Rund trampolin

Den klassiske runde trampolin er efterhånden blevet et kendt syn i de danske haver, og der er da også kun ganske få udendørslege, der kan fange børnenes interesse ligeså længe og ligeså intenst som at hoppe på trampolin. På denne side ses vores udvalg af runde trampoliner til haven. Mens en firkantet trampolin har mere bounce end en rund trampolin, er den runde trampolin typisk billigere og mere sikker, hvorfor det også er den, man oftest ser i de danske haver.

Rund trampolin
Der er 26 varer.

Hos Ude-leg finder du et bredt udvalg af runde og ovale trampoliner - både med eller uden sikkerhedsnet. Så hvis du mangler en rund eller en oval trampolin, så er du kommet til det rette sted. En oval trampolin skiller sig ud fra traditionelle, runde trampoliner med det ovale design - ikke desto mindre minder de meget om hinanden. Det er nok også én af grundene til, at der i dag findes mange ovale og runde trampoliner i de danske villahaver, som både er populære blandt børn, unge og voksne. 

Fællesnævneren, for alle vores trampoliner, er, at de er modstandsdygtige overfor slid fra vind og vejr, og generelt er de meget holdbare. Derfor er du garanteret mange års sjov og motion med en rund trampolin fra Ude-leg.    

Kom i form med en oval trampolin 

At hoppe på trampolin er ikke kun en sjov aktivitet: Det er nemlig også sundt for muskler, knogler og sind. Børn styrker bl.a. sin motorik af at hoppe på trampolin, da de mange hop stiller større krav til børns balanceevne. Men unge og voksne har også stor gavn af at hoppe på trampolin. Det er særligt godt, hvis man vil forebygge knæ- og ankelskader, og derfor kan man med fordel hoppe på trampolin som voksen.

I modsætning til løb så skåner man knæene, når man hopper på en trampolin. Døjer du derfor med skavanker i knæene, så er en oval trampolin en rigtig god løsning. Det er også den oplagte motionsform, da man træner en masse muskler på samme tid, uden at man overbelaster bestemte muskelgrupper. Det er også en af grundene til, at personer med motoriske vanskeligheder har rigtig godt af at hoppe på trampolin. 

 Køb ovale trampoliner hos Ude-leg 

Hos Ude-leg finder du et bredt udvalg af ovale trampoliner både med eller uden sikkerhedsnet. Hvis du er på udkig efter en af vores absolutte topmodeller, så er Avyna Jumpfree Royal trampolinen, du ikke må gå glip af. Jumpfree-serien er kendte for at være blandt markedets bedste trampoliner, og de benyttes både af private og professionelle gymnaster. Alle ståldele og fjedre er varmgalvaniserede, hvorfor levetiden for trampolinen er lang. Der medfølger sikkerhedsnet og en lille stige til denne trampolin. 

Hvis du hellere vil have en rund, nedgravet trampolin, så er Premium Inground fra Etan et rigtig godt valg. I forhold til den tidligere Premium serie, så har denne trampolin styrket stabilitet, så man nemmere kan forbedre sine hop og koordination.

Viser 1 - 26 af 26 produkter

Brug for hjælp?