kan bruges af professionelle. For eksempel springgymnaster, eller andre udøvere af sport.

Uanset hvor du vælger at placere din Airtrack, kan den bruges til både spring, træningsøvelser, leg og som et supplement, eller endda i stedet for, en trampolin eller en hoppeborg. Hvis du vælger at haven skal være det rette sted for din Airtrack, så har du mange timers underholdning i sigte. Den luftfyldte måtte kan nemlig bruges af både professionelle springgymnaster, og som underholdning til hele familien. Både børn, unge mennesker og barnlige, voksne sjæle vil sætte pris på den som tilføjelse til haven.

En Airtrack i haven er ganske enkelt en garanti for underholdning. En Airtrack ser ikke umiddelbart ud af meget, når den ligger der i haven. Men den er uden tvivl en opgradering til udendørslivet. Det vil altid være dejligt at komme udenfor, men med en Airtrack til haven vil motivationen for mere udeliv formentlig stige gevaldigt.

Hvis du som forventet kommer til at bruge Airtracken i haven meget, så er der nogle forskellige ting, som du bør have fokus på. Både for din egen skyld, men også for at sikre at din Airtrack kan holde til flere sæsoner i haven.

For at passe godt på Airtracken, og dermed sørge for at den holder længe, så har vi nogle forskellige anbefalinger til vedligeholdelse af den. Eksempelvis er det en kraftig anbefaling at sørge for et sikkert underlag, så Airtracken ikke punkteres. Her er det vigtigt at holde øje med småsten, små grene eller andre skarpe ting, der kan ligge rundt omkring i haven. Selvom det er småting, så kan det være en stor risiko for Airtracken.

En mulighed for at passe godt på Airtracken i haven vil være et sørge for, at der ligger en presenning eller anden type underlag for særligt at beskytte undersiden af Airtracken. Det vil være ideelt at finde et passende underlag til Airtracken, som du dermed også kan tage med, hvis du flytter Airtracken, eller tager den med dig.

Det er ikke kun Airtrackens underlag, som du med fordel kan passe godt på for at bevare holdbarheden. Også oversiden af Airtracken kan tage skade, hvis du ikke er opmærksom eller lader den ude af syne i længere perioder ad gangen.

En anden anbefaling er nemlig at passe godt på Airtracken, når solen står højt på himlen på en varm sommerdag. Hvis solen bager på Airtracken i lang tid, så kan det resultere i at luften i den udvider sig, og lufttrykket i den derfor stiger.

Udfordringen med udvidelsen af Airtracken kan sagtens klares ved enten at sørge for, at Airtracken får noget skygge i løbet af en solrig dag. Du kan enten placere Airtracken under en markise, eller måske en parasol i haven.

Med en Airtrack i haven vil du med sikkerhed få mange timers sjov og leg for hele familien. Og hvis du kigger på Airtracken som en tilføjelse til haven med træning for øje, så er du også kommet til det helt rette sted. Airtracken kan nemlig bruges til både øvede og uøvede atleter og gymnaster.

Airtracken kan bogstaveligt talt danne fundament for et væld af træningsøvelser, og særligt gymnastiske øvelser. Airtrackens fordele er mange og det vil kun være din fantasi der sætter grænser for, hvordan du vil bruge Airtracken i din have.

Airtrack til hjemmet 

Ved første øjekast vil de fleste formentlig tænke at en Airtrack hører til udendørs. Nogle vil måske også mene, at en Airtrack kun hører til i store haller eller gymnastiksale. Men sådan behøver det absolut ikke at være.

En Airtrack hører nemlig ikke kun hjemme udenfor i haven, den kan med fordel blive din næste tilføjelse til hjemmet.

En Airtrack i hjemmet kan give dig utallige timers underholdning og træning for både børn, unge og voksne. For børn vil en Airtrack betyde en masse bevægelse og sjov i forskellige former. Helt fra små tumlerier til kolbøtter og høje hop. På den måde kan børn få en fornemmelse af at kunne slå sig løs og bevæge sig frit. Den bløde og luftfyldte madras, som en Airtrack er, kan give børn mulighed for at tage chancer og søge nogle grænser, som de ikke normalt ville gøre på et stuegulv. 

