Møbler

Når børnene er udmattede efter at have leget længe er det rart at kunne holde pause ved et af vores flotte havemøbler. Her kan fokus være på mere rolig leg, eller bare på at være sociale sammen. Visse af møblerne såsom vores Surfside sand-og-vandbord er designet til mere rolig og social leg, mens mange andre af møblerne har et mere minimalistisk design, hvor man bare kan sidde og snakke.

Møbler
Der er 31 varer.

Havemøbler – legens hovedkvarter

Nogle gange når børnene leger, er der bare brug for en pause – derfor har vi hos Udeleg et stort udvalg af kvalitetshavemøbler til børn. Vi har både minimalistiske bord-bænkesæt, hvor der er plads til bare at slappe af og snakke lidt med hinanden, og vi har mere kreative borde med f.eks. sand og vand, så legen kan fortsætte, selv når man tager den lidt med ro.

Når børnene drøner rundt og leger, kan det hele godt virke lidt kaotisk, og som voksne kan vi godt have svært ved at følge med. Der er dog ikke noget tilfældigt over børnenes leg – der er gerne et utal af uskrevne regler, og de komplekse fantasiverdener er planlagt ned til mindste detalje, og disse verdener deles gladeligt børnene imellem, når de beslutter hvordan legen skal foregå. Derfor spiller kommunikation og det sociale også en helt central rolle hos børnene, og det er særligt denne side af legen, som havemøblerne kan hjælpe med at udvikle.

I modsætning til de indendørs sofaer er havemøblerne ikke isolerede fra legen, og når børnene går hen og sætter sig, er det langt fra ensbetydende med, at legen er slut. I stedet kan man vælge at betragte havemøblerne som legens ”hovedkvarter” – legen er ikke stoppet, men fokus er på det sociale og kreative frem for på det aktive. Det er her fantasiverdenerne deles og de uskrevne regler bestemmes, og når først fantasien er på plads, er børnene straks klar til at løbe, gynge og lege tagfat igen. Men det pusterum, som møblerne hjælper til at danne rammen om, er essentielt.

Viser 1 - 31 af 31 produkter