Unge mennesker kan få en masse sjov og aktivitet ud af at få en Airtrack til hjemmet. Her kan de få mindst lige så meget bevægelse, som de kan få på eksempelvis en hoppeborg eller en trampolin udenfor.

Ved at få en Airtrack til hjemmet, vil også voksne have mulighed for at give den barnlige sjæl frit spil. Derudover kan det at tilføje en Airtrack til hjemmet give en mulighed for, at få en masse træning og aktivitet i hverdagen.

For både børn, unge og voksne vil Airtracken give en masse aktivitet og bevægelse, samt sjov og lege uanset vejret. For det meste er det kun muligt med de helt store armbevægelser, når man opholder sig udenfor. Men en Airtrack giver dig muligheden for at have det rigtig sjovt indendøre. En Airtrack kan uden tvivl beskrives som en opgradering til hjemmet.

Hjemmetræning får også en helt ny dimension med en Airtrack til hjemmet. Men det behøver slet ikke at være seriøs hjemmetræning, før det giver mening. Med en Airtrack til hjemmet kan du med sikkerhed få det sjovt samtidig med at du får motion.

Med en Airtrack til hjemmet er du sikret underholdning uanset hvad vejrudsigten giver af meldinger. På den måde kan du samtidig slippe for at ommøblere hele hjemmet for at aktivere både børn og barnlige sjæle.

En Airtrack giver dig alt i alt en mulighed for fri bevægelse og leg, som er underholdende for alle i husstanden. Hjemmet er for det meste ensbetydende med hygge, men med en Airtrack til hjemmet kan aktivitetsniveauet nå helt nye højder.

 

Airtrack øvelser

 Fra første kolbøtte til vilde, flotte og gymnastiske spring. En Airtrack kan bruges til øvelser for alle der har lyst. Uanset om du er vant til at springe, hoppe, lave kolbøtter og meget mere, så er en Airtrack god til alle slags øvelser.

En Airtrack har det helt rigtige bounce, der gør alle de sjoveste øvelser mulige. Måske har du allerede en hoppeborg eller en trampolin i haven. Den slags redskaber er en anelse besværlige at stille, eller puste op, inden for i hjemmet. Her er en Airtrack et sublimt supplement, når lysten til at hoppe melder sig.

En Airtrack lægger op til øvelser for både store og små. For de helt små kan det være en god måde at øve sig i at gå, og løbe, på et blødt underlag. 

For de lidt større børn kan det være et perfekt sted at øve sig i at hoppe frem og tilbage, rulle langs med måtten, og måske ramme de første kolbøtter. For endnu større børn kan en Airtrack være god til øvelser som vejrmøller, både lette og svære spring.

For unge mennesker, barnlige sjæle og voksne, kan øvelser på en Airtrack have sammenhæng til både professionelle øvelser, og til aktiviteter og underholdning i fritiden.

Øvelser på en Airtrack kan finde sted både inde og ude. En Airtrack kan med fordel faktisk bruges både i hjemmet og i haven.

En helt særlig disciplin, der især er kendt fra gymnastik, er at stå på hænder og gå på hænder. Også her kommer Airtrackens fordele og muligheder ind i billedet. Airtrackens stabilitet, og helt rigtige bounce, kan hjælpe til god træning og opbygning i forskellige øvelser.

Hvis du vil udnytte hele Airtrackens potentiale, så kan du øve du med fordel øve dig på en af de helt store bevægelser. Det er nemlig saltomortale. Her vil Airtrackens luftige opbygning give dig det perfekte fundament for nogle gode spring.

En Airtrack til hjemmet vil både være en fordel for professionelle og uøvede springgymnaster. Men så seriøst behøver dit formål dog slet ikke at være, før du kan få glæde af en Airtrack. Den vil fungere perfekt for både springgymnaster men også børn, unge og voksne der blot vil gøre det mere tilgængeligt i hjemmet, at få aktivitet, sjov og en masse bevægelse.

Viser 1 - 12 af 12 produkter

Brug for hjælp